2008 Ekim Anneleri

he doğru söleyon kızlar şöyle azcık çıtı pıtı olmalıı :ecrin_bebek: doktorumuz diordu sanmaki doktorlar şişman çocuk sever yok öle bişey bi sağlıklı beslenen çocuk severiz diordu...çünkü un yağ şeker verilen her çocuk kilo alırr ama her çocukkk özel başka sağlık problemleri yoksa...
kızım inanılmaz güzel beslendi dbestcim abur cuburdan uzakk bir çocuk onun yaşıtlarının elinden kola cips düşmezken nisan tadını bilmez düşünn...beyin gelişimine yatırcam yapcan arkadaşım balığını yedircen protein ağırlıklı beslicen ben onu bunu bilmem...şimdi çok şükür nisan çok kolay anlayan kavrayan bi çocuk özelliklede yaşıtlarıyla kıyaslandığında... :teytey:
şimdi tamerde kiloluu ama yediği mamalar kilo aldırmaya yönelik değill içinde un katkısı yok mesela ... erkek olduğu için iri ve kemikli ama onuda aynı bu şekilde yetiştircem aburcubursuz yine bol balıklıı cevizlii günler bizi bekliooo :lepi:
normalden az kilo almadığı sürece problem yok :dance: ama annesütü gibisideee yoookkk a.s

hadi yavruum öptümm Şeniz
özletme len kendini arayı çok açma :mymeka:

34 den sonra tansiyonum çıkmaya başladı kan akımlarında direnç oluşmuş gelişşim geriliği olduu ondan dolayı

canım benim geçmişi yeni okuyom cevaplamadan geçemiyeceğim umarım okursun

annede gebelik sırasında yüksek tansiyon olursa plasentada kan akımına direnç gelişir bu doğru, bunun sonucunda bebek beslenemez ve intrauterin gelişme geriliği olur.. yine de şanslıymışsın ki 34. haftadan sonra bebek etkilendiği için 2000 gr üstünde doğmuş, daha da düşük kilolu olabilirdi yani.. hem biliyosun ki 2000-4000 gram arası normal sayılıyo yenidoğan bebeklerde yani akif emrecik sınırda düşük kiloylan doğmuş kilosuna üzülme :teselli:
ayrıca hem genetik hem beslenme özellikleri büyümeyi etkiliyo, belki senin oğlan minyon olacak.. önemli olan büyüme eğrisi.. yani her ay kontrollerde kilo alımı iyiyse eğer kafana takma.. ama mama işini bence dr a sor canım benim..

önemli olan sağlıklı olmaları.. varsın minik olsun nolacak yaaa sonradan yakalar o yaşıtlarını merak etmeee

merancım bi biz kaldık heeeee kaydirigubbakcemile3
bi yandan geçmişi okuyom sanırsam ibolya karısı gelmemiş
çatlamıştır vallahhh kaydirigubbakcemile3

hee len biz bize kaldıık :içelim:
özledim walla haa azcık çekiştireek şu karularuu kaydirigubbakcemile3
ibolya evini düzenlesin hele internet bağlanınca gelir zaten özletti walla zillü karuu kendinii haa şakkıdı

leyla cadusuu ikide bi girip çıkıon gel len gell bakemm anlatt çıtırım yokkken kayseri çok soğukmuşş hemii ne deyonn

çıtırıım len nerdesiin lülülülülülü

herrrrrrrrbişeyide bilirrrr herrrrrrşeyiii kaydirigubbakcemile3

ooo leylacım hoşgelmişsinnn
napıyo senin cadı uyudu heralde
kociş yok mu gııı :jeyyar:

leyla yavruuum okuoo okuoo sayfalar atıoo delüü oluyoo -tatlicadiarzu- helede tel.den giriosaaa iice delüüürmüştürr delikafadulden
kııız leylaa bugünkü haliloo bendim ha :roflol: söylemeden geçemiyceemm şakkıdı eşimin tel.den gireyim dedim anacım eziyet bee 2 sayfa okudum kapattım...tebrik ederim len senii çok sıkıcıı tel.den bağlanmakk :hooray:

Len baglanti kopup duruyo deli oldum yatiyom ben ya zaten misafirin sipalari yordu bide bu int deli ediyi kaldirip atasim geldi anasini satìm

hee varmışş kocişii onuda mı getirsinn :mymeka: Allam yarebbim uyuyoo herhall kocişii misafileri o ağırladıyaa yorulmuşturr kaydirigubbakcemile3

ne kızıyonn leyyynn :dilcikar:
benimki uyuyo nasıl horluyo şimdi aboooowww nasıl uyucam vallah bilmeyomm delikafadulden
babalı kızlı delürtecekler benüüüüüü

neysem ben kaçtım merancım hadi öpüyom iyi geceler dükkanı kapat artık sen deeee

yok olm bi tane misafirimiz var :jeyyar: öle tükkanı kapatıp gitmek olmaz naniknanik müşteri velinimetimizdirr Çok üzgünüm çoook

benimki horlamıoo şimdilikk :lepi: o da bilgisayarla uğraşıoo karıı koca msnden yazışıoz bazen karşılıklıı teknolociiyii seviom süper yaww kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bende gidiorum artık mirmirmirmir

sabah 4.ay aşımız var sağlık ocağına gitcez

ordan simit yemeye gitceeeeem simit manyaqıyım beeeen :teytey:

koçişkom olmadan ilk aşımızı yaptırcezz hep o tutuyorduu paşacanııı...inş. çok ağlamaz :Saruboceq: aslında acıdan ağlamazda tutulmak zoruna gidioo küçük erkek nolcekk kaydirigubbakcemile3

hepücüğünüzü öptüümm yarın görüşürüz inş. hihoyyyt

Selam herkese kızlar ya bişi sorcam ben 31,01,09 da öğrendim gebe oldugumu ctesi günü. Kanda değer 9973 çıktı çoğu kişiye göre en yüksek benimki. Şöyle bi hesaplıyomda 5 ile 11 ocak arası yumurtlama çatlama gercekleşti o arada gebe kalsam 4 haftalık bitiyo 5 hafaya daha yeni giriyoz. Sizce bu değr nasıl bana yardımcı olurmusunuz. Gerci çarşaba günü dr .gitcez ama merak ettim :) Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydııınnnhihoyyyt kalkın uleeeyyynnn bu cemreyi büyüsün döfcem karar verdim bugun 7 bucukta uyanılırmı yaa bebeksin kızım sen uyuman lazım diyorum ama yok kime dion Çok üzgünüm çoook

hee almii anam hala cins bizümküler.ekim bebişlerinin en cins bebişleri ama şööledde bişi var ne ben ne de benm hödk emmemişiz emzik acaba bu uyuzumda bizemi cıekti cekemeyesiceÇok üzgünüm çoook

buay bende doktordan mamaya baslayın demesini beklliyorum sadece boyu uzadı kiloda cok önemli bi artısı yok:çok üzgünüm:

hakikaten cok yüksek.ama ölçm yapılan laboratuarın aralıkları önemli.mesela bazı yerlerde 60 veya 50 dio.bazı yerlerde 100 lerle ölcüo.karusk yani.ama hayırlısı olsun inşallahŞeniz

günaydıııııııııııııııııııın herkese
celenim üzülme canım bu bebişler hep büle gece 12de yatıyo defalarca uyanıyo ama sabah 8de uyanıyo bi daha da yok
biz sopaları şimdiden ayarlayalım en iyisi :jeyyar: :roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaa bunu hiç duymamıştım ben kaynatıodum hemi de 10dakika klava:

günaydın herkeşeeeeeeeeeeeeeeeeee güzel bi hafta diliyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…