sğl teyzesii
he kız öyle derler bizde de...hatta sesi güzel olanı tükürtürler seside güzel olsun huyuda deyii...siz mi gelirsiniz yoksa tükürük örneğimi gönderilimm kaydirigubbakcemile3
leylaaaaaaaaa altınlar geldimi kııızzzzdelikafadulden o kadar kudurmaya takaydılar bari bi ç.eyrek
valla bütün ekim anaları ister heralde tükürüğünüzden :roflol:
şaka bi yana annelerin de hoşuna gidio bebişi hafif tombiş olunca sizinki pek hafif değil ama olsun sırnaşık şey
kız meran nasıl taşıon tameri inş kucak istemiodur kafamçokkarıştı
Hee taktilar biz onlarin sipacanina taktiydik onlarda geri getirdi bide yelek ormus kizima zaten bize gelen herkes orrgu getiriyo ev orguyle doldu tasti siz zaten kiyafet satiyosunuz kiyafet getirmek abes kacar bizde orgu orduk diyen geliyoo allahtan oteki altinin yanina ev ayyakkabisi almis
heyt koçuma beeeeemaşşallah oğluma
sadece anne sütümü?sen mama vermiomuydun len:uhm:
idrar kültürü yaptırdım temiz cıktı kaka tahlılıde yaptırdım amip varmı dıye oda temiz cıktı ama mamaya baslayalı kızım hıc kılo almadı iştahıda cok az dun akşamda kanlı kaka yaptı havuç suyu vermiştim acaba ondanmı oldu dr aradım cok sakın yedıklerınden olabilir dedi birde makatta çatlak olabilir dedi en iyi dr diye gıtmiştim birde ben lakoz intoleransı oldugundan supheleniyorum bu hafta eşimin istanbulda sınavı var bende gıdecegım orda iyi bi dr varmis bakalım ne dıyecek cok moralım bozuk bebegım hıc gelişmeyecek gıbı gelıyo
terkene sansür geceydik bu mesajı takar gene kafaya(
azda olsa emziriyorum şimdi 4 aylık olacak 1 ay once 5 kılo seksen gr dı ama bu ay hıc almadı sankı
herkesin bebeği kendine özell demi celenciim kafaya takılcak bişe yok...ibolyamızın oğluyla aynı gidiodu terkeninkii ama ibolya hiçç takmıo kafaya çünkü gayet sağlıklıı takılcakk bişee yok çünküü yerimseniben
bide ibolya der ya hepp böcük böcük bakoo diee oo çok hoşumaa gidioduu kaydirigubbakcemile3 gelse bugün ya özledim walla yerleştimi böcüğüü napıo acebaa..keşke tel.numarasını alsaydık arar sorardıkk delü karuyuu -tatlicadiarzu-
Ibolyayi acayip merak ediyom kiz celen teli felan yokmu sende
Bide ikiside kizinizi istemeye geldik diyolar aralarinda kavga ediyyolar sakadan once biz geldik felan diye ikisinin ogluda yasit biri 2007 eylul oteki ekim dogumlu bebeler nasik kuduruyo benim herif sinirlendi bagirdi bi akilli durun len yok size kiz miz diyo melegim nasil korktu eskiyalardan 1 yas bes aylik olmus biri daha anasini emiyo tosun gibi ne versen yiyo cocugun konustugu 3 kelime var 1 mama istiyom 2 mama yiyom 3 mama bitti baska bisey konusmuyo annesine de mama diye cagiriyo oteki 6 emmis aksine hic istahi yok ve zayif ama feleket yaramaz geberdecedim ikisinide elimde kalacaklardi
ya orası ööle tabi.önemli olan sağlıklı ve mutlu bi bebek olması.ama bunu gelde ona anlatherkesin bebeği kendine özell demi celenciim kafaya takılcak bişe yok...ibolyamızın oğluyla aynı gidiodu terkeninkii ama ibolya hiçç takmıo kafaya çünkü gayet sağlıklıı takılcakk bişee yok çünküü yerimseniben
bide ibolya der ya hepp böcük böcük bakoo diee oo çok hoşumaa gidioduu kaydirigubbakcemile3 gelse bugün ya özledim walla yerleştimi böcüğüü napıo acebaa..keşke tel.numarasını alsaydık arar sorardıkk delü karuyuu -tatlicadiarzu-
yok anam bende tel. ne zaman gelirim dedükü?inşallah destinanın işine dönmez odaIbolyayi acayip merak ediyom kiz celen teli felan yokmu sende
istanbuldaki doktor kimmiş nerdeymiş?bana bi diiversene len bizim şööle sağlam bi doktor bulmamız gerek.ötekine kalırsak aydan aya randevuya gittiğimizde görüşcezya dr 20 gun once falan gıtmıştım mama mıktarını artır dedı artırdım tahlıllerde temiz cıkınca bişi yok kılo alır dıyo saglıklı dıyo ama artık bı daha o dr gıtmıcem bende cok kafaya takıyorum
kaydirigubbakcemile3
az önce amcamın kızıyla konuşuodum da ilk oğlu 9 aylık yürümüştü çok erkendii minnacıktı yürüdüğünde şimdede 10 aylık oğlu var oda yürüyormuşş kaydirigubbakcemile3 küçüğe 1 ay geç kaldı yürümek için diorlar kaydirigubbakcemile3 kızım 1 yaşında tam doğum gününde yürümüştüü bakalım oğluş ne zaman yürücek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?