kızlaaar ben bebişime anne sütünden baska hiçbişey vermiyodum sadece gece çayı veriyodum uyku için milupanın. su vermeyede yeni baslamıştım artık benim sütümle doymuyo yarım saate 1 saate yine acıkıyodu buakşam gittik hero beby nin sütlü pirinç var organic yazıyo ondan aldık günde 1 öğün vercem. ilk defa
afiyet olsun bakalım minik prensese.yarasın.et olsun kan olsun can olsun yedikleri:Saruboceq:Şeniz
menekşeeee napıon bacuumŞeniz
meraannn özlleeemmm ne diyonuz kızımın kakası havuç suyundanmı kıpkırmızı
cok ağladı kuzum yaaa nie ööle olduki( kirpikleri yapışmış gözyaşlarından: (((
evet bu hafta havuc suyu haftamız.bu aksam dolapta cıkardım ısınsın rendeleyim sonra die.gitmiş benm hödük yemiş onu:mymeka: cıkartiim dio dedim kalsın ısınmazcelen sen kızına havuç suyu verdinmi hiççç
benmkiside 4 saate yakın uyanık kaldı artık uyku basına vurduydu o an ne versem seve seve kabul ederdi nitekim o fotoyu cektikten 15 dk sonra fırlattı emziğini ve uyandı:çok üzgünüm: kandırıldım sanırımCADIARZUkız celennn bana nispet mi yapıyon leyyynnnnklava:
benim kız da bugün 43 dakika boyunca emzik emdi ama uykusunda teptim ağzına delikafaduldenanlamadı yani yoksa hayatta emmez kaydirigubbakcemile3
gerçi bu da büyük bi gelişme bizim için
çünkü benim cadı ağzına emziği tepince en derin uykusundan bile uyanıyodu
sanırsam o da pes edecek ve zafer benim olacakkkk :lepi:
ben son 2 gündür milupanın stlacından verdim.ama vermicem bidaha karr verdim.şimdi havuc suyu haftamızdayız.gecen hafta elmaydı.önğmğzdeki hafta armut.sonra hepsi karısıkkaydirigubbakcemile5sen neler veriyosun fıstık kızına annesi?:ecrin_bebek:
havuç suyu verdiğimde keremde de turunculuk vardı ...artık yediklerinden rengarenk kakalar yapcak annesi hemi de kokulu kokulu
nie olcak anam beni yendi emziği tıktı ağzıma diye ağlamştır yavrucak kaydirigubbakcemile3
kıslar slm ben yarından itibaren sanırım en az cumaya kadar giremicem.izmir ve samsundan misafirlerim gelecek laptopu ortadan kaldıracağım.haber vereyim dedim kendinize iyi bakın
kıslar slm ben yarından itibaren sanırım en az cumaya kadar giremicem.izmir ve samsundan misafirlerim gelecek laptopu ortadan kaldıracağım.haber vereyim dedim kendinize iyi bakın
saolasın bacım içimi rahatlattına.shavuç suyu verdiğimde keremde de turunculuk vardı ...artık yediklerinden rengarenk kakalar yapcak annesi hemi de kokulu kokulu
nie olcak anam beni yendi emziği tıktı ağzıma diye ağlamştır yavrucak kaydirigubbakcemile3
dbest canım sen kızını yolla benim kız kurs versin benimki tam bir emzik bağımlısı :ecrin_bebek:havada kapıyor bazenkız celennn bana nispet mi yapıyon leyyynnnnklava:
benim kız da bugün 43 dakika boyunca emzik emdi ama uykusunda teptim ağzına delikafaduldenanlamadı yani yoksa hayatta emmez kaydirigubbakcemile3
gerçi bu da büyük bi gelişme bizim için
çünkü benim cadı ağzına emziği tepince en derin uykusundan bile uyanıyodu
sanırsam o da pes edecek ve zafer benim olacakkkk :lepi:
Ben geldim yavrular annemlere gittik geldik kizim bugun cok huysuz aksam uzeri durup dururrken agladi huysuzlandi demistim ya hala ayni burnumdan getirdi annemlerde hic sevemedi avutmaktan simdide hanfendinin nesesi yerine geldi sirinlik yapiyo ama yemezler uyutacam
ya bizde bebişlere alınanlar die bölüm vardı nerdeeee:uhm:
he celen bende şu bebelerimizin kilolarını yazdığımız konuyu bulamadım ne oluyorsa bu konulara.yeniden açalım olmazsayerimseniben
Ben geldim yavrular annemlere gittik geldik kizim bugun cok huysuz aksam uzeri durup dururrken agladi huysuzlandi demistim ya hala ayni burnumdan getirdi annemlerde hic sevemedi avutmaktan simdide hanfendinin nesesi yerine geldi sirinlik yapiyo ama yemezler uyutacam
günaydın kızlar çok mutluyum bu sabah hihoyyyt
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3
sabah 5 e kadar iyiydi de sonrasında yine memede uyudu gibi bişey :1shok: sizin bebeler napıo gece? ben ne yapsam düzelir bi deyiverin hele
sen de kızın 3 yaşına gelince çıkmayan kalemlerden al bi kutu ve onlara gidin :roflol::roflol::roflol:
bakın karılar size bi fikir buldum.şu sıkılan hatunlar bana adreslerini versin ben kaynanamı yollim.hem size bebiş büyütmeyle ilgili ilginç önerilerini de sunar:roflol:
çatlasın çatlayasıca karı:roflol:roflol:bizsiz iyice kıllatır mı.iyi oluyo ona ohhhhhhhhh içim soğudu leennnnnnkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
yok canım yaaa, geçmişi düşünmüuyorum artık önüme bakıyorum, rabbim benim için ne zaman yazdıysa o zaman olacak, biliyorum, eşimle bol bol keyf yapıyoruz işte, kocanın ağzı kulaklarında, ona çalışma de yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?