2008 Ekim Anneleri

afiyet olsun bakalım minik prensese.yarasın.et olsun kan olsun can olsun yedikleri:Saruboceq:Şeniz
menekşeeee napıon bacuumŞeniz

kız celennn bana nispet mi yapıyon leyyynnnn klava:

benim kız da bugün 43 dakika boyunca emzik emdi ama uykusunda teptim ağzına delikafaduldenanlamadı yani yoksa hayatta emmez kaydirigubbakcemile3
gerçi bu da büyük bi gelişme bizim için
çünkü benim cadı ağzına emziği tepince en derin uykusundan bile uyanıyodu
sanırsam o da pes edecek ve zafer benim olacakkkk :lepi:

meraannn özlleeemmm ne diyonuz kızımın kakası havuç suyundanmı kıpkırmızı

havuç suyu verdiğimde keremde de turunculuk vardı ...artık yediklerinden rengarenk kakalar yapcak annesi hemi de kokulu kokulu
cok ağladı kuzum yaaa nie ööle olduki( kirpikleri yapışmış gözyaşlarından:(((

nie olcak anam beni yendi emziği tıktı ağzıma diye ağlamştır yavrucak kaydirigubbakcemile3

celen sen kızına havuç suyu verdinmi hiççç
evet bu hafta havuc suyu haftamız.bu aksam dolapta cıkardım ısınsın rendeleyim sonra die.gitmiş benm hödük yemiş onu:mymeka: cıkartiim dio dedim kalsın ısınmaz
benmkiside 4 saate yakın uyanık kaldı artık uyku basına vurduydu o an ne versem seve seve kabul ederdi nitekim o fotoyu cektikten 15 dk sonra fırlattı emziğini ve uyandı:çok üzgünüm: kandırıldım sanırımCADIARZU
sen neler veriyosun fıstık kızına annesi?:ecrin_bebek:
ben son 2 gündür milupanın stlacından verdim.ama vermicem bidaha karr verdim.şimdi havuc suyu haftamızdayız.gecen hafta elmaydı.önğmğzdeki hafta armut.sonra hepsi karısıkkaydirigubbakcemile5

olabülü:uhm:

kıslar slm ben yarından itibaren sanırım en az cumaya kadar giremicem.izmir ve samsundan misafirlerim gelecek laptopu ortadan kaldıracağım.haber vereyim dedim kendinize iyi bakın

kıslar slm ben yarından itibaren sanırım en az cumaya kadar giremicem.izmir ve samsundan misafirlerim gelecek laptopu ortadan kaldıracağım.haber vereyim dedim kendinize iyi bakın

gece odana al olcayım bi cee dersin yinede?nasıl oldunuz?tam misafirüstü:çok üzgünüm: inşallah iisinizdir:teselli:

sende kendine iyi bak olcaycım Allah kolaylık versin....gelenler kimler merak ettimkaydirigubbakcemile3

ya bizde bebişlere alınanlar die bölüm vardı nerdeeee:uhm:

saolasın bacım içimi rahatlattına.s
dbest canım sen kızını yolla benim kız kurs versin benimki tam bir emzik bağımlısı :ecrin_bebek:havada kapıyor bazen

anacım o minnacık bebekle nasıl misafir ağırlıyorsun.annen falansa sorun olmazda hala dayı emmi falansa zor olur:bbo:

Ben geldim yavrular annemlere gittik geldik kizim bugun cok huysuz aksam uzeri durup dururrken agladi huysuzlandi demistim ya hala ayni burnumdan getirdi annemlerde hic sevemedi avutmaktan simdide hanfendinin nesesi yerine geldi sirinlik yapiyo ama yemezler uyutacam

hoşgeldin hemşom.he valla bu bebekler böyle biyere oturmaya gidersin burnundan getirirler.hasta durmuyor huzursuz diye doktora götürürsün doktorun yanında huzurlu mutlu olurlar:1shok:ne yapacaksın böyle böyle idare edeceksin.

haa bu arada leyla sen kızına havuç suyu verdimiydin kakasından turuncu turuncu çıktımı(bu arada terkeni geçtim haa)

hoşgeldin leylacım benimkide yapar öyle arada :) benim albümü ziyaret etmişin bazı kişiler yorum yapmış sen bi yorum yazmamışın yorumlarını bekliyorum :dance:

yavrum geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun, kocan da bek bi düşünceli adammış canımmmmmm
hasret anacım seninde doğum günün kutlu olsun, bidenecik hödüğün ne hediye almış baam sana merak ettim bak CADIARZU

biz emziğe alıştık dbesttttttttt senağlama

allah czanı vermesin mülayim :roflol::roflol: geçenlerde bizim eski komşunun oğlu da benim koltukları boyamaya kalktıydı annem engl olduydu, bak iyi fikir biz de alalım o çıkmayan kalemlerden :roflol::roflol:

bakın karılar size bi fikir buldum.şu sıkılan hatunlar bana adreslerini versin ben kaynanamı yollim.hem size bebiş büyütmeyle ilgili ilginç önerilerini de sunar:roflol:

ben almimmm alana da mani olmimmmm :roflol:

çatlasın çatlayasıca karı:roflol:roflol:bizsiz iyice kıllatır mı.iyi oluyo ona ohhhhhhhhh içim soğudu leennnnnnkaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

terrrrrrrrrrbiyesiz kadın :mymeka:

vay beee ellerin kocalarına bak şakkıdı bizim bebe bu üşengeçlikle yine iyi oldu vallaha :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…