olim sen arkamda olmazsan nası kazanacam davayı
yaf bu dbest bizi keklyip gittimi bi nabersiniz dedi kaçtı beğenmedimi ki bizi
aha suçluyu buldukk olm nie giydirion kızı kat katt tabi üşümesin deyi yapıon ama neyse inş böyle devam ederdeğmesinnn
tabii kuzum yaa çok zevkli böyle uslu çocukk bakmak hadi azcık keyfini çıkar :dance: yazık sana şu son bir kaç haftan çok zor geçmişti geçmiş olsun devamı gelsin lülüden hadi bakem :lepi:
ayyy sorma merancım yaa bi allah bilyo bi ben bu 10 gündür ne çektim haaaa
inşallah hep böyle olur çok tatlı yaaaaa işte bebek dediğin böle olmalı neydi öle cadı gibiiiii yatırıyon 5 dakkaya uyanıyo meme istiyo zaten emzik almıyo varsa yoksa ben hep üstüme yapışıktı valla içime fenalık gelmişti haaaaa
hee olm ARKANDANIM kaydirigubbakcemile3 (bilerek yazdım arkandanım deyii sazanlık yapmayın ha lülülülülülü )
ne beğenmicem leynnn :mymeka: burda da alıngan olmak moda oldu haaaa
her gelen beni sordunuz mu diyo şimdi de bu alla allaaaaa döfecem haaaaa
size laf yetiştiriyodum leyyynnnnn burdayım daha yeni geldim nereye gidecemmm
zambak kızzz senin şeval de ortam ısısından etkileniyo olmasınnn uyumuyo diyon yaaa :uhm:
hee olm ARKANDANIM kaydirigubbakcemile3 (bilerek yazdım arkandanım deyii sazanlık yapmayın ha lülülülülülü )
ule bi sazanlık yapsaydık beeeeeeee niye keyfimize karışıyon kaydirigubbakcemile allalaaa
burası keyif yerimi olm ciddi konular konuşuozz yoksa atarlaarr kaydirigubbakcemile3
leyla nersesin bu kadar uzun süre gelmediğin olmazdı senin ne iş çeviriyon gııııııı
he olim keyif yeri varmı karşı çıkan varsa :mymeka:
kazen babaaaaa bu karuu çok sivrildii at bunu attt lülülülülülü
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
gidiyom işte öcüler yesin seni burda
hem mama hem meme verenler mamayı kaşıklamı veriyosunuz biberonlamııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?