leyla nersesin bu kadar uzun süre gelmediğin olmazdı senin ne iş çeviriyon gııııııı
geldimde yazamaıyom hacer cok huysuz oldu bırden bıre aglıyo susturamadım ya bı bagırıyo oses ondan mı cıkıyo dıye bakıyom derdi ne acaba
budarız canım sıkma canını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:
sana laf yetiştirecem diye kuru fasulyemi yaktım yaaaaaaaaa
bu sıpacnalar bizi çok yoracaaaaaaaaak beden yorgunluğunu hiç takmıyom ama bazen üsrekli mızırdanlanmalarından başım beynimle beraber göçüp gidiyor benden bide bunlar ayaklanınca allah yardımcımız olsun
hee dün olmustu dimi len??
şimdik ayyıldızda gece çamasırlarına bakıodum veeeee kıliiiinnnkk ampul caktı kafamdadelikafadulden :jeyyar: anladınmı len merandelikafadulden eylülün kaynanaya ha ne dersün bacum:jeyyar: daha göz cocuk mocuk görmez puhahaaaakaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam acaba derdi ne kuzunun
leylacım sen anne sütü dışında bişeyler vercem diyodun verdin mi belki ondandır sıkıntısı yavrunun :teselli:
ben geldim uleynnnnnnnn :dance::dance: kocişime yimeni yidirim böcüğümü de uyutuyum hemence geeçmişi de okuyup defterinizi dürecem hepinizin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben geldim uleynnnnnnnn :dance::dance: kocişime yimeni yidirim böcüğümü de uyutuyum hemence geeçmişi de okuyup defterinizi dürecem hepinizin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben anlamamşakkıdı erzurumda olmus mu?olmus bittiiiyasakkelimecelenim canım şenkayadakinbin burda duyulması çoooook zor buraya uzaklığı 5-6 saatten fazla sürer biz en güneydeyiz şenkaya en kuzeyde
heeyytt ne bu şiddet bu celalben bu ek gıda konusunda iiyiki biile yazmıoom yoksa çok sivri olurdum herhaldee kötükedihüso mamalar şişirio fln demişler bakalım yarın ne yedircekler...ben bissürü biliom mama yeyip şişmeyen işte benim kızım kaydirigubbakcemile2 daninoların üzerinde taze peynir die yazıoo okuma zahmetine girmiyoo yoğurt die yazıorlar...önce bi okuyun içeriğinii...
şimdi değil ama 6 aylıktan sonra danino herkesin yoğurt sandığı danino yani taze peynirlerden vercem oğlumada yerse tabi...o üzerinde yazan son kullanma tarihinden 2 hafta öncesi olanları alın demişti doktorumuz...yani son kullanma tarihi bulunuduğunuz tarihten uzak olcak...
yaa ben gerçekten çok merak edioom ne yedircekler hazırlardan uzak duranlar...gerçekten un sağlıklı deyipp unu yağ ile kavurup süt ve şeker ilave edip yedircekler galibaa kötükedihüso gerçektenn çok sağlıklıı olurr çokk Çok üzgünüm çoook
ben te hamileyken herkese dedim sıcağı hiç sevmio die.sıcakta kımıldamazdı.akşam serinli çkünce veya gölgeye gecince tepinirdi.şimdide ööle dısarı cıkarken astronotunu giydiremiyoruz sıcak basıo menepozluyu:roflol:buraya laf yetiştircem diye yemeği mi yaktınız kaydirigubbakcemile3
valla annem burda ne yemek yapıyom ne bişi ohhhh keşke hiiçç gitmeseee delikafadulden
bir de benim kızın cadılığını anlatıp duruyom ya size.. yavrum dünden beri melek gibi..
biliyosunuz ben annemin yanında doğum yaptım ve eylül 2,5 aylık olana kadar annemde kaldım.. evet çok şanslıydım ama bunun zararı da oldu şöyle ki.. evimize geldiğimizden beri oturma odasında yatıyoduk beşiğini buraya koyduk. çünkü doğduğundan beri annem saolsun eylül ile benim kaldığımız odayı 26-27 derece yapıyodu çocuğu da kat kat sardırıyodu bana ben açınca o tekrar kapatıyodu.. neyse, oturma odamız da 26 derece oluyo, bi de 3 kat pamuklu giydiriyom ya meğer benim kuzum sıcak sevmiyomuşşşş
aklıma başka bişi gelmiyo çünkü dün gece ilk kez odasında yattı.. gece yalnızca 2 kere uyanmış bakıcısı pışpışlayıp uyutmuş (normalde benim yanımda yatarken saat başı uyanıp emmek istiyodu delikafadulden).. ben gece saat 2de 4 de ve 6da gittim yanına ama uyuyodu şok oldum.. sabah 6buçukta emzirdim geri uyudun sonra 2 saatte bi uyandı emdi uyudu veee sabah 9buçukta kalktı 10buçukta beşiğine yatırdım kendiliğinden uyudu :1shok: ayyy o kadar zevkli ki bu şekilde bebek bakmakkk.. ağlamıyo sızlamıyo doyuruyon temizliyon yatırıyon uyuyoooo oyuncak bebek gibiii.. inşallah hep böyle olur yaaaaa hala şoktayım üsteelik şuanda da uyuyooooo
yaa annemi döfecem aaaaaaaaklava: acaba benim kızım sıcağı mı sevmiyordu kiiii
terken o doktoru bırak anam:bbo: sen zaten haddinden fazla evhamlısın bide bu doktor bööle yapıoağlamaktan yine gözlerim şişti oğluma küsüm eşek sıpası şuanda kucağımda ekrana yazdıklarınıza bakıp heyecanlanıyor çırpınıyor her çözüme bir problem buluyoo emmiyo beni bırakıyomu acabaa silikonla veriyodum şimdi onuda reddediyor pirinçunlu mama yaptım kaşıkla veriyim dedim kıyameti kopardı yine sağdığım sütlerden verdim biberonla ya biberonu alınca beni unutuyor şimdide mızıl mızıl mızıldıyor Allahım sen sabur verr ya tamam taktığım için rahat olmadığım için bana kızıyorsunuz ama sürekli bana bu çocuk niye büyümüyor neden kilo almıyor deyip beni suçlayan bir sürü insan var ben öyle rahat biri değilim öff bıktım yaa doktorumuzda bunu körüklüyor her gittiğimizde sanki çocuk ölüp gitmiş mahvolmuş gibi davranıyo mesela geçen ay kafa ultrasonu istedi sanki içinde beyin yok töbe töbe 2 aylııkken sarılığı geçmemiş enzim eksikliği var dedi tahlil yaptırdık şükür temiz çıktı sadece yüzünde hafif kalmıştı yani şunu demek istiyorum çocuğum sağlıklı diye sevinemiyorumki doktor her ay yersiz saçma sapan şeyler çıkarıyor karşımıza
bide mama verenler mamayı biberonlamı veriyosuhnuz sizi bırakmıyormu büyük ihtimal bende mamaya başlayacağım
buna atlasa atlasa eyla atlarkaydirigubbakcemile3hee olm ARKANDANIM kaydirigubbakcemile3 (bilerek yazdım arkandanım deyii sazanlık yapmayın ha lülülülülülü )
ben kasıklan veriorum.biberon almıodaa:çok üzgünüm:hem mama hem meme verenler mamayı kaşıklamı veriyosunuz biberonlamııı
Mu ha ha ha ha citir duy len duy
Mu ha ha ha ha citir duy len duy
neyi duysun gıııı?
ya şu ayyıldıza baktım sütyen 9tl dio ya bide korse beğendim 10tl ama 100tl altı alışverişlere 6tl kargo ücreti istiom napsamkine dışarda ne kadardır bunlar bide iyimi acaba hiç bişey almadım ayyıldızdan daha önce ....:uhm:
puhahaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?