evet annemle konuştum onlarda ipeksaraya gidiyorlarmışş :çok üzgünüm: hava güzelmiş :dilcikar:
hıı evt merancım demır damlası aklımda.onu sölicem..
kalca için yıne fılm ckecekler evt.bakalım ne durumda merak edıyorum..:bbo:
bugün heryerde hava güzel burasıda 20 lere varıcakmış sıcaklık..nere gitsemküne:jeyyar:
Bu kakca cikigini bizim dr dedim suphe ediyosaniz oyle bi durumdan ve dr kontrollerimdre oyle biseyden kuskulanirsak isteriz dedi bakincada normal gozukuyo bu bacaktali bogumlarin sayisi ayni olacak demistiniz ya saydim ayni yaww bu bizim dr herseye normal diyo
Gezentii garii bizede demisti dr ferro verecem diye sizedemi ferro vercekler
Len benimki de cok seviyo ayakta durmayi kucagimizda surekli ayakta duruyo bide bi haftadir yatirinca geri kalkmak istiyo kafasi ve omzunu kaldiriyo elinde tutunca boyle destek alip kalkiyo ayaklarinin ustune basiyo pusetine koyuyomya hafif oturur vaziyette hemen one atiyo kendini dik oturuyo ben geri itip yatiriyom bu geri geliyo biraz boyle oluyo sonra yoruluyo tabi geri kalkamiyo
hee tamerde yatırınca kafayı iice kaldırıoo artık yavaş yavaş oturtcaz dedi doktor yavaş yavaş başladık köşelere destekli oturtmaya.. otururkende ablasıı şarkıı söylüyoo bayılıoo ona... hihoyyyt
ya bide kucağımda oturuken elimde telefon var diyelim telefona uzanıo ve tutuyo hıı hııı hıııııı dio...telefon acaip dikkatini çekio..oyuncak bi tane tel. alcam galiba...yerimseniben
o kumaş kitaptan bende aldım yüzüne kapatıo kitabıı uyuya kalıoo inş.büyüyünce böyle yapmaz kaydirigubbakcemile3 en çok ıslak mendil paketinin çıkardığı sesten hoşlanıo onu tutuyor dün boş bi mendil paketi vardıı proteksle yıkadım eline verdim Allahım ne kadar mutlu olduu... :teytey:
bugün sabah montunu giydirirken gülmeye başladı arabasına koydum anladı dışarı çıkacağımızıı kikir kikirdi ilk defa olduu bu... :dance:
bence sen ortopediste gotur cektır fılmini.
kocanın ağzına bakma tut götür sen yav yavruyu
4. aydan sonra tum bebişlere verılıyor..hihoyyyt
benm hi.ç yok yımışacık:çok üzgünüm:hee bende gideom çorba yapcem oğluma cokacimcoook
yaw benimde sağ göğsümün kanalları tıkanmıştı geçen gün süt gelmedi bü türlü sıcak suyla ovdum falan makineyle sağdım falan açıldıı çok şükür ama yaklaşık 2 saat uğraştım ...tıkanma falan olmasıın seninkide CADIARZU
yoo özelliklede solu verdim genelde azdı.ama şimdi hiç yok.sağda yavas yavas azaldı.mamaları aldığımımı gördüler acabakaydirigubbakcemile3maşallah tosunuma,,,damadım benümmm
4 aylık deme kımseye hakket ya.
benımkı bıle 6200 dü geçen hafta aman sakın 3 aylık deme dıolardı.
bızımde 10 gun sonra 4 doluyo 5 e gırıyoruz kızlar ya,,ınanamıyorum hiçç:asigim:
nekadar cabuk gecıyo zaman değil mi,??
nası yanı ılk ayından beri hıc couğun gelişimi kontrol edılmedı mı??
sağlık ocağına degılde bır doktora falan gotur bari yaf.
şimdiye kadar 10 kere net bağlanırdı celencım.bence baska bır sorun var.ya eşi falan sorun cıkardı,cok vakıt gecırdiği için ya da maddı bır problemdır belkı ne bıleyım buna benzer bişi var bence..CADIARZU
bende dün basladım..bıraz cıkardı havucu turuncu turuncu benımkıde.bakalım uyansın yıne verıcem bugün..:icecream:
nası yok ya:bbo:
sıcak su falan bişiler yap.
hep sağ gogsunu mu verıodun yoksa?ondan m gıttıkı süt?:uhm:
evtt ya dktor kontrolune gıdenler bı sorsunlar sunu bende merak edıyorum.ama bence zararlı dıyecekler.aslında ben haftaya cocuk hastanesıne götürcem ıklimi ortopediste..
kalca gelişim geriliği cıkmıştı..
onun kontole goturcem.
gecen ay goturdüğümde bana yurutec kullanma kesınlıkle demişti.haftaya gıttiğimde bu oturtma ve tay-tay durma işini sorucam.en ıyı bılen ortapedistirr di mi:ecrin_bebek:
hee tamerde yatırınca kafayı iice kaldırıoo artık yavaş yavaş oturtcaz dedi doktor yavaş yavaş başladık köşelere destekli oturtmaya.. otururkende ablasıı şarkıı söylüyoo bayılıoo ona... hihoyyyt
ya bide kucağımda oturuken elimde telefon var diyelim telefona uzanıo ve tutuyo hıı hııı hıııııı dio...telefon acaip dikkatini çekio..oyuncak bi tane tel. alcam galiba...yerimseniben
o kumaş kitaptan bende aldım yüzüne kapatıo kitabıı uyuya kalıoo inş.büyüyünce böyle yapmaz kaydirigubbakcemile3 en çok ıslak mendil paketinin çıkardığı sesten hoşlanıo onu tutuyor dün boş bi mendil paketi vardıı proteksle yıkadım eline verdim Allahım ne kadar mutlu olduu... :teytey:
bugün sabah montunu giydirirken gülmeye başladı arabasına koydum anladı dışarı çıkacağımızıı kikir kikirdi ilk defa olduu bu... :dance:
Masallh kii hemen anladimi disari gidecegini Meran seninki ne kadarlikken uzanmaya basladi benim bu kiz daha hic biseye uzanmiyo eline cingirak tutturuyom hic orali olmuyo bilmiyo daha onune islak mendil paketi ve eline poseti bende verdim ama bilmiyo tutmak gibi bi niyetide yok du bakalim bizimki ne zaman baslayacak
Su ebru sallinin platesi ni sen yapiyodun dimi citir ya onu bende yapmak istiyom hangi kanalda kacta yada cd den mi yapiyodunuz bu bide o plates topumu gerekiyo ya herkes ona super diyo dunki karilar da cok anlatti bana sende yap dediler gobegim kaldi boyle gitmiyo regl de olmadim hala
benm hi.ç yok yımışacık:çok üzgünüm:
yoo özelliklede solu verdim genelde azdı.ama şimdi hiç yok.sağda yavas yavas azaldı.mamaları aldığımımı gördüler acabakaydirigubbakcemile3
bizimkide dısarı cıkıcağını anlayınca ağlıoÇok üzgünüm çoookew kuşu babası gibi:mymeka:
kendi aile hekimimiz sevk yaparsa gideriz ins o normal diyo ya benim hodukte iyide buda doktor niye guvenmiyon diyo illa normal degil diyen dr mi istiyon diyo
aslında kumaş kitap alamayanlar bulamanlar sorun değill kırmızı renkli temiz bi kumaş parçasının içine koysunlar boş ıslak mendil paketini yada hışırdayan poşet diksinler bi güzel..şöyle renkli şeylerden yapılabilir çook güzel olur...özellikle kırmızı dikkatlerini çekioo ve çiçekli kumaşlar olabilir :lepi:
benimde 24 haftalıkken su kaybetmeye başladı bebeğim. ilk su geldi hemen doktoa gittik tabi ben bilmiyodum gelen seyin bebeğin suyu olduğunu kayınvalidem bildi hemen hastaneye götürdü beni doktor sırt üstü yatmamı ve lavaboya bile kalkmamam gerektiğini söyledi altından alın dedi ama ben dinlemedim yapamam dedim kalktım lavabo ihtiyacıma.benim içinde cok zor günlerdi ilk gün cok ağlamıştım kaybedicem bebeğimi diye bi hap verdi kendi kendine tedavi olursa olur benm yapabileceğim bişe yok dedi doktor enfeksiyon varmış bende oda bebeğin kesesinin bi kısmını inceltip delmiş yata yata büyütceksin dedi cok şükür allahıma şimdi cok cok sağlıklı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?