aynen öyle oldu merancım ya bilseydim böyle olacağını hiç yeltenmezdim diyet yapcam diye gerçi 1 haftada 1 kg daha verdim bu yemeye rağmen saolsun hiç uyutmuyo delikafadulden
kızlar size söylüyom sakın ha sakın diyet yapmayın sütü acaip etkiliyo yani bende öyle oldu anında azaldı sütüm 2. günü diyeti bırakmama rağmen kızım 2 günde meme bağımlısı oldu delikafadulden şimdi de sütüm var ama karnı tok olmasına rağmen sürekli emmek istiyo delikafadulden
meran ya sen çıtıra sordun mu o da diyet yapıyodu ya
kilolar kalır üste yapışır falan diorlar alakası yok anacıım...verebilen zaten hemen verioo veremeyendee ne yaparsa yapsııın veremezz...mesela çıtırımın kilo vermeye çok müsait yapısı varmış 1 haftada 2 kilo vermiş...
bende troid hastası olmasaydım emzirmeseydim diyet yapsaydım şimdi vermiştim acaip dirayetliyimdir ve benim kendime özel bi diyetim var onu yapar veririm... :jeyyar:
hee len biz bize kaldıık :içelim:
özledim walla haa azcık çekiştireek şu karularuu kaydirigubbakcemile3
ibolya evini düzenlesin hele internet bağlanınca gelir zaten özletti walla zillü karuu kendinii haa şakkıdı
leyla cadusuu ikide bi girip çıkıon gel len gell bakemm anlatt çıtırım yokkken kayseri çok soğukmuşş hemii ne deyonn
çıtırıım len nerdesiin lülülülülülü
sizede günaydın kızlar...
yaw bizim gaz problemimiz hala dewam edio..ne zaman bitcek yaw bu deli olcam heee...........
günaydııın kıslarr
aşımızı olduk simüdümüzü yedikk geldikkhihoyyyt
maşşallah oğlumm hiç ağlamadıı ebede dior tontuşum hissetmedi bile ama kilolu olan bebeklerde aşı sonrasıı şişme daha fazla olabiliomuşş kolanyalı pamuk koyabilirsin dedi huzursuzlanırsada ateş düşürücü verin dedi a.s
yine boy ve kilomuz uçmuş maşallah normalde kıyafetiyle tartıyorlar maşallah kıyafetiyle 9700 gr çıktı 300 gr düştü ebe 9400 dedii...bende çok dedim tamamen bezini falan çıkardık gerçekten çıplak 9400 çıktıı maşallah deyiinn oğluşuma teyzeleri 69 cm de boyuu geldiianacım herkes 8-9 aylık bebeksanıo irice maşallahh korkar oldumm ha 4 aylık demeye
neyse Allah hepimizin yavrusunu esirgesin yarabbim :Saruboceq:
kilo geçip geçicii önemli olan boy kısalma ihtimalii yok yanii en çok ona seviniyorum boylu posluu bi oğlan olsuun inş...
günaydııın kıslarr
maşşallah oğlumm hiç ağlamadıı ebede dior tontuşum hissetmedi bile ama kilolu olan bebeklerde aşı sonrasıı şişme daha fazla olabiliomuşş kolanyalı pamuk koyabilirsin dedi huzursuzlanırsada ateş düşürücü verin dedi a.s
yine boy ve kilomuz uçmuş maşallah normalde kıyafetiyle tartıyorlar maşallah kıyafetiyle 9700 gr çıktı 300 gr düştü ebe 9400 dedii...bende çok dedim tamamen bezini falan çıkardık gerçekten çıplak 9400 çıktıı maşallah deyiinn oğluşuma teyzeleri 69 cm de boyuu geldiianacım herkes 8-9 aylık bebeksanıo irice maşallahh korkar oldumm ha 4 aylık demeye
kilo geçip geçicii önemli olan boy kısalma ihtimalii yok yanii en çok ona seviniyorum boylu posluu bi oğlan olsuun inş...
maşallah oğluşumuza allah sağlık versin inşalalh canım soranlara bencede 4 aylık deme ben bile bazen 5 aylık diyorum ki ancak 7 kilo vardır belki yok bile bize bile direk 5 aylıkmı diyolar bende nazar değmesin diye evet diyorum maşşallh tamerde baya kilolu allah nazarlardan saklasın biraz büyük söle
maşallah tamer beye tosuncuk oldu kız deme valla 4aylık diye nazara gelir allah korusun
gelsin de bizimkilerin ağzına tükürsün bi biraz tamere çeksinler şaka biyana eskiler öyle dermiş birine çekmesi için ağzına tükürürse o kişi ona çekermiş delikafadulden
yaw kızlar biz şimdiye kadar hiç sağlık ocağına gitmedik yani hiç tarttırmadık en son 1. ayında doktora götürdüm 4200dü kilosu şimdi ben sağlık ocağına gitsem gelişimine bakarlarmı bide bizim sağlık ocağı haddinden fazla pis mikrop kapar diye götürmüyorum aşı içinde eve geliyolar ne dersiniz götürsemmi
sğl teyzesii
he kız öyle derler bizde de...hatta sesi güzel olanı tükürtürler seside güzel olsun huyuda deyii...siz mi gelirsiniz yoksa tükürük örneğimi gönderilimm kaydirigubbakcemile3
heyt koçuma beeeeegünaydııın kıslarr
sğl teyzesiii
walla sadece annesütüylee maşallahh yanii sizede
evet büyük söylemek iide mesela bugün kadının biri sorduu kaç aylık die duymamzlıktan geldim onun ki 5 aylıkmışş aynı anda içeri girdik ee orda hemşire bilio tamerin aşı kartı var elinde 4 ay 1 haftalık dedi zaten meraklı hemen duydu ne yiyo ne içioo kocaman falan dedihiç maşallah yok ha sinir oluyomm maşallah demeyenlere kötükedihüso orda da bi teyze hemen nazar duası okudu oğluma sğlsun :Saruboceq:
meran senın kızında sut allrjısı oldugu nasıl bılındı benımde bebegımın gelısımı durdu cok moralım bozuk mamaya baslayalı hıcde kılo almadı
Ya cok cene calmissiniz tamini okuyamadim benle ilgili bisey vardiysa cevap veremedim ee ne yaptiniz tamere masallah isdiracam ben onu ham yapacam ozlemcim hosgelmissin kiz gitmisken azicik kalsaydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?