2008 Ekim Anneleri

wwööhh!! oku oku bitmedi bu ne len!!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaw ben bu ek gıda meselesini ebemize sordum.. dedim 4. ayında meyve sularına başlasam yavaş yavaş...sütün yetiosa ilk 6 ay sadece anne sütü wer dedi...ek besin verirsen anne sütünü az alır dedi...onuda biz onermioruz..ilk 6 ay anne sütü çok önemli dedi...benimde sütüm şimdilik yetio onun için 6 ay bişi vermicem bakalım nolcak..kimileride vermessen sonra yemez herşeyi seçer dio.offff herkes bişi dio..:uhm::uhm::uhm:

misafir sen nedion bu işe.......................................
halil yoksa senmisin tanışsaydık..............................

nihalcim barsak düğümlenmesinde falan (Allah korusun) kaka kırmızı oluyormuş sende kırmızı deyince korktum açıkçası ama turuncu demek istemişsin...turuncuysa önemli değil ama kırmızıysa önemlliiiii

cok ağladı kuzum yaaa nie ööle olduki( kirpikleri yapışmış gözyaşlarından:(((

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya, kimselerbilmez+, niva, OK6872
halil anam bunlardan hayır yok gel biz laflayalım.nabersin anacım bugun pek gelmedin sanırsam?

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya, kimselerbilmez+, niva, OK6872
halil anam bunlardan hayır yok gel biz laflayalım.nabersin anacım bugun pek gelmedin sanırsam?

sevgili celen 35 buyur ancak okumakla meşguldüm

kızlaaar ben bebişime anne sütünden baska hiçbişey vermiyodum sadece gece çayı veriyodum uyku için milupanın. su vermeyede yeni baslamıştım artık benim sütümle doymuyo yarım saate 1 saate yine acıkıyodu buakşam gittik hero beby nin sütlü pirinç var organic yazıyo ondan aldık günde 1 öğün vercem. ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…