ya dr 20 gun once falan gıtmıştım mama mıktarını artır dedı artırdım tahlıllerde temiz cıkınca bişi yok kılo alır dıyo saglıklı dıyo ama artık bı daha o dr gıtmıcem bende cok kafaya takıyorum
sakıııınn ama sakıııınn takmaaa kafanaaa bebeğinn sana özel sağlıklı olsundaa gerisi boş :Saruboceq: pozitif düşün bak işe yarayacak işe yaramazsaa gel tekrar bana söylee pozitif düşünüyorum işe yaramadı die...kim ne derse desinn bakmaaa güzel enerjini ver yavruna karamsar olmaaa... hihoyyyt
bende kafaya takmalıyım oğlum kilolu diee var mı böylee bişeee takmıyorum umrumda değil....kızım 1 yaşında 9 kiloyduu aynı mamayı yiyordu ama oğlum fazladan anne sütü alıyor....oğluma daha ii yarıyor demekkii....kızıma kim ne derse takmazdım kafayaaa isterse zafiyet geçiriorlar desinler umrumda değildii..doktorumuz normal diorsa normaldir benim içinn.....o benim kızım şişman olsada zayıf olsada hiiiiç kimsenin çocuğuna değişmem saçının telinii hihoyyyt
herkesin bebeği kendine özell demi celenciim kafaya takılcak bişe yok...ibolyamızın oğluyla aynı gidiodu terkeninkii ama ibolya hiçç takmıo kafaya çünkü gayet sağlıklıı takılcakk bişee yok çünküü yerimseniben
bide ibolya der ya hepp böcük böcük bakoo diee oo çok hoşumaa gidioduu kaydirigubbakcemile3 gelse bugün ya özledim walla yerleştimi böcüğüü napıo acebaa..keşke tel.numarasını alsaydık arar sorardıkk delü karuyuu -tatlicadiarzu-
ya orası ööle tabi.önemli olan sağlıklı ve mutlu bi bebek olması.ama bunu gelde ona anlatklava:
yok anam bende tel. ne zaman gelirim dedükü?inşallah destinanın işine dönmez odakarı 3 aydır net bağlatamadı:mymeka:
istanbuldaki doktor kimmiş nerdeymiş?bana bi diiversene len bizim şööle sağlam bi doktor bulmamız gerek.ötekine kalırsak aydan aya randevuya gittiğimizde görüşcezgecen cok öksürüodu hapsuruodu hödük sordu neden acaba die ne biliim dedim. sen özel doktor bulma sonrada bana sor.salak seykötükedihüso
benm görümcede 6 aylık yürümüş.kız halaya ceker derler bakalım nolcekCADIARZU şimdilil 2+3 saiye taytay duruo ben yasını karsılamz diorum yaza bu iş hallolur:lepi: ooff biraz emekliyeydi bari ben bayılırım emzikli ve emekleyen bebeğee:çok üzgünüm: emeklemek için özel bişi denemek gerekirmi ki?mesela yüzüstü yatırınca ayaklarından iktirmek veya dizlerini kırmasına yardımcı olmak gibi*CADIARZU
puhaaa ozaman kocamlan beni ii bastırmıslar :roflol::roflol: kocam öküzü 1,72 bende 1,60 ım götüm yere yakın ona göre:jeyyar:delikafadulden ya ben inanmıyorum boyun bu sekilde kısa kalmasına.bu tur seyler genetik ve beslenmeyle ilgilidir.hadi ya maşallah maşallahh
sen bu kızı kesin yürütürsün kızım tay tay nasıl durur uleetamer imkanı yok duramaz lülülülülülü evet canım yüzüstü yatırıp ayaklarından itmek bunları tabi yapabilirsin yerimseniben ama taytay durdurmak 2-3 saniye olsa bile baa doğru gelmediii boyu büyümez erkenden bastırınca derler bilmiyorum doğruluğunu CADIARZU
celen fatıhte özel muayenesi var hasakı arştırma hastanesinde calısıyo kardesımın kızı var ona getırıyo cok memnun ismi mahmut çivilibal
teşekkur ederım meran sagol ama işte annelik cok farklı dun kakasını oyle gorunce aglaya aglay bı hal oldum insanın canı sıkılıyo allaha sukur baaşka sorun yok şimdilik
puhaaa ozaman kocamlan beni ii bastırmıslar :roflol::roflol: kocam öküzü 1,72 bende 1,60 ım götüm yere yakın ona göre:jeyyar:delikafadulden ya ben inanmıyorum boyun bu sekilde kısa kalmasına.bu tur seyler genetik ve beslenmeyle ilgilidir.
hee usakmıs anam bize.biz anadolu tarafundayukşutarafagitti yokmu len şööle ii bi doktor bu taraflarda
acuktumcokacimcoook uyuz kızım uyurkene doyuram kendimicokacimcoook buarada sol göğsümde artık süt yok:1no2:
hadi ya maşallah maşallahh
sen bu kızı kesin yürütürsün kızım tay tay nasıl durur uleetamer imkanı yok duramaz lülülülülülü evet canım yüzüstü yatırıp ayaklarından itmek bunları tabi yapabilirsin yerimseniben ama taytay durdurmak 2-3 saniye olsa bile baa doğru gelmediii boyu büyümez erkenden bastırınca derler bilmiyorum doğruluğunu CADIARZU
canım benim kızımda sadece ellerinden tuuttuğumda dakikalarca ayakta duruyu hatta ayakta durmak için bizi parçalıyo çok seviyo çarşamba doktora gidecez inşallah bunu mutlaka soracam inşallah zararı yoktur
bakalım bizim küçük hanımın gelişimi nasılmış
günaydııın kıslarr
aşımızı olduk simüdümüzü yedikk geldikkhihoyyyt
maşşallah oğlumm hiç ağlamadıı ebede dior tontuşum hissetmedi bile ama kilolu olan bebeklerde aşı sonrasıı şişme daha fazla olabiliomuşş kolanyalı pamuk koyabilirsin dedi huzursuzlanırsada ateş düşürücü verin dedi a.s
yine boy ve kilomuz uçmuş maşallah normalde kıyafetiyle tartıyorlar maşallah kıyafetiyle 9700 gr çıktı 300 gr düştü ebe 9400 dedii...bende çok dedim tamamen bezini falan çıkardık gerçekten çıplak 9400 çıktıı maşallah deyiinn oğluşuma teyzeleri 69 cm de boyuu geldiianacım herkes 8-9 aylık bebeksanıo irice maşallahh korkar oldumm ha 4 aylık demeye
neyse Allah hepimizin yavrusunu esirgesin yarabbim :Saruboceq:
kilo geçip geçicii önemli olan boy kısalma ihtimalii yok yanii en çok ona seviniyorum boylu posluu bi oğlan olsuun inş...
yaw kızlar biz şimdiye kadar hiç sağlık ocağına gitmedik yani hiç tarttırmadık en son 1. ayında doktora götürdüm 4200dü kilosu şimdi ben sağlık ocağına gitsem gelişimine bakarlarmı bide bizim sağlık ocağı haddinden fazla pis mikrop kapar diye götürmüyorum aşı içinde eve geliyolar ne dersiniz götürsemmi
ya orası ööle tabi.önemli olan sağlıklı ve mutlu bi bebek olması.ama bunu gelde ona anlatklava:
yok anam bende tel. ne zaman gelirim dedükü?inşallah destinanın işine dönmez odakarı 3 aydır net bağlatamadı:mymeka:
Nihal hosgeldin ben havuc suyunu 2 gundur veriyom sevdi bisimki emdikten sonra kusuyo ya turuncu cikiyo havucla beraber
acuktumcokacimcoook uyuz kızım uyurkene doyuram kendimicokacimcoook buarada sol göğsümde artık süt yok:1no2:
canım benim kızımda sadece ellerinden tuuttuğumda dakikalarca ayakta duruyu hatta ayakta durmak için bizi parçalıyo çok seviyo çarşamba doktora gidecez inşallah bunu mutlaka soracam inşallah zararı yoktur
bakalım bizim küçük hanımın gelişimi nasılmış
maşallah tosunuma,,,damadım benümmm
4 aylık deme kımseye hakket ya.
benımkı bıle 6200 dü geçen hafta aman sakın 3 aylık deme dıolardı.
bızımde 10 gun sonra 4 doluyo 5 e gırıyoruz kızlar ya,,ınanamıyorum hiçç:asigim:
nekadar cabuk gecıyo zaman değil mi,??
nası yanı ılk ayından beri hıc couğun gelişimi kontrol edılmedı mı??
sağlık ocağına degılde bır doktora falan gotur bari yaf.
şimdiye kadar 10 kere net bağlanırdı celencım.bence baska bır sorun var.ya eşi falan sorun cıkardı,cok vakıt gecırdiği için ya da maddı bır problemdır belkı ne bıleyım buna benzer bişi var bence..CADIARZU
bende dün basladım..bıraz cıkardı havucu turuncu turuncu benımkıde.bakalım uyansın yıne verıcem bugün..:icecream:
nası yok ya:bbo:
sıcak su falan bişiler yap.
hep sağ gogsunu mu verıodun yoksa?ondan m gıttıkı süt?:uhm:
evtt ya dktor kontrolune gıdenler bı sorsunlar sunu bende merak edıyorum.ama bence zararlı dıyecekler.aslında ben haftaya cocuk hastanesıne götürcem ıklimi ortopediste..
kalca gelişim geriliği cıkmıştı..
onun kontole goturcem.
gecen ay goturdüğümde bana yurutec kullanma kesınlıkle demişti.haftaya gıttiğimde bu oturtma ve tay-tay durma işini sorucam.en ıyı bılen ortapedistirr di mi:ecrin_bebek:
hayy maşallahh
yok anacım tembell benim oğlumm lülülülülülü kızım çivii gibiydi çokta hareketliydii kızlar biraz daha önce yapıorlar bazı şeyleri erkeklere nazaran....
mesela kızlar erkenden konşurr erkekler biraz daha geç konuluorlar....başınız bizden önce ağrıyacakk geveze kızlarınız yüzünden :dance:
len dbest celen sizin kızlar dahada geveze olceklerr ha benden söylemesi ezmik bile almıorlar şimdiden ağızlarına laelaelaelaelae hiiiç kapatmayacaklar çenelerinii yandınız olm sizz :jeyyar:
Bugun hava burda cok guzel kizimla balkona ciktik oturduk biraz gunese karsi sicacikti hava gecen sene bu zaman 2 karis kar vardi ve ben yaza kadar cikmak istememistim disari ayagim kayar duserim bebegime bi zarar gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?