2008 Ekim Anneleri

celen kız gözzün aydın meran sen banamı kızdın bacım ben hazır gıdalrla ilgili birkaç yorum yapmıştım da halamın kızı gıda müh. ben onun dediklerinin yalancısıyım tabi veririzi vermeyiz herkesin bileceği işte bişey soracağım sen kızım hazır mamalarla büyüdü ve şişirmedi demişsin anne sütü almışmıydı bende şimdi mama vermeyi düşünüyorum ama korkuyorumda beni bırakır diye biberonla verecem çünkü senin kız kaç kilo doğmuştu

kızlar demin tek göğsümü sağdım 50 ml çıktı acaba azmı normalde ne kadar çıkması lazım

aferinn keremee :hooray:
sağol tizesi sabahki tükürük işe yaradı heralde lafını etmemiz yetti:roflol:

kızlar demin tek göğsümü sağdım 50 ml çıktı acaba azmı normalde ne kadar çıkması lazım

canım emzirmedenmi sağdın emzirdikten sonramı sağdın.birde süt bu günkü beslenmene göre oluyor iyi sıvı aldıysan çok olur yoksa az olur.mesela benim bu gün baya az çünkü pek bişey içemedim.:bbo:

kızlar memeyi bırakır diye ek gıdaya geçmeye korkuonuz ama bu çocuğun isteği ile alakalı ben ek gıdaya geçtim kerem memeye düştü bugün ek öğün veremedim çünkü hep beni emdi 1saat önce muhallebi yedi sadece ama ne muhallebi( sütlü pirinçli muhallebi,milupanın meyve püresi elma şeftali,devam sütü 1ölçek,1tatlı kaşığı da pekmez)

emzimeden sağdım ama dediğin gibi bugün doğru dürüst bişey yemedim ve moralsizdim buarada özel mesajımı açtım canım

ben biberona alışırsa beni bırakır diye korkmuştum sütlü pirinçli muhallebiyi kendinmi yaptın hazırmı aldın

amanın bunların hepsinimi karıştırdın nasıl yaptın neyle sulandırdın.devam sütüne:bbo:şöyle ayrıntılı anlat

ben biberona alışırsa beni bırakır diye korkmuştum sütlü pirinçli muhallebiyi kendinmi yaptın hazırmı aldın

amanın bunların hepsinimi karıştırdın nasıl yaptın neyle sulandırdın.devam sütüne:bbo:şöyle ayrıntılı anlat

milupanın sütlü pirinçli muhallebisini kaynatılmış ılıtılmış su ile karıştırıosun üzerinde ölçü yazıo 2-3yemek kaşığından yapıom ben ilk başlar 1yemek kaşığı yapıodum...devam sütü eklemek vitamin mineral değerini artırıomuş milupanın kitapçığında yazıodu çorbalarına bile ekleyebilirsiniz yazıodu...meyve püresi de kendim de yapıom hazır da kavanozdakilerden de koyuyom...pekmez de tabiki hakiki pekmez olsun babanesi almıştı kereme onu kullanıom hergün 1tatlı kaşığı kadar katıom mamasına genelde sabah veriodum ama bugün dedim ya hep emdi yatmdan da yoğurt vercem eti cicibeyle

uyandı oğlan yine gelirim sonra delikafadulden

kızlaaar acil cevap kızımın kakası kıpkırmızı.havuç suyu verdiydim öğlen ondanmı öylee oldu.sizdede oluyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…