2008 Ekim Anneleri

bende o reklama bakıyordum baya güzeller valla fiyatları gayet ii.ben 35 almıştım kom unkini

ben de talibim leyn kaynanasına da vermioo kıymetlendi iice şimdi sende istedin yaa kaydirigubbakcemile3 dedim karuyuu internet manyaa yap deyii şöyle bol kaynanalı bi sohbet odasıı neyim bul gözü eylülü neyim görmez dedim ama nerdeeeee :mymeka:
bak kayserili denizyeşili vardıı kaynanası internete giriomuşş gözü kimseyi görmüyormuşş kaydirigubbakcemile3 ee o da kayserili nede olsaa aklın yolu birdir kaydirigubbakcemile5

bence karıyı bi siteye üye etsin.bizde yalancıktan kaynana rol yparuk 2 konusmada sanal aleme bağlarız teknolojik kaynana olurdelikafadulden

bence karıyı bi siteye üye etsin.bizde yalancıktan kaynana rol yparuk 2 konusmada sanal aleme bağlarız teknolojik kaynana olurdelikafadulden

off ne kaynana taklidi yaparızz be bizdeee pehhh :lepi:

yaw şöyle bişede olabilüü CADIARZU şimdi başka bi eğlence bulmak gerekioo karuya ya internet ortamına gircek yadaaaa kocasına gelen gizli mektupları takip edebilirr demii eylüll yerimseniben yada kocasına bol bool findük fıstükk keçiboynuzu yediripp yeniden çocuk yapabilüleee kendi çucuğuyla ilgilenmekten eylüle zaman kalmaazzz hem istediği kadar yedirsin içirsiin kendi çucunaa elma portakal ballı sütt :lepi:
duu bakimm azcık daha beyin fırtınası yapemm daha yaratıcı şeyler bulabilirim belkii kaydirigubbakcemile3

evet çıtırım okudum normal beyaz unla hazırlayın demiş...sor bakalım içine yağ tuz şeker inek sütüde koyalım mııı diye kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız bacım dün akşam burda deprem olmuş celen söylediydi sanırsam hissettinmi sen.
hee dün olmustu dimi len??

şimdik ayyıldızda gece çamasırlarına bakıodum veeeee kıliiiinnnkk ampul caktı kafamdadelikafadulden :jeyyar: anladınmı len merandelikafadulden eylülün kaynanaya ha ne dersün bacum:jeyyar: daha göz cocuk mocuk görmez puhahaaaakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

benim kuzu da 20 gündür falan sırf oyun için emziği çıkariyo geri takmaya çalışıyo ıslam mendil paketini bende yıkyıp vermiştim bayılıyo en çok da su şişemle oynamya bayılıyo artık uzanıp tutuyo ve direk ısırmaya çalışıyo sıpacık çok oyunbaz oldu yaaaa telefonu ve kumandayı vermezsem de ağlıyo hiiiç çıngırağı sevmiyo bende oyuncak tel alıp verecem bide erzuruma gittiğimde unutmazsam şu yumuşak plastik oyuncaklar varya onlardan alacam kolay tutsun diye

yerim senin ampulunuu kaydirigubbakcemile3 olabilüü lenn bizden korkuluurr haa kaydirigubbakcemile3
bi ara ampul yeme merakı vardı yaa demi millette naniknanik

len karulaa sizde yanmıoo olm hiiç ampul neyiim bulun len bişeyler :mymeka: kız celen yazık be bizim kaynanalaraa ne cinizz :içelim:

çıtttııııııııııııııııııııııııııııııııır yerim uleyn seni herkese ne yazdıysan bana da yaz çok meraklı bi karıyım ha

Mu haha guzel fikir len benim kayinvalden hamileyken onun kayinvaldesi de kiskanmis oda hamile kalmis beraber dogurmuslar kendinden kucuk amcasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…