2008 Ekim Anneleri

sakıııınn ama sakıııınn takmaaa kafanaaa bebeğinn sana özel sağlıklı olsundaa gerisi boş :Saruboceq: pozitif düşün bak işe yarayacak işe yaramazsaa gel tekrar bana söylee pozitif düşünüyorum işe yaramadı die...kim ne derse desinn bakmaaa güzel enerjini ver yavruna karamsar olmaaa... hihoyyyt
bende kafaya takmalıyım oğlum kilolu diee var mı böylee bişeee takmıyorum umrumda değil....kızım 1 yaşında 9 kiloyduu aynı mamayı yiyordu ama oğlum fazladan anne sütü alıyor....oğluma daha ii yarıyor demekkii....kızıma kim ne derse takmazdım kafayaaa isterse zafiyet geçiriorlar desinler umrumda değildii..doktorumuz normal diorsa normaldir benim içinn.....o benim kızım şişman olsada zayıf olsada hiiiiç kimsenin çocuğuna değişmem saçının telinii hihoyyyt

terkeeeeeeennnn duy bunları okuuu:mymeka::1hug:

Ben net siz duramam felan diyodu ama sugun gelirim kesin demediydi

teşekkur ederım meran sagol ama işte annelik cok farklı dun kakasını oyle gorunce aglaya aglay bı hal oldum insanın canı sıkılıyo allaha sukur baaşka sorun yok şimdilik

hadi ya maşallah maşallahh
sen bu kızı kesin yürütürsün kızım tay tay nasıl durur ulee tamer imkanı yok duramaz lülülülülülü evet canım yüzüstü yatırıp ayaklarından itmek bunları tabi yapabilirsin yerimseniben ama taytay durdurmak 2-3 saniye olsa bile baa doğru gelmediii boyu büyümez erkenden bastırınca derler bilmiyorum doğruluğunu CADIARZU

celen fatıhte özel muayenesi var hasakı arştırma hastanesinde calısıyo kardesımın kızı var ona getırıyo cok memnun ismi mahmut çivilibal

puhaaa ozaman kocamlan beni ii bastırmıslar :roflol::roflol: kocam öküzü 1,72 bende 1,60 ım götüm yere yakın ona göre:jeyyar:delikafadulden ya ben inanmıyorum boyun bu sekilde kısa kalmasına.bu tur seyler genetik ve beslenmeyle ilgilidir.
celen fatıhte özel muayenesi var hasakı arştırma hastanesinde calısıyo kardesımın kızı var ona getırıyo cok memnun ismi mahmut çivilibal

hee usakmıs anam bize.biz anadolu tarafundayukşutarafagitti yokmu len şööle ii bi doktor bu taraflarda

teşekkur ederım meran sagol ama işte annelik cok farklı dun kakasını oyle gorunce aglaya aglay bı hal oldum insanın canı sıkılıyo allaha sukur baaşka sorun yok şimdilik

aması yok ama zayıff yok canım beniim...sil aklından onlarıı çoook pişman olursun sonra bunları kafana taktığın için....hep güzel şeyler düşün güzel şeyler gelsin sana ...
evet görsem bende korkardım belki ağlardım ama çok şükür her yerde doktor var kucakladığım gibi alır götürürdüm hemenn...
kimseye ah vah çocuğuşöyle böyle dedirtme güçlü ol yaa buraya gel arasıra muhabbet edelim kızın neler yapıo ondan bahset bizee sağlıklı olduğundan güldüğünden hihoyyyt gerisini düşünmee eğer kızın içinde olumsuz şeyler söyleyen varsa ağızlarının payını veer kimi bebek küçüktür ama anası öyle bi güçlüdür kii kimse o bebeğii küçük göremezz :lepi

acuktumcokacimcoook uyuz kızım uyurkene doyuram kendimicokacimcoook buarada sol göğsümde artık süt yok:1no2:

evet beslenme ve genetikle ilgili ama aynı zamanda inanılmaz yumuşak kemikleri bebeklerin o yüzden belkide sakıncalı olabilüüü ama bunu doktorumuza sorayım ben gidince CADIARZU benim kocada 183 bende 165 eşimde kucaklara sığmazmışş bebekken ve sürekli kavga ederlermiş gezmeye gitcekleri zaman kim taşıyacak die :dance:
bende erken yürümemişim eşimde o yüzden geç yürüyebilir tamer .. ne zaman canları isterse o zaman yürüsünler

acuktumcokacimcoook uyuz kızım uyurkene doyuram kendimicokacimcoook buarada sol göğsümde artık süt yok:1no2:

hee bende gideom çorba yapcem oğluma cokacimcoook
yaw benimde sağ göğsümün kanalları tıkanmıştı geçen gün süt gelmedi bü türlü sıcak suyla ovdum falan makineyle sağdım falan açıldıı çok şükür ama yaklaşık 2 saat uğraştım ...tıkanma falan olmasıın seninkide CADIARZU

canım benim kızımda sadece ellerinden tuuttuğumda dakikalarca ayakta duruyu hatta ayakta durmak için bizi parçalıyo çok seviyo çarşamba doktora gidecez inşallah bunu mutlaka soracam inşallah zararı yoktur
bakalım bizim küçük hanımın gelişimi nasılmış

hayy maşallahh
yok anacım tembell benim oğlumm lülülülülülü kızım çivii gibiydi çokta hareketliydii kızlar biraz daha önce yapıorlar bazı şeyleri erkeklere nazaran....
mesela kızlar erkenden konşurr erkekler biraz daha geç konuluorlar....başınız bizden önce ağrıyacakk geveze kızlarınız yüzünden :dance:
len dbest celen sizin kızlar dahada geveze olceklerr ha benden söylemesi ezmik bile almıorlar şimdiden ağızlarına laelaelaelaelae hiiiç kapatmayacaklar çenelerinii yandınız olm sizz :jeyyar:

maşallah tosunuma,,,damadım benümmm
4 aylık deme kımseye hakket ya.
benımkı bıle 6200 dü geçen hafta aman sakın 3 aylık deme dıolardı.
bızımde 10 gun sonra 4 doluyo 5 e gırıyoruz kızlar ya,,ınanamıyorum hiçç:asigim:
nekadar cabuk gecıyo zaman değil mi,??

nası yanı ılk ayından beri hıc couğun gelişimi kontrol edılmedı mı??
sağlık ocağına degılde bır doktora falan gotur bari yaf.

şimdiye kadar 10 kere net bağlanırdı celencım.bence baska bır sorun var.ya eşi falan sorun cıkardı,cok vakıt gecırdiği için ya da maddı bır problemdır belkı ne bıleyım buna benzer bişi var bence..CADIARZU

Nihal hosgeldin ben havuc suyunu 2 gundur veriyom sevdi bisimki emdikten sonra kusuyo ya turuncu cikiyo havucla beraber

bende dün basladım..bıraz cıkardı havucu turuncu turuncu benımkıde.bakalım uyansın yıne verıcem bugün..:icecream:

nası yok ya:bbo:
sıcak su falan bişiler yap.
hep sağ gogsunu mu verıodun yoksa?ondan m gıttıkı süt?:uhm:

evtt ya dktor kontrolune gıdenler bı sorsunlar sunu bende merak edıyorum.ama bence zararlı dıyecekler.aslında ben haftaya cocuk hastanesıne götürcem ıklimi ortopediste..
kalca gelişim geriliği cıkmıştı..
onun kontole goturcem.
gecen ay goturdüğümde bana yurutec kullanma kesınlıkle demişti.haftaya gıttiğimde bu oturtma ve tay-tay durma işini sorucam.en ıyı bılen ortapedistirr di mi:ecrin_bebek:

Bugun hava burda cok guzel kizimla balkona ciktik oturduk biraz gunese karsi sicacikti hava gecen sene bu zaman 2 karis kar vardi ve ben yaza kadar cikmak istememistim disari ayagim kayar duserim bebegime bi zarar gelir diye

ii bakıom damadınaa iklime söylee kaydirigubbakcemile3

canım en iyi galiba röntgen çekcekler yada ultrason öyle anlayabilir herhalde...birde 4 aylık olduğu için demir damlası vercekler bazen doktor unutabilio sen hatırlat tmm mı şimdiden not al a.s

Len benimki de cok seviyo ayakta durmayi kucagimizda surekli ayakta duruyo bide bi haftadir yatirinca geri kalkmak istiyo kafasi ve omzunu kaldiriyo elinde tutunca boyle destek alip kalkiyo ayaklarinin ustune basiyo pusetine koyuyomya hafif oturur vaziyette hemen one atiyo kendini dik oturuyo ben geri itip yatiriyom bu geri geliyo biraz boyle oluyo sonra yoruluyo tabi geri kalkamiyo

Bugun hava burda cok guzel kizimla balkona ciktik oturduk biraz gunese karsi sicacikti hava gecen sene bu zaman 2 karis kar vardi ve ben yaza kadar cikmak istememistim disari ayagim kayar duserim bebegime bi zarar gelir diye

evet annemle konuştum onlarda ipeksaraya gidiyorlarmışş :çok üzgünüm: hava güzelmiş :dilcikar:

Bu kakca cikigini bizim dr dedim suphe ediyosaniz oyle bi durumdan ve dr kontrollerimdre oyle biseyden kuskulanirsak isteriz dedi bakincada normal gozukuyo bu bacaktali bogumlarin sayisi ayni olacak demistiniz ya saydim ayni yaww bu bizim dr herseye normal diyo

hıı evt merancım demır damlası aklımda.onu sölicem..
kalca için yıne fılm ckecekler evt.bakalım ne durumda merak edıyorum..:bbo:

bugün heryerde hava güzel burasıda 20 lere varıcakmış sıcaklık..nere gitsemküne:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…