oyyyy yerim ben o nisanı maşallah ona çoooook güzel yaaaa
tam beğendiğim tipte bi çocukkk yani hem böyle böcük böcük kara gözleri var hem de çok kibar bi vücut yapısı var incecik maşallahhh inşallah benim lülü de öyle olurrr ben şişko çocuk istemiyom yaaa kibarcık olsunnnn
zaten benim kız da zayıf olacak gibin çoook hareketliii bu ay anca 500 gr almıştır diye tahmin ediyom bakalım
İyileştik sayılır çok şükür meran attın demek kendini ortalara olur m heç sen kulübümüzün nadide çiçeğüsün neyse gacılar hadin bu safer cidden gettum dedim bakayım ilgilencekler mi ilgilendünüz siz ikiniz öpecem leyn sizi gelin hadi affettumŞenizhadin iyi geceler:a015:
34 den sonra tansiyonum çıkmaya başladı kan akımlarında direnç oluşmuş gelişşim geriliği olduu ondan dolayı
merancım bi biz kaldık heeeee kaydirigubbakcemile3
bi yandan geçmişi okuyom sanırsam ibolya karısı gelmemiş
çatlamıştır vallahhh kaydirigubbakcemile3
canım benim geçmişi yeni okuyom cevaplamadan geçemiyeceğim umarım okursun
annede gebelik sırasında yüksek tansiyon olursa plasentada kan akımına direnç gelişir bu doğru, bunun sonucunda bebek beslenemez ve intrauterin gelişme geriliği olur.. yine de şanslıymışsın ki 34. haftadan sonra bebek etkilendiği için 2000 gr üstünde doğmuş, daha da düşük kilolu olabilirdi yani.. hem biliyosun ki 2000-4000 gram arası normal sayılıyo yenidoğan bebeklerde yani akif emrecik sınırda düşük kiloylan doğmuş kilosuna üzülme :teselli:
ayrıca hem genetik hem beslenme özellikleri büyümeyi etkiliyo, belki senin oğlan minyon olacak.. önemli olan büyüme eğrisi.. yani her ay kontrollerde kilo alımı iyiyse eğer kafana takma.. ama mama işini bence dr a sor canım benim..
önemli olan sağlıklı olmaları.. varsın minik olsun nolacak yaaa sonradan yakalar o yaşıtlarını merak etmeee
Len baglanti kopup duruyo deli oldum yatiyom ben ya zaten misafirin sipalari yordu bide bu int deli ediyi kaldirip atasim geldi anasini satìm
ooo leylacım hoşgelmişsinnn
napıyo senin cadı uyudu heralde
kociş yok mu gııı :jeyyar:
hee gidion demek rüyanda benii görr :jeyyar:ben de çıkıyom kızlarr iyi geceler datlu rüyalarrrr
hee varmışş kocişii onuda mı getirsinn :mymeka: Allam yarebbim uyuyoo herhall kocişii misafileri o ağırladıyaa yorulmuşturr kaydirigubbakcemile3
ne kızıyonn leyyynn :dilcikar:
benimki uyuyo nasıl horluyo şimdi aboooowww nasıl uyucam vallah bilmeyomm delikafadulden
babalı kızlı delürtecekler benüüüüüü
neysem ben kaçtım merancım hadi öpüyom iyi geceler dükkanı kapat artık sen deeee
hee almii anam hala cins bizümküler.ekim bebişlerinin en cins bebişleribugün azcık kocişle dışarı çıktık alışveriş merkezine
allaaam ya hangi bebeği görsem ağzında emzikkkk
kesin benim cadıda bi imalat hatası var yaaa almadığım emzik denemediğim yöntem kalmadı ağzına verince ortalığı yıkıyo cadıııı
aklıma celenin cemresi geldi k iyi ki o da almıyo yoksa kızıma başka gözle bakacam
buay bende doktordan mamaya baslayın demesini beklliyorum sadece boyu uzadı kiloda cok önemli bi artısı yok:çok üzgünüm:oyyyy yerim ben o nisanı maşallah ona çoooook güzel yaaaa
tam beğendiğim tipte bi çocukkk yani hem böyle böcük böcük kara gözleri var hem de çok kibar bi vücut yapısı var incecik maşallahhh inşallah benim lülü de öyle olurrr ben şişko çocuk istemiyom yaaa kibarcık olsunnnn
zaten benim kız da zayıf olacak gibin çoook hareketliii bu ay anca 500 gr almıştır diye tahmin ediyom bakalım
Selam herkese kızlar ya bişi sorcam ben 31,01,09 da öğrendim gebe oldugumu ctesi günü. Kanda değer 9973 çıktı çoğu kişiye göre en yüksek benimki. Şöyle bi hesaplıyomda 5 ile 11 ocak arası yumurtlama çatlama gercekleşti o arada gebe kalsam 4 haftalık bitiyo 5 hafaya daha yeni giriyoz. Sizce bu değr nasıl bana yardımcı olurmusunuz. Gerci çarşaba günü dr .gitcez ama merak ettim :) Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
damacana suyunu kaynatmadan vermek gerekio içindeki mineraller ölüyor...nisana da tamerede kaynatmadan verdim...doktorumuz söylemişti kaynatma diye....
kaynatınca mineralleri öüyor hazır suyun...bi arkdaşımın kızının dişleri simsiyahhtıı bildiniz siyah nedenide hazır suyu kaynatmasıymış diş doktoru öyle demiş o minarelleri almadığı için olmuşş.. aklınızda bulunsuun
ama tabi her hazır suyada güvenilmior güvenebileceğiniz bi su olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?