oooooooo kız herifin nerdeki bu sate kadar:1shok:deermişimmmhıımmm ok canm kerem durmuo uyutam gelem babamız hala gelmediklava:
ve zafer CELENİNDİİİİİİİİİRRRRRR:lepi:hihoyyyt emziğini kendi aldı ve kendi kendine uyuduuu:Saruboceq:hihoyyyt
kız o ağzından düşüncede uyanır :bbo:
sağol tizesi sabahki tükürük işe yaradı heralde lafını etmemiz yetti:roflol:aferinn keremee :hooray:
oooooooo kız herifin nerdeki bu sate kadar:1shok:deermişimmm
ve zafer CELENİNDİİİİİİİİİRRRRRR:lepi:hihoyyyt emziğini kendi aldı ve kendi kendine uyuduuu:Saruboceq:hihoyyyt
kız o ağzından düşüncede uyanır :bbo:
canım geliomuş 10dk sonra ya bizimkinin işi makinayla ilgili hidrolik pnömotik sistemler yapıolar.bazen gece bile gidiodu gündüz fabrikalar çalıştığı için gece devreye alıolar makinaları çok da anlamıom ya bunlar tasarlıolar elemanlar yapıomuş ama bazen işi gösterirken bi patlıomuş hortum parçası falan bi gelio üstü başı yağ olmuş kaç pantalonu gitti öyleklava:
kızlar demin tek göğsümü sağdım 50 ml çıktı acaba azmı normalde ne kadar çıkması lazım
canım emzirmedenmi sağdın emzirdikten sonramı sağdın.birde süt bu günkü beslenmene göre oluyor iyi sıvı aldıysan çok olur yoksa az olur.mesela benim bu gün baya az çünkü pek bişey içemedim.:bbo:
ben biberona alışırsa beni bırakır diye korkmuştum sütlü pirinçli muhallebiyi kendinmi yaptın hazırmı aldınkızlar memeyi bırakır diye ek gıdaya geçmeye korkuonuz ama bu çocuğun isteği ile alakalı ben ek gıdaya geçtim kerem memeye düştü bugün ek öğün veremedim çünkü hep beni emdi 1saat önce muhallebi yedi sadece ama ne muhallebi( sütlü pirinçli muhallebi,milupanın meyve püresi elma şeftali,devam sütü 1ölçek,1tatlı kaşığı da pekmez)
kızlar memeyi bırakır diye ek gıdaya geçmeye korkuonuz ama bu çocuğun isteği ile alakalı ben ek gıdaya geçtim kerem memeye düştü bugün ek öğün veremedim çünkü hep beni emdi 1saat önce muhallebi yedi sadece ama ne muhallebi( sütlü pirinçli muhallebi,milupanın meyve püresi elma şeftali,devam sütü 1ölçek,1tatlı kaşığı da pekmez)
ben biberona alışırsa beni bırakır diye korkmuştum sütlü pirinçli muhallebiyi kendinmi yaptın hazırmı aldın
emzimeden sağdım ama dediğin gibi bugün doğru dürüst bişey yemedim ve moralsizdim buarada özel mesajımı açtım canım
ben biberona alışırsa beni bırakır diye korkmuştum sütlü pirinçli muhallebiyi kendinmi yaptın hazırmı aldın
amanın bunların hepsinimi karıştırdın nasıl yaptın neyle sulandırdın.devam sütüne:bbo:şöyle ayrıntılı anlat
kız terken senin için parçalıyorum kendimi burda benim yazdıklarıma ne cevap yazıyorsun ne kale alıyorsun:mymeka:uuuyyyhhh daraldım vallah
kızlaaar acil cevap kızımın kakası kıpkırmızı.havuç suyu verdiydim öğlen ondanmı öylee oldu.sizdede oluyormu.
aha bu ne töbe töbeeeee
hee bacım kusura bakma görmedim ya cevap vermeyincee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?