2008 Ekim Anneleri

evet annemle konuştum onlarda ipeksaraya gidiyorlarmışş :çok üzgünüm: hava güzelmiş :dilcikar:

Yeni evlendigimizde gitmistik ben buzulla varya hadi bizde paten alip kayalim dedim bi baktim icinde hep bebeler kayiyo utandim geri vazgectim bebe sebenin icine girmeye

KANLI DIŞKILAMA

Doğum sırasında veya emme sırasında memedeki çatlaklardan anne kanının emilmesi Yemek borusu yaralanmaları Barsaklarda meydana gelen enfeksiyonlar sonucu meydana gelen kanamalar İnek sütü alerjisi Makat yaralanmaları Yaygın damar içi pıhtılaşma bozukluğu (dissemine intravasküler koagülopati) Barsak dönüş bozuklukları (malrotasyon) Barsak düğümlenmesi (volvolus) Barsak gelişim bozuklukları

Gezentii garii bizede demisti dr ferro verecem diye sizedemi ferro vercekler

bence sen ortopediste gotur cektır fılmini.
kocanın ağzına bakma tut götür sen yav yavruyu
Gezentii garii bizede demisti dr ferro verecem diye sizedemi ferro vercekler

4. aydan sonra tum bebişlere verılıyor..hihoyyyt

hee tamerde yatırınca kafayı iice kaldırıoo artık yavaş yavaş oturtcaz dedi doktor yavaş yavaş başladık köşelere destekli oturtmaya.. otururkende ablasıı şarkıı söylüyoo bayılıoo ona... hihoyyyt
ya bide kucağımda oturuken elimde telefon var diyelim telefona uzanıo ve tutuyo hıı hııı hıııııı dio...telefon acaip dikkatini çekio..oyuncak bi tane tel. alcam galiba...yerimseniben
o kumaş kitaptan bende aldım yüzüne kapatıo kitabıı uyuya kalıoo inş.büyüyünce böyle yapmaz kaydirigubbakcemile3 en çok ıslak mendil paketinin çıkardığı sesten hoşlanıo onu tutuyor dün boş bi mendil paketi vardıı proteksle yıkadım eline verdim Allahım ne kadar mutlu olduu... :teytey:
bugün sabah montunu giydirirken gülmeye başladı arabasına koydum anladı dışarı çıkacağımızıı kikir kikirdi ilk defa olduu bu... :dance:

Su ebru sallinin platesi ni sen yapiyodun dimi citir ya onu bende yapmak istiyom hangi kanalda kacta yada cd den mi yapiyodunuz bu bide o plates topumu gerekiyo ya herkes ona super diyo dunki karilar da cok anlatti bana sende yap dediler gobegim kaldi boyle gitmiyo regl de olmadim hala

Masallh kii hemen anladimi disari gidecegini Meran seninki ne kadarlikken uzanmaya basladi benim bu kiz daha hic biseye uzanmiyo eline cingirak tutturuyom hic orali olmuyo bilmiyo daha onune islak mendil paketi ve eline poseti bende verdim ama bilmiyo tutmak gibi bi niyetide yok du bakalim bizimki ne zaman baslayacak

effekaan nettün canım ya gaz sancısı demişsin aceba senin yediklerinden artıo olabilir mi gaz sancısı...birde bu kimyonlu rezene çayı var ben onu kullanıyorum bir dene istersen

bence sen ortopediste gotur cektır fılmini.
kocanın ağzına bakma tut götür sen yav yavruyu

4. aydan sonra tum bebişlere verılıyor..hihoyyyt

kendi aile hekimimiz sevk yaparsa gideriz ins o normal diyo ya benim hodukte iyide buda doktor niye guvenmiyon diyo illa normal degil diyen dr mi istiyon diyo

benm hi.ç yok yımışacık:çok üzgünüm:

yoo özelliklede solu verdim genelde azdı.ama şimdi hiç yok.sağda yavas yavas azaldı.mamaları aldığımımı gördüler acabakaydirigubbakcemile3

bizimkide dısarı cıkıcağını anlayınca ağlıoÇok üzgünüm çoookew kuşu babası gibi:mymeka:

çoook erken başladı canım uzanmaya bundan doktormuzun payı büyük eldiven taktırmadı ellerini tanısın diye 1 aylıkken çıngırak aldırdıı ve araba koltuğuna oyuncaklar taktık ve 2 aylık olduğunda uzanıp tutuyordu koltuğundaki oyuncakları....şimdi de daha iyi tutuyor bilerek tutmaya başladı yanii dün babanesi gel gel yaptıı ellerine uzandıı tamer ...zaten doktorumuzda muayene ederken sadece boy kilo değil bunların üzerinde daha çok duruyor...bunlar matematiksel zekayla alakalı dedi erken aktif oldu tamerin ki her bebeğinki değişebiliyormuş ama merak etme 4 aylık olduğu zaman tutar :lepi:

bızımkıde yavastan uzanmaya başladı.dün dedesi severken yüzüne uzanıo dedesinin dokunuyor:asigim: oyuncağını da kavrayıp tutmaya başladı.
ıslak mendil ambalajına ıklım de bayılıo.ama gecen gün oynarkennsivri köşesi ile gözünün kenarını acıttı,ağladı.vermiycem bırdaha cok guvenli değil henüzz:1no2:

dimek kıtabın ustunde uyuyakalıo ha:roflol: cok komk len:roflol:

ya evet yapıorum 10 cıvarı aslında ama 10:30 u buluo bazen.belli olmuo pek saati yani.
bende 4-5 gundur yapmıorum.ama ınan cok faydası oluyor.emzırenler ıcın falanda hareketler yapıyor.benım bel ve sırt ağrılarımın azalmasında cok büyük etken..
toplu sadece cuma günü yapıyor.benımde topum yok,yapmıyorum cumaları.
ama hakket super kadın ya bayılıyorum.göbek anca o pilatesle erır bencede..
ılk yaptıpım hafta 2 kılo gitti.
yarın yıne başlıyım bari.
gercı hareketlerın coğıunu ezberledım.bazen aksamları aklıma geldıkce yapıyorum.
ama gobek sankı hıc gıtmeyecek gıbı.
löpür löpür alllahım snır oluyorumÇok üzgünüm çoook

benimkide hep yumuşak len sert olmadıı hiçç zatenn :çok üzgünüm: yumşak oluncada sağınca geliooduu...ama gelmedi iştee...

ii kızım sende onları eve bırakıpp yalnız gezersinn otursunlar baba kız evdee kaydirigubbakcemile2

aslında kumaş kitap alamayanlar bulamanlar sorun değill kırmızı renkli temiz bi kumaş parçasının içine koysunlar boş ıslak mendil paketini yada hışırdayan poşet diksinler bi güzel..şöyle renkli şeylerden yapılabilir çook güzel olur...özellikle kırmızı dikkatlerini çekioo ve çiçekli kumaşlar olabilir :lepi:

anacım burda hava çok soğuk düzelseydi kızımla dışarı çıkacaktık.kan damlasını bize doktor 3.5 aylıkken verdi kan tahlili yapılmıştı o zamnadan beri kullanıyoruz.

kendi aile hekimimiz sevk yaparsa gideriz ins o normal diyo ya benim hodukte iyide buda doktor niye guvenmiyon diyo illa normal degil diyen dr mi istiyon diyo

hödük pratisyenler nerden bılcek ya.
hem nasıl sey bılmıyorum.
burda da var aıle hekımliği.
ama ıstediğin hastaneye,doktora da goturebılıyorsun.sevk mevk sormuyorlar.
yanlış bılıyor olmayasın?
ben cocuk hastanesıne goturuyorum.
sağlık ocağı daha cok yonlendırıyor tam tersı hastaneye..Çok üzgünüm çoook

yemeğiiiii yakkkkkktımmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gitti güzelim etli nohuttttttttttttkötükedihüsokötükedihüso
senağlamasenağlamasenağlama
ben gıdıo aksama gelırım hadın çüss:a015::a015::a015:

kız maran aklını seveyim valla çok güzel fikir.ben burda hayatta bulamazdım.hemen yapacağım vallakaydirigubbakcemile5.benim kızda bayılıyor ıslak mendil poşetine çıngıraklarınıda ağzına götürüyor.bazen emzik ağzınayken götürüyor tabi baya bir karışıyor o zamanda ağlamaya başlıyorkaydirigubbakcemile3

:çok üzgünüm:çok çok geçmişler olsun.inşallah o günler gider ve bir daha da gelmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…