kızlar aklıma bişi geldi hepinize özell mesaja atıcam sımdık gıtmeden bekleyınkaydirigubbakcemile3
olcaycım nasıl oldunuz olcayla leylayı ayrı bi seviyom ya olcay canım ablam leyleda canım annem o yüzden isminizi okumak bile mutlu ediyo beni
:jeyyar:ilemiiii.ulen seni yerim bak haaacokacimcoook
yemeğiiiii yakkkkkktımmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gitti güzelim etli nohuttttttttttttkötükedihüsokötükedihüso
senağlamasenağlamasenağlama
ben gıdıo aksama gelırım hadın çüss:a015::a015::a015:
kızlar aklıma bişi geldi hepinize özell mesaja atıcam sımdık gıtmeden bekleyınkaydirigubbakcemile3
meran ya beyaz un yasak değil miydi bebelere?
he yavrum yasak .. tam hatırlameyom ama içinde gluten olduğu için yasaktı
eylüül yeni vukuat yok kaynanandan ellaaaammm puhahaaa:roflol:
Çok üzgünüm çoookolma mı len.var tabi.diğer kızlar biliyo.elmanın yarısını bölüp eline veriyo.bizimki de arsız cuk cuk:ecrin_bebek:emiyo.sonra ben ballı süt içeyom süt olsun diye.tutturdu ballı sütten ona da verek.dün akşam yaprak dolması yiyodum.eylül de kucağımdaydı.ayy senin eline bakıyoo dedi.sinirlendim ben de bebeğimin ağzına sokacaktım nerdeyse.yavrum ya onun da sesi çıkmıyo.öle bakıyo annem napmaya çalışıyo diye.olum komplo kuracam ben bu karıyasositososito
bırı ek gıdalar olumunde pirinc unu yerıne un ıle hazırlayın demişte..
bende un yasak die bılıyrodum.
gluten olduğu ıcın evet..kaydirigubbakcemile5
Çok üzgünüm çoookolma mı len.var tabi.diğer kızlar biliyo.elmanın yarısını bölüp eline veriyo.bizimki de arsız cuk cuk:ecrin_bebek:emiyo.sonra ben ballı süt içeyom süt olsun diye.tutturdu ballı sütten ona da verek.dün akşam yaprak dolması yiyodum.eylül de kucağımdaydı.ayy senin eline bakıyoo dedi.sinirlendim ben de bebeğimin ağzına sokacaktım nerdeyse.yavrum ya onun da sesi çıkmıyo.öle bakıyo annem napmaya çalışıyo diye.olum komplo kuracam ben bu karıyasositososito
karının basına bı iş gelırse buradakı yazılarından dolayı senen bılcekler:roflol:
kızlar yukarda reklam cıkıyor ya,ay-yıldızın toparlayıcı sutyenı ındırımceymiş.benım boyle bır toparkayıcıya ıhtıyacım var .:çok üzgünüm:.baksanıza nasıl??
aaaa haaaahaaaaahhaaaa:roflol::roflol: heç güleceğim yoktuuu:roflol: uçmuş olum o karı:roflol: getir bana ben bi hallediim onukötükedihüso belkim bu ay veya önmüzdeki ay gelecüz angaraya kaynanamgile.sennkinide aradan cıkariimsositosositoyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?