karının basına bı iş gelırse buradakı yazılarından dolayı senen bılcekler:roflol:
kızlar yukarda reklam cıkıyor ya,ay-yıldızın toparlayıcı sutyenı ındırımceymiş.benım boyle bır toparkayıcıya ıhtıyacım var .:çok üzgünüm:.baksanıza nasıl??
aaaa haaaahaaaaahhaaaa:roflol::roflol: heç güleceğim yoktuuu:roflol: uçmuş olum o karı:roflol: getir bana ben bi hallediim onukötükedihüso belkim bu ay veya önmüzdeki ay gelecüz angaraya kaynanamgile.sennkinide aradan cıkariimsositosositoyerimseniben
ben de talibim leyn kaynanasına da vermioo kıymetlendi iice şimdi sende istedin yaa kaydirigubbakcemile3 dedim karuyuu internet manyaa yap deyii şöyle bol kaynanalı bi sohbet odasıı neyim bul gözü eylülü neyim görmez dedim ama nerdeeeee :mymeka:
bak kayserili denizyeşili vardıı kaynanası internete giriomuşş gözü kimseyi görmüyormuşş kaydirigubbakcemile3 ee o da kayserili nede olsaa aklın yolu birdir kaydirigubbakcemile5
bende o reklama bakıyordum baya güzeller valla fiyatları gayet ii.ben 35 almıştım kom unkini
heeeeeeeeeeç ihtiyacım yok
doğum öncesi 75 :enbuyukkk:
doğum sonrası 75 :enbuyukkk:
büyümedi malesef
bence karıyı bi siteye üye etsin.bizde yalancıktan kaynana rol yparuk 2 konusmada sanal aleme bağlarız teknolojik kaynana olurdelikafadulden
off ne kaynana taklidi yaparızz be bizdeee pehhh :lepi:
yaw şöyle bişede olabilüü CADIARZU şimdi başka bi eğlence bulmak gerekioo karuya ya internet ortamına gircek yadaaaa kocasına gelen gizli mektupları takip edebilirr demii eylüll yerimseniben yada kocasına bol bool findük fıstükk keçiboynuzu yediripp yeniden çocuk yapabilüleee kendi çucuğuyla ilgilenmekten eylüle zaman kalmaazzz hem istediği kadar yedirsin içirsiin kendi çucunaa elma portakal ballı sütt :lepi:
duu bakimm azcık daha beyin fırtınası yapemm daha yaratıcı şeyler bulabilirim belkii kaydirigubbakcemile3
hee dün olmustu dimi len??kız bacım dün akşam burda deprem olmuş celen söylediydi sanırsam hissettinmi sen.
yaw şöyle bişede olabilüü CADIARZU şimdi başka bi eğlence bulmak gerekioo karuya ya internet ortamına gircek yadaaaa kocasına gelen gizli mektupları takip edebilirr demii eylüll yerimseniben yada kocasına bol bool findük fıstükk keçiboynuzu yediripp yeniden çocuk yapabilüleee kendi çucuğuyla ilgilenmekten eylüle zaman kalmaazzz hem istediği kadar yedirsin içirsiin kendi çucunaa elma portakal ballı sütt :lepi:
duu bakimm azcık daha beyin fırtınası yapemm daha yaratıcı şeyler bulabilirim belkii kaydirigubbakcemile3
hee tamerde yatırınca kafayı iice kaldırıoo artık yavaş yavaş oturtcaz dedi doktor yavaş yavaş başladık köşelere destekli oturtmaya.. otururkende ablasıı şarkıı söylüyoo bayılıoo ona... hihoyyyt
ya bide kucağımda oturuken elimde telefon var diyelim telefona uzanıo ve tutuyo hıı hııı hıııııı dio...telefon acaip dikkatini çekio..oyuncak bi tane tel. alcam galiba...yerimseniben
o kumaş kitaptan bende aldım yüzüne kapatıo kitabıı uyuya kalıoo inş.büyüyünce böyle yapmaz kaydirigubbakcemile3 en çok ıslak mendil paketinin çıkardığı sesten hoşlanıo onu tutuyor dün boş bi mendil paketi vardıı proteksle yıkadım eline verdim Allahım ne kadar mutlu olduu... :teytey:
bugün sabah montunu giydirirken gülmeye başladı arabasına koydum anladı dışarı çıkacağımızıı kikir kikirdi ilk defa olduu bu... :dance:
kızlar aklıma bişi geldi hepinize özell mesaja atıcam sımdık gıtmeden bekleyınkaydirigubbakcemile3
şimdik ayyıldızda gece çamasırlarına bakıodum veeeee kıliiiinnnkk ampul caktı kafamdadelikafadulden :jeyyar: anladınmı len merandelikafadulden eylülün kaynanaya ha ne dersün bacum:jeyyar: daha göz cocuk mocuk görmez puhahaaaakaydirigubbakcemile3
effekaan nettün canım ya gaz sancısı demişsin aceba senin yediklerinden artıo olabilir mi gaz sancısı...birde bu kimyonlu rezene çayı var ben onu kullanıyorum bir dene istersen[/QUO
aslında biraz geçmiş gibiydi.:sm_confused:.sab simlex kıullanıodum onu bıraktım ertesi gün sabaha karşı çok sancı çekti:çok üzgünüm:.şimdi akşamdan beri tekrar veriorum yine azaldı..ama ne zamana kadar vercem.:uhm::uhm:.artık kendi başına gaz çıkarması lazım.....değilmi?? benmi çok şey istiyorum:bbo::bbo::bbo:
kız bacım dün akşam burda deprem olmuş celen söylediydi sanırsam hissettinmi sen.
len karulaa sizde yanmıoo olm hiiç ampul neyiim bulun len bişeyler :mymeka: kız celen yazık be bizim kaynanalaraa ne cinizz :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?