2008 Ekim Anneleri

hee senin kızda cin maşallah şimdiden almış kumandayıı telefonuu delikafadulden

oyuncak demişken kızlar lütfen çin malı ucuz oyuncaklara dikkat edelim mesela çıngıraklar varmış 1-2 liraya almayıınn kansorejen şeyler bunlar...
ben 10 lira verdim bebedorun çıngırağını almıştım evet pahalı olabilir isterseniz hiiç almayın ama evde yapabiliriz dikkatini çekecek şeyler....herşeyide para verip almak gerekmez evde ses çıkaracak bişey şimdi aklıma gelmio ama onun içine nohut kuru fasulye gibi bişeyler koyup ses çıkarabiliriz hmm neyin içine koyabilirz bunları bi düşünelim...evdede yapabileceğimiz şeyler var... :dance:
bende telefon bakmıştım 15-20 liraydı almadım yerimseniben ama çin malı çok ucuz olanlar var ucuzunuda almıcamm a.s başka bi yolunu buluruz bakalım yerimseniben

Mu haha guzel fikir len benim kayinvalden hamileyken onun kayinvaldesi de kiskanmis oda hamile kalmis beraber dogurmuslar kendinden kucuk amcasi var

wayy amma kıskançmış haa...ama Anadolu da çok var böyle aldırmak günah deyi geliniyle kızıyla doğuran çok zaten erken yaztada evlenip çocuk sahibi olunca torunla çocuğunun olmasıda tuaf gelmioo.... :1rolleyes:
zaten eylülün kayınvalidesi de genç :jeyyar:

yerim senin ampulunuu kaydirigubbakcemile3 olabilüü lenn bizden korkuluurr haa kaydirigubbakcemile3
bi ara ampul yeme merakı vardı yaa demi millette naniknanik
kim yiyio len:1shok: böööö:1no2:
yok bacım yaaaaaa dün kız beni öyle bi salladı ki apartman yıkılsa duymayacadım herhal
2009.02.01 1216 40.4783 42.3337 4.2 -.- 4.4 -.- GAZILER-SENKAYA (ERZURUM
len karulaa sizde yanmıoo olm hiiç ampul neyiim bulun len bişeyler :mymeka: kız celen yazık be bizim kaynanalaraa ne cinizz :içelim:
hee yasık bnmki korkuo benden 2 korktuum yetti

zaten cocukların standart gıcıklığıdır dünya kadar oyuncak alırsın o gider tencere tavayla oynar.bizim dünya kadar oyunvcağımız var ama velet ıslak medillen oyniikaydirigubbakcemile3 biz fisher-price nin dişliğini aldık.yalanii şindk:icecream:

celenim canım şenkayadakinbin burda duyulması çoooook zor buraya uzaklığı 5-6 saatten fazla sürer biz en güneydeyiz şenkaya en kuzeyde

bu sıpacnalar bizi çok yoracaaaaaaaaak beden yorgunluğunu hiç takmıyom ama bazen üsrekli mızırdanlanmalarından başım beynimle beraber göçüp gidiyor benden bide bunlar ayaklanınca allah yardımcımız olsun

ben bu ek gıda konusunda iiyiki biile yazmıoom yoksa çok sivri olurdum herhaldee kötükedihüso mamalar şişirio fln demişler bakalım yarın ne yedircekler...ben bissürü biliom mama yeyip şişmeyen işte benim kızım kaydirigubbakcemile2 daninoların üzerinde taze peynir die yazıoo okuma zahmetine girmiyoo yoğurt die yazıorlar...önce bi okuyun içeriğinii...
şimdi değil ama 6 aylıktan sonra danino herkesin yoğurt sandığı danino yani taze peynirlerden vercem oğlumada yerse tabi...o üzerinde yazan son kullanma tarihinden 2 hafta öncesi olanları alın demişti doktorumuz...yani son kullanma tarihi bulunuduğunuz tarihten uzak olcak...
yaa ben gerçekten çok merak edioom ne yedircekler hazırlardan uzak duranlar...gerçekten un sağlıklı deyipp unu yağ ile kavurup süt ve şeker ilave edip yedircekler galibaa kötükedihüso gerçektenn çok sağlıklıı olurr çokk Çok üzgünüm çoook

ne kızıyon be sivri lülülülülülü

iyidir kuzum önce çıtır sonra ben yemeği yaktım kkya dava açacam

yuhh len sendemi yaktııın :mymeka:

benim yemeklerim hazır dün yemeğe gelmişlerdi kayınvalidemler kendiside getirmiş bişeyler sağolsuun a.s ama kızdım yanii ee be kadın söylesene yemek hazırladım getircem deyi 5 kişiyiz zaten kaldı yemekler... :mymeka:

len kkya nie dava açıoon sen unutkansan ve meraklı bi karuysan kk napsın olm kaydirigubbakcemile3

buraya laf yetiştircem diye yemeği mi yaktınız kaydirigubbakcemile3

valla annem burda ne yemek yapıyom ne bişi ohhhh keşke hiiçç gitmeseee delikafadulden

bir de benim kızın cadılığını anlatıp duruyom ya size.. yavrum dünden beri melek gibi..

biliyosunuz ben annemin yanında doğum yaptım ve eylül 2,5 aylık olana kadar annemde kaldım.. evet çok şanslıydım ama bunun zararı da oldu şöyle ki.. evimize geldiğimizden beri oturma odasında yatıyoduk beşiğini buraya koyduk. çünkü doğduğundan beri annem saolsun eylül ile benim kaldığımız odayı 26-27 derece yapıyodu çocuğu da kat kat sardırıyodu bana ben açınca o tekrar kapatıyodu.. neyse, oturma odamız da 26 derece oluyo, bi de 3 kat pamuklu giydiriyom ya meğer benim kuzum sıcak sevmiyomuşşşş
aklıma başka bişi gelmiyo çünkü dün gece ilk kez odasında yattı.. gece yalnızca 2 kere uyanmış bakıcısı pışpışlayıp uyutmuş (normalde benim yanımda yatarken saat başı uyanıp emmek istiyodu delikafadulden).. ben gece saat 2de 4 de ve 6da gittim yanına ama uyuyodu şok oldum.. sabah 6buçukta emzirdim geri uyudun sonra 2 saatte bi uyandı emdi uyudu veee sabah 9buçukta kalktı 10buçukta beşiğine yatırdım kendiliğinden uyudu :1shok: ayyy o kadar zevkli ki bu şekilde bebek bakmakkk.. ağlamıyo sızlamıyo doyuruyon temizliyon yatırıyon uyuyoooo oyuncak bebek gibiii.. inşallah hep böyle olur yaaaaa hala şoktayım üsteelik şuanda da uyuyooooo
yaa annemi döfecem aaaaaaaa klava: acaba benim kızım sıcağı mı sevmiyordu kiiii

olim sen arkamda olmazsan nası kazanacam davayı
yaf bu dbest bizi keklyip gittimi bi nabersiniz dedi kaçtı beğenmedimi ki bizi

ağlamaktan yine gözlerim şişti oğluma küsüm eşek sıpası şuanda kucağımda ekrana yazdıklarınıza bakıp heyecanlanıyor çırpınıyor her çözüme bir problem buluyoo emmiyo beni bırakıyomu acabaa silikonla veriyodum şimdi onuda reddediyor pirinçunlu mama yaptım kaşıkla veriyim dedim kıyameti kopardı yine sağdığım sütlerden verdim biberonla ya biberonu alınca beni unutuyor şimdide mızıl mızıl mızıldıyor Allahım sen sabur verr ya tamam taktığım için rahat olmadığım için bana kızıyorsunuz ama sürekli bana bu çocuk niye büyümüyor neden kilo almıyor deyip beni suçlayan bir sürü insan var ben öyle rahat biri değilim öff bıktım yaa doktorumuzda bunu körüklüyor her gittiğimizde sanki çocuk ölüp gitmiş mahvolmuş gibi davranıyo mesela geçen ay kafa ultrasonu istedi sanki içinde beyin yok töbe töbe 2 aylııkken sarılığı geçmemiş enzim eksikliği var dedi tahlil yaptırdık şükür temiz çıktı sadece yüzünde hafif kalmıştı yani şunu demek istiyorum çocuğum sağlıklı diye sevinemiyorumki doktor her ay yersiz saçma sapan şeyler çıkarıyor karşımıza
bide mama verenler mamayı biberonlamı veriyosuhnuz sizi bırakmıyormu büyük ihtimal bende mamaya başlayacağım

budarız canım sıkma canını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

sana laf yetiştirecem diye kuru fasulyemi yaktım yaaaaaaaaa

tüh len yeyemeyceniz mi kurufasulyeyii çok üzüldüüümm lülülülülülü aman zaten gaz yapar boşver :lepi:
ben pek sevmem kurufasulyeyi ama benimkiler manyaq kurufasulyecidir...

pastırmalı kurufasulye partisi yapılır bizim evde çok ciddiyim....bi tencere pastırmalı kuru fasulye pilav turşuuu eşimin arkdaşlarıı gelirler manyaq seviorlar...kızımda bayılıoo kurufasulyeye cokacimcoook önceden hiç yemezdim şimdi baktım anacım onlar ballandıra ballandıra yiyorlar bende yioom artık...
hani fasulye gibi kendini nimetten sanıo derler yaa walla fasulyee parti yapılacak kadar güzel bi nimet kaydirigubbakcemile3 biiri benim için bu sözü söylese alınmam yanii :roflol: neyse siz yinede söylemeyiinn :dance:

olim sen arkamda olmazsan nası kazanacam davayı
yaf bu dbest bizi keklyip gittimi bi nabersiniz dedi kaçtı beğenmedimi ki bizi

ne beğenmicem leynnn :mymeka: burda da alıngan olmak moda oldu haaaa
her gelen beni sordunuz mu diyo şimdi de bu alla allaaaaa döfecem haaaaa
size laf yetiştiriyodum leyyynnnnn burdayım daha yeni geldim nereye gidecemmm
zambak kızzz senin şeval de ortam ısısından etkileniyo olmasınnn uyumuyo diyon yaaa :uhm:

aha suçluyu buldukk olm nie giydirion kızı kat katt tabi üşümesin deyi yapıon ama neyse inş böyle devam eder değmesinnn

tabii kuzum yaa çok zevkli böyle uslu çocukk bakmak hadi azcık keyfini çıkar :dance: yazık sana şu son bir kaç haftan çok zor geçmişti geçmiş olsun devamı gelsin lülüden hadi bakem :lepi:

terkencim ya senği bırakacaksa bırakır zaten ne yapsan boşşş ama sen saat başı emziriyorum acaba acıkmıyo mu diye sormuştun biara
evet saat başı emiyosa acıkmaması normal canım zorlamadan 2-3 saatte bi ver bak nasıl emecek seni..
hem kilo alımı az diye dr mama başlarsa da üzülme yani çocuk aç mı kalsın önemli olan gelişmesi, büyümesi.. bırak alışsın biberona, seni bırakırsa bıraksın nolcak yani dünyanın sonu mu azcık rahat ol be kuzum... anne sütü alması tabi ki iyi ama bazı bebekler de napsan emmiyo.. azcık rahat ol bakalım
bir de sık sık besleme.. iyice acıksın bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…