dbest az önce kızımı uyuturken seni düşündüm.kesin senin kız tam doymadığı için seni çok istiyor.mama onu tok tutar düzene girer gör bak.bu arada nasıl yaptın kendi sütünlemi anlatsana ne kadar koydun:uhm:
ben akşam versem olarmı yı alttaki kaşıkla karıştırıp yanlış anlamışıım ama komikk olduu kaydirigubbakcemile3
yok anacıım onun kız açlıktan değil cadılıktan yapıoo
şimdi bu dbest karusu bi diyet yapmaya başlamıştıı o sıra sütü yetmedii yavrum lülüde anası dbest karusuna saldırdıı ahanda bu sana dbest :mymeka: neyse şimdi sütü var ama lülü emmeyi iice alışkanlık haline getirdiii sengözlerimebaksanab
aynen öyle oldu merancım ya bilseydim böyle olacağını hiç yeltenmezdim diyet yapcam diye gerçi 1 haftada 1 kg daha verdim bu yemeye rağmen saolsun hiç uyutmuyo delikafadulden
kızlar size söylüyom sakın ha sakın diyet yapmayın sütü acaip etkiliyo yani bende öyle oldu anında azaldı sütüm 2. günü diyeti bırakmama rağmen kızım 2 günde meme bağımlısı oldu delikafadulden şimdi de sütüm var ama karnı tok olmasına rağmen sürekli emmek istiyo delikafadulden
meran ya sen çıtıra sordun mu o da diyet yapıyodu ya
bugün azcık kocişle dışarı çıktık alışveriş merkezine
allaaam ya hangi bebeği görsem ağzında emzikkkk :ecrin_bebek:
kesin benim cadıda bi imalat hatası var yaaa almadığım emzik denemediğim yöntem kalmadı ağzına verince ortalığı yıkıyo cadıııı
aklıma celenin cemresi geldi kaydirigubbakcemile3 iyi ki o da almıyo yoksa kızıma başka gözle bakacam kaydirigubbakcemile3
valla merancım inan benim de katı kurallarım yoktu
çok fazla çikolata ve tatlı yiyodum (buna rağmen hiç kilo almadım demekki süt yapımına gidiyodu) tatlıyı ve hamurişini bıraktım
sütüm etkilenmesin diye yarım litre normal süt içiyodum hergün.. yemek normal yiyodum
ama annında azaldı sütüm çok ilginç yaniiii
neyse şimdi herşey normale döndü
kiloyu da kafama takmıyom zaten 3-4 kg kaldı vermem gereken.. yeni pantolon aldım 38 beden :teytey:
allah yavrularımıza sağlık versin gerisi boşşşş
Kısar bende kaçanzi benimle ilgilenmediniz salı günü misafirlerim geliyo izmir ve de samsundan beni bulursanız yazarsınız size ceza vereceğim beni zleyin diye ayrılık sokuyom arayaÇok üzgünüm çoook
hee başka dünyadan geldi sizinkiler emzik almadıı deyii laelaelaelaelae
nisanda 2.ayından sonra almıştıı ve 3,5 yaşına kadarda emdii... :jeyyar:
kız dbest seninkii emziği bi alcek ağzına seni bıktırana kadar emcek :ecrin_bebek: çocuk emziği bi alsaa bırakmıcakk görceen kaydirigubbakcemile3 bu seferde sen bırak die diller dökcenn lülülülülülü
kuzeninim kızı 8 yaşına kadar emmiştii emziğii gizli gizli emerdii sende öyle olcan haa lülülülülülü
valla merancım inan benim de katı kurallarım yoktu
çok fazla çikolata ve tatlı yiyodum (buna rağmen hiç kilo almadım demekki süt yapımına gidiyodu) tatlıyı ve hamurişini bıraktım
sütüm etkilenmesin diye yarım litre normal süt içiyodum hergün.. yemek normal yiyodum
ama annında azaldı sütüm çok ilginç yaniiii
neyse şimdi herşey normale döndü
kiloyu da kafama takmıyom zaten 3-4 kg kaldı vermem gereken.. yeni pantolon aldım 38 beden :teytey:
allah yavrularımıza sağlık versin gerisi boşşşş
heee aynen öle olcak vallaaa
benim erkek kardeşim de 8 yaşına kadar emzik emmiş diş yapısı bozulmuştu tel vs kullandı düzeldi şimdi, hem de diş dr kendüsü kaydirigubbakcemile3
valla lülüden hiç umudum yok hergün emzikleri sterilize ediyom ve sıraylan deniyom ama yokkkk almıyo cadııııı
dün nuby marka olanı emcek gibiydi bugün hiç almadı ağzına delikafadulden uyuturken aventi teptim ağzına öyle uyuyakaldı valla anlamıyom ben bu veleti kaydirigubbakcemile3
olcayyyy kııızzz ne küsüyon leyyynnn :mymeka:
nasıl oldun bacım iyileştin mi derin bebek napiiiii
meran ya hakkaten takmamak lazım şu bebeler bi büyüsün yemek düzenleri otursun da diyete başlanır ozaman
ben böyle olcağını bilsem hiç yanaşmazdım valla o yarım kutu çokella lazımmış meğer bana kaydirigubbakcemile3
İyileştik sayılır çok şükür meran attın demek kendini ortalara olur m heç sen kulübümüzün nadide çiçeğüsün neyse gacılar hadin bu safer cidden gettum dedim bakayım ilgilencekler mi ilgilendünüz siz ikiniz öpecem leyn sizi gelin hadi affettumŞenizhadin iyi geceler:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?