he bacım bende baktımda ben tek bişey alacaktım kargo falan derken pek hesaplı gelmedi.:1closedeyes:neyi duysun gıııı?
ya şu ayyıldıza baktım sütyen 9tl dio ya bide korse beğendim 10tl ama 100tl altı alışverişlere 6tl kargo ücreti istiom napsamkine dışarda ne kadardır bunlar bide iyimi acaba hiç bişey almadım ayyıldızdan daha önce ....:uhm:
anam terkenim 250 kere sordun bu soruyu.ben seni çok iyi anlıyorum.geçen hastaneye giddik orda emzirme odasında kızımdan idrar örneği almak için beklerken bissürü kadın girip çıktı odaya bebeklerini emzirmek için hepside illa sordu kaç aylık diye 3.5 ayıktı o zaman hııımmm baya küçükmüş dediler yüzüme karşı sümsük karılar.bende olsun sağlıklı olsunda küçük olsun dedim.sonra başka bir kadın geldi bebeği feyza kadar var yok onada sordular ne kadarlık diye.5.5 aylık deyince onada amanın pek küçükmüş dediler.çok kızdım.hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar.kimi doktorlarda öyle sen bir değiştir istersen doktorunu.birde erkek doktorlar daha merhametli sankim mirmirmirmirhem mama hem meme verenler mamayı kaşıklamı veriyosunuz biberonlamııı
bide hangi mamayı kullanıyousnuz
ve zafer CELENİNDİİİİİİİİİRRRRRR:lepi:hihoyyyt emziğini kendi aldı ve kendi kendine uyuduuu:Saruboceq:hihoyyyt
naaaaberleennn merannnnnnnnnn
ben kızımı yıkıcam.hadiyin öptüm gaylı sizi
benim kızım kusuyo hala bi de ek gıda meselesi var ya napsam acaba özlem sen daha tecrübelisin canım ya bi fikir verirmisin bana
kereme mama yediriodum canm ilk kez bitirdi bi kase muhallebiyiözlemm orda mısın?
ve zafer CELENİNDİİİİİİİİİRRRRRR:lepi:hihoyyyt emziğini kendi aldı ve kendi kendine uyuduuu:Saruboceq:hihoyyyt
iiidir len iştee nolsuun planlarımızı nasıl buldun okudun muu :dance:
celen bahsetti msnden...bana nie demediniz ulennnnnnnnnnnn kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?