2008 Ekim Anneleri

geldimde yazamaıyom hacer cok huysuz oldu bırden bıre aglıyo susturamadım ya bı bagırıyo oses ondan mı cıkıyo dıye bakıyom derdi ne acaba

ayy kıyamam acaba derdi ne kuzunun
leylacım sen anne sütü dışında bişeyler vercem diyodun verdin mi belki ondandır sıkıntısı yavrunun :teselli:

budarız canım sıkma canını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

sana laf yetiştirecem diye kuru fasulyemi yaktım yaaaaaaaaa

mu ha ha sende mi yaktın len
amin canım simd, benimki kudurdu iki dk yoruldum len yemegimde yarım kaldı camasır makınada beklıyo daha asamadım peki burda negeziyon dıyosanız sorma işte ele

len azgın karılarrrsırnaşık şeyolum biz azdık eyice milleti de azdıracık lennnlülülülülülü
vallabizim herif sen artık çok yoruluyon hayatım benlen de ilgilenemiyon.en iyisi sana yardımcı getireyim diyo.anladınız siz onu.bana üstü kapalı göz dağı veriyo lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

ayy kıyamam acaba derdi ne kuzunun
leylacım sen anne sütü dışında bişeyler vercem diyodun verdin mi belki ondandır sıkıntısı yavrunun :teselli:

havuc suyu verdım de zaten 3 gundur verıyom bi sıkıntı yapmamiştı zıllıligindan kesin cadının

ben geldim uleynnnnnnnn :dance::dance: kocişime yimeni yidirim böcüğümü de uyutuyum hemence geeçmişi de okuyup defterinizi dürecem hepinizin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam millet nasılsınız bakem...
yemeğimi yaptım herüfü bekliodum gecikcem diye aradı fabrikanın birindeymiş yemek söylediler bana az yerim seninle de yerim dio ye sen dedm gelince keremden fırsat olmuo zaten oyyyy oğlumu özledim ben geliyim de fırsat vermesin o bana dio....gece 2ye kadar uğraşsın da görürüm ben onu:roflol::roflol:
neyse uzun zamandır 3çeşit yemek yapmamıştım artık yarına kaldı cokacimcoook

ben geldim uleynnnnnnnn :dance::dance: kocişime yimeni yidirim böcüğümü de uyutuyum hemence geeçmişi de okuyup defterinizi dürecem hepinizin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

abooooooooo bacım hoşgelmişsen ne ettin anlat hele meraktan öldük leyynnnn

hoşgeldin gıııı nettin özledik seni taşındın mı yeni evcağızına?
netin de çabuk açılmış eee telekom olarak çalışıoz be kardeşim:sm_cool:

celenim canım şenkayadakinbin burda duyulması çoooook zor buraya uzaklığı 5-6 saatten fazla sürer biz en güneydeyiz şenkaya en kuzeyde
ben anlamamşakkıdı erzurumda olmus mu?olmus bittiiiyasakkelime

heeyytt ne bu şiddet bu celal

ben te hamileyken herkese dedim sıcağı hiç sevmio die.sıcakta kımıldamazdı.akşam serinli çkünce veya gölgeye gecince tepinirdi.şimdide ööle dısarı cıkarken astronotunu giydiremiyoruz sıcak basıo menepozluyu:roflol:
terken o doktoru bırak anam:bbo: sen zaten haddinden fazla evhamlısın bide bu doktor bööle yapıoklava:
hee olm ARKANDANIM kaydirigubbakcemile3 (bilerek yazdım arkandanım deyii sazanlık yapmayın ha lülülülülülü )
buna atlasa atlasa eyla atlarkaydirigubbakcemile3
hem mama hem meme verenler mamayı kaşıklamı veriyosunuz biberonlamııı
ben kasıklan veriorum.biberon almıodaa:çok üzgünüm:

Mu ha ha ha ha citir duy len duy

neyi duysun gıııı?
ya şu ayyıldıza baktım sütyen 9tl dio ya bide korse beğendim 10tl ama 100tl altı alışverişlere 6tl kargo ücreti istiom napsamkine dışarda ne kadardır bunlar bide iyimi acaba hiç bişey almadım ayyıldızdan daha önce ....:uhm:

ewet cok ii markadırsositososito

kıslaaar sayfanızın misafiri geldihihoyyyt napıyonuz? kııııss ibolya cadısı geliyom gidiyom yoksun nerdesin sen yaaaaavkötükedihüso

kızlar bi arkadaştan mail gelmiş sizlerle paylaşayım dedim

Bulaşık Makinası kullanan tüm tanıdıklarınıza iletin lütfen

Kullandigimiz deterjanlarin hem cevre hem de sagligimiz uzerinde son derecede olumsuz etkileri var bilindigi gibi.

Ozellikle yemek yedigimiz kaplarin temizlenmesinde kullanilan deterjenlarin cok iyi durulansa bile kalinti biraktigi biliniyor uzun yillar boyunca bu kalintilar gidalarimiza bulasiyor ve bu vasita ile sindirim sistemimize tasiniyor. Petrol esasli kimyasal maddelerden olusan ve son derecede guclu olan bu kimyasallar kronik hastaliklarin tetikleyicisi.
Bu kimyasallar kanalizasyon sistemine karisiyor oradan da nehirlere gollere ve denizlere . Bu sentetik kimyasallar denizlerde de besin zincirine bulasarak
tekrar sindirim sistemimize donuyor ne yazik ki.

Bir sure once bir deneye basladim ve bulasik makinasinda ARAP SABUNU kullandim. Daha once doktor tavsiyesi ile cocuklarin biberonlarinin temizlenmesinde kullanmistim dogal ve zararsiz oldugunu biliyordum bulasik makinesinde ne sonuc alacagimi merak ettim.

Sonuc harika bulasiklar ter temiz pırıl pırıl oldu

ARAP SABUNU hem cok daha ucuz hemde cok daha dogal cevrede yarattigi kirlilik etkisi de cok daha az.
Bulasik makinasinin deterjan gozune dolduracak kadar koyup kapagi kapatiyorsun ARAP SABUNU macun gibi sicak su ile rahatca eriyor.
Bu deneyden sonra internettende arastirma yaptim pek cok kisi bu metodu kullaniyormus

PARLATICI BÖLÜMÜNE DE ELMA SİRKESİ KOYUYORUM (ama üzüm sirkesi değil..özellikle elma sirkesi)...
SONUÇ HARİKA!!! YILLARDIR BUNU UYGULUYORUM..

Denenebilir diye düşünüyorum.

terkencim çok üzgün gördüm seni.ama eylül de emmekte zorlanıyo maalesef.valla yalancı emzikle kandırıp veriyorum.ama sık sık emzirmek istediğimden kaynaklanıyo bu sorun.ben eskisi gibi yarım saatte bir emsin istiyorum o 2 saatte 1 emmek istiyo.artık iyice acıkmasını bekliyorum canım ben.sen de dene.kiloya gelince eylülm de sanırım bu ay kilo almadı.17 sinde aşımız var o zaman tartınca çıkacak ortaya bakalım inşallah her şey yolunda olur.senin bebişin için ve tüm bebişler için her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…