2008 Ekim Anneleri

kızlar aklıma bişi geldi hepinize özell mesaja atıcam sımdık gıtmeden bekleyınkaydirigubbakcemile3

he yavrum yasak .. tam hatırlameyom ama içinde gluten olduğu için yasaktı

bırı ek gıdalar olumunde pirinc unu yerıne un ıle hazırlayın demişte..
bende un yasak die bılıyrodum.
gluten olduğu ıcın evet..kaydirigubbakcemile5

eylüül yeni vukuat yok kaynanandan ellaaaammm puhahaaa:roflol:

Çok üzgünüm çoookolma mı len.var tabi.diğer kızlar biliyo.elmanın yarısını bölüp eline veriyo.bizimki de arsız cuk cuk:ecrin_bebek:emiyo.sonra ben ballı süt içeyom süt olsun diye.tutturdu ballı sütten ona da verek.dün akşam yaprak dolması yiyodum.eylül de kucağımdaydı.ayy senin eline bakıyoo dedi.sinirlendim ben de bebeğimin ağzına sokacaktım nerdeyse.yavrum ya onun da sesi çıkmıyo.öle bakıyo annem napmaya çalışıyo diye.olum komplo kuracam ben bu karıyasositososito

karının basına bı iş gelırse buradakı yazılarından dolayı senen bılcekler:roflol:
kızlar yukarda reklam cıkıyor ya,ay-yıldızın toparlayıcı sutyenı ındırımceymiş.benım boyle bır toparkayıcıya ıhtıyacım var .:çok üzgünüm:.baksanıza nasıl??

bırı ek gıdalar olumunde pirinc unu yerıne un ıle hazırlayın demişte..
bende un yasak die bılıyrodum.
gluten olduğu ıcın evet..kaydirigubbakcemile5

ben ek gıdalar bölümüne gitmedim hiç bişe yazmadım sen ne yaparsan yap herkes kafasına göre yanlış doğru yapıo....doktor dior un yağ şeker tuz inek sütü verilememesi gerekir die...ben vermicem kimseyede verme demiorum ben böyle yapıyorum herkes nasıl isterse öyle yapsın ama doğruları da araştırıp öğrenmek lazım.... a.s

aaaa haaaahaaaaahhaaaa:roflol::roflol: heç güleceğim yoktuuu:roflol: uçmuş olum o karı:roflol: getir bana ben bi hallediim onukötükedihüso belkim bu ay veya önmüzdeki ay gelecüz angaraya kaynanamgile.sennkinide aradan cıkariimsositosositoyerimseniben

bende şindük onu inceliodum?

hoşgeldin eylülüm yavrumm gel buraya öpem gözünün bebeğii seni sakinleştirirr Şeniz çok güzel komplo teorileri hazırlarr gel gell kaydirigubbakcemile

len zati sen ben meran birlikteliği ile halledecikksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…