2008 Ekim Anneleri

ibolya angutu ev mi taşii?

sensin angut :dilcikar:

yesss şekerim dün taşıncaktı anca pazartesi açılır neti çatlamştır şimdi giremio ya nete :roflol::roflol:

ben sustum smileylerim konuşuyo :mymeka::dilcikar:

:roflol: ben de kızımda denedim elma suyunu pek bi sevdi yavrum.bardağı versem içerdi maşallah

benimki de babası giibi mıymıntı bişey olcak herhal, neyi tattırmaya kalktısam ağız burun kıvırıp ağzından çıkarttı :çok üzgünüm:

ben sorardım ama intrnetim yoktu biliyon :1closedeyes:

kendinizi alışverişte görmeniz gayet doğal, karı kısmına alışveriş hava su gibi zorunlu bi ihtiyaç, anam rüya boş rüya senin alışveriş yapasın gelmiş de ondan öyle rüya görmüşün, meran da yanına destekçin olmuş :roflol:

len nası yapmış detayları bi alsana o karıdan, bi de resmini koysana buraya, olmassa bende yapim barik, devir ekonomi devri dimi kaydirigubbakcemile5

he anacım ööle bişi.ama ayaklarınlan tepinincede ses gelsin istiom ben:1closedeyes:

kenarlarına zil tak o zaman olm her aklımı sana mı deyverim :mymeka:

yenı evlennır evlenmez ol bebışim

ule ne doğurgan karıymışın be biz 8 senede bi denk getirebildik :roflol::roflol: bu arada bn 28 yaşında pörsümüş bi hatunum, mart8 dedimi 29 olcm çok dertliyim yav :çok üzgünüm:

hoşgelmişen Şeniz de pelerin ne lo:uhm:

biraz gç kaldım ama cevap vermeden geçmiycim, kont drakulanın sırtından sarkan bişi var ya ona pelerin diyolar :roflol::roflol: lülülülülülü,

evet kızıma genç anne olcam beraberce arkadaş olcaz kızımla iyiki genç yaşta anne oldum cok mutluyum eşimide kızımıda cok seviyorum

senn koca hödük diil diosun yani CADIARZU

sen kaç yaşındasın kaç yaşında anne oldun ? celencim desem benden büyüksün galiba abla mı desem bilemedim ne diyeceğimi ki :)

teyze de anacım teyzeeeee :roflol::roflol:

valla ben 40 ından beri su veriyorum.önceden kaynatıp soğutuyordum(hazır suyu)ama şimdi direk veriyorum.banyo suyunu normal çeşme suyundan kullanıyorum canım

ilk doğduğu günden beri su veriyorum vermeye de deva m edicem, doktorların su vermeyin demeleri bana çok mantıksız geliyo, zaten verdiğimiz iki üç çay kaşığı su, su verdiğim halde gelişimimiz çok güzel, doktor oo çok güzel kilo almış demesini biliyo ama, hiç anlamıyorum bu su vermeme olayını, su hayattır yav

teşekkür ederim arkadaşlar.Allah her şeyin hayırlısını versin

yafrimmmm gıyamam saaaa, beterin beteri var, allah daha beterinden saklasın inşallah, geçmiş gitmiş çok şükür kurtulmuşnuuz, hemi eylül sultan da böcük böcük bakardır şimdik anasına, o ağrılarını acılarını da unutmuşundur, dimi leyn Şeniz

proluton depot mu verdiler len, o nalet iğneden bana da vurdular, iğne yerlerimin üstüne yatamıyodum, çok acıyodu yaaa :çok üzgünüm:

bence haklısın eğer sularınız o derece kötüyse tabiki cocuk yıkanırken ağzındanda burnundanda su cekiyo yutuyo mikrop alır

denizlinin suyu içiliyo aslında yaf, ben de kaynatmıyodum meran kaynat dediydi, bak bi türlü fırsat bulup da uygulayamadım, taşınıyoz zırt pırt derken hep unuttuk, acaba bende mi kaynatsam ne CADIARZU

kızlar öyküyle keremin resimleri kerem bi büyük geldi gözüme anlatamam nasıl büyümüş bizimkiler öykü kızmız da çok yaramaz gece 11-5 arası uyanık :1shok:

öykü hanımlar kerem beylerin omzuna yatmış yav, zamane bebeleri yav bu yaşta öğreniyolar uraamantikalığı kaydirigubbakcemile3 bu arada senin keltoş pek bi sevimli çıkmış leyn

beni sormayınn yavruslar ben bilioom kalbinizde olduğumu kaydirigubbakcemile3 :lepi:

:roflol::roflol:

meran kıss nasılsın, buraya gelince size uğramadan gitmek olmaz, ibaolya cadısı nerelerde göremiyom bir türlü? benim kaynanalar yeni gitti anca gelebildim sabah 6da kalk işe git öffff

geldim yavru ev daşudum da, bi süreliğine devre dışıydım kaydirigubbakcemile3 mucuks Şeniz

hüffffffffff kendimi mandıra gibi hissediom zaten, ye ye ye nereye kadar :çok üzgünüm: 100 kilo olmama ramak kaldı be senağlama

benimlede kimse ilgilenmedii attım kendimi ortayaa delikafadulden

yavru sen bu ilgilenme sorma olaylarını fazla kafaya takmışın ne iş CADIARZU

lan benim sıpanın derdi emzikmiş yaaaa, anam geceleri hır çıkartıyodu ya bu sıpa, son günlerde dozu iyice artırdıydı, ne yapsak olmuyo, hoplatıyoz oynatıyoz yok banamısın demiyo, en son taşındığımız gün yani perşembe gecesi çocuk çıldırdı, annem ben eşim üçümüzde sırayla sakinleştirmye çalışıyoz, üçümüzün de yorgunluktan dermanı kalmamış, yavrum garibim anacım da ayakları tutmuyo zaten normelde bile zor yürür dizlerinde kireçlenme var, o yorgunlukla bi de yürüyecm sıpayı sakinleştirecem diye uğraşıyo mu, allahım yav dakikalarca çocuk parmağında oynattı bizi laelaelaelaelae en sonda dbest aklıma geldi, lan dedim bu karı emzik verecem diye uğraşıyo almıyo sakın benimki de inadına emzik istiyo olmasın dedim, biberonun emziğini tuttum ağzına anam bi emiyo cuk cuk cuk, yarım saat boyunca tuttum elimde emsin de sakinleşsin diye, sonra sonra uyuklamaya başladı ama memeyi bırakmıyo ağzından, çekmek isteyince itiraz edio, perşembeden beridir de emzik kullanıyoz, . gündüzleri 10 dakkkada uyanan sıpa 2/3 saat aralıksız uyudu, hayret bişey yani :1shok: kuş kadar bebeye teslim oldum yaaaa, emzik vermek istemiyodum beni emsin diyodum ama sıpanın derdi emzikmiş :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşşşşşalllah tamer paşaya, la benim sıpa seninkinin yarısı kadar yav, çok mu minik olcek yosam bu oğlan len :çok üzgünüm:

benimkini tükürük yağmuruna tutun o zaman leynnn :roflol::roflol::roflol:

ah canım yaaa kıyamam yaaa özledinmi demek beni Şeniz:asigim: bu arada benim böcük hala minnnacık yukarda da yazdıydım ya benim oğlanı tükürük yağmuruna tutun :roflol::roflol:

Ben net siz duramam felan diyodu ama sugun gelirim kesin demediydi

kudurdum olm kudurdummmmmmmmmmmmmm, allah beni sizsiz burakmasın bi daha :Saruboceq:

böcüğümü küçük görmeye kalkanın anlını karışlarım o kadar laf edeceklerine bi tırnağının tekini yaratsınlar da görüyüm kötükedihüso

bir ay kadar önce birlikte çalıştığımız bi arkadaş buna benzer bişiy anlattıydı, yeğeni o kadar kiloluymuş ki bi yere gidileceği zaman ayakkabısını giyen dışarı kaçarmış :roflol::roflol:

maşşşşalllah zilliye len biz de iki gündür kahkahalar atıyoz, böyle hummm hummmm diye yapışıyorum suratına, şap şup öpüyorum, ben öptükçe kahkaha atıyo sıpa :asigim:

çıtırım sence ben sorun çıkaran kocayı ne yaparım :roflol::roflol: yavrum telefonu bağlayıp gitmişler de çevir s esi gelmedi, arıza kaydı bıraktık, bugün öğlene doğru hala çevir sesi gelmiyodu, ben de dayımlara gezmeye gittim, akşam bi kontrol edim dedim bi baktım aaaa düzelmiş, hemen adsl kablosunu zırtını pırtını bağlayıp buraya saldırdım, e tabi yemek yap sıpayı uyut derken anca başına geçebildim, şindik de alıntıları bitirmek üzereyim bi bitiriyim göstertecem size dünyanın kaç bucak olduğunu :jeyyar:

Gezentii garii bizede demisti dr ferro verecem diye sizedemi ferro vercekler

ferro ne oliy anam :uhm:

büyüyünce karısıylan operaya neyin gidiyolarmış orda da horlaya horlaya uyuyomuş ay ne komik olar be :roflol::roflol:

süt içince de gelmiomu len sütün :uhm:

kızlar aklıma bişi geldi hepinize özell mesaja atıcam sımdık gıtmeden bekleyınkaydirigubbakcemile3

bana da at len :mymeka:

bence sen o dolmayı kaynananın ağzına tıkmalıydın o zaman görürdü anasının örekesini :roflol::roflol:

len bu aralar acayip stres atasım var, acep eylülün kaynanasında bi deneme mi yapsamkine :roflol::roflol:

olm sana söleyecek söz bulamıorum artık sen kendini bilem aştın vallaha, ya sana ne kardeşim seni suçlayan insanlardan, onlar daha mı iyi bakcaklar yani, o doktor efendi de madem o kadar çok biliyo mamadır zırttır pırttır bişiyler versin de kilo aldırsın, mademki az buluyo kilosunu, ahan bak meranın doktoru ne kadar deişik taktikler uyguluyo, bi sürü doktor ilk altı ay sadece anne sütü derkene meranınkisini 8-9 aylıkken sizinle birlikte oturup yemek yicek diye garanti bilem veriyo, demekki adam öyle uygun görüyo yle yapıyo, sizin dr da mademki çok üzülüyo bi çaresini bulsun, ay terken valla diyecek söz bulamıorum sana, ya kızım senin bebeyle benimkinin kiloları hemen hemen aynı biliyon dimi, ya sen çok mükemmel bi annesin yada ben kötü bi anneyim, valla umrumda deel başkalarının söyledikleri, anam benimkisini minnacık görüyolar her zaman, ama bakışlarını hareketlerini marifetlerini görünce ayyyyyyyy deyip saldırıyolar çocuğa yaaa, ahan bugün dayıma gittim kızlar yiyodu çocuğu az daha, açıkcası sana bi itiraf bazen sıpamı emzirmeyi bile unutuyorum, öyle bi acıkıyo ki nasıl saldırıyo mememe, üzülüyorum o zaman keşke daha erken davransaydım diyorum, hatta geceleri sesini duyduğum halde bazen uyku sersemi kalkmakta zorlanıyorum eşim dürtüklüyo kalk emzir çocuk acıktı diye, bi bakıyorum yavrum kıvranıyo, hatta açlıktan ağlıyo, ya o zaman ben kötü bi anneyim yaaa, diyecek söz bulamıyorum anacım sana kafamçokkarıştı

duygularıma tercuman oldun anacım teşekkür ederim yani a.s.

hoşgeldin gıııı nettin özledik seni taşındın mı yeni evcağızına?
netin de çabuk açılmış eee telekom olarak çalışıoz be kardeşim:sm_cool:

tabi canım tabi sözde perşembe günü aktarılmış olcekti :mymeka:

kıslaaar sayfanızın misafiri geldihihoyyyt napıyonuz? kııııss ibolya cadısı geliyom gidiyom yoksun nerdesin sen yaaaaavkötükedihüso

anca geldik olm du alıntıları bitiriyom karıştırma şindik senin de defterini dürecem :roflol:

ve zafer CELENİNDİİİİİİİİİRRRRRR:lepi:hihoyyyt emziğini kendi aldı ve kendi kendine uyuduuu:Saruboceq:hihoyyyt

helalllllllllllllllllll :lepi:

nazar mı değdirdiniz len emziği bırtlattı ve uyandıııı!!!!!!!!

kızım başlangıç yapmış ya ona bak sen

iboşum hoşgeldin ŞenizŞenizözledim seni kızzz

döfecem ben seni döfeceeemmmmmm klava:

kaydirigubbakcemile3 banada şabanoğlu şaban derler deerrmişim bende esra memnun oldum :1hug:

sana mok profesörü diolar olm :roflol::roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya, kimselerbilmez+, niva, OK6872
halil anam bunlardan hayır yok gel biz laflayalım.nabersin anacım bugun pek gelmedin sanırsam?

ancag eldim olm kaç sayfa okudum biliyonmu sen, uyh terledim ha delikafadulden

yarasın yavrum :lepi: yav bu arada herkes bişeyler veriyo böcüğüne, ben sadece su veriyom, acaba ben de mi başlasam bu organik bişelere :uhm:

senin hödüğüne söyleyecek söz bulamıorum artık, sözün bittiği yerdeyşim vallaha :roflol::roflol::roflol:

kıslar slm ben yarından itibaren sanırım en az cumaya kadar giremicem.izmir ve samsundan misafirlerim gelecek laptopu ortadan kaldıracağım.haber vereyim dedim kendinize iyi bakın

len kaçak göçek gir len, valla giremeyince kafayı yiyo insan, şahsen bizzat kendimden biliom kaydirigubbakcemile3

vışşşşşşşşşş arka arkaya ne alıntı paralamışım beeeeeeee, ule ben bitirene kadar millet kaçmış :roflol: neyse ben şindilik buralardayım gelen olursa haber etsin defterini dürüyüm, olmazsa da yarın dürerim kaçışınız yok :roflol:

adım çıktı dokuza inmez sekize tamam artıkın ben başak burcuyum arkadaşlar huyum kurusunnnnaniknanik

deli karı hiç üşenmedin mi bu kadar alıntı yapmaya offf be okuyamadım bile
ben yatıom pc uykudaydı onu kapatıom ben uykuya geçiom
iyi geceler:teselli:

la ben üşenmeden o kadar alıntı yaptım siz okumaya üşeniyonuz ha :mymeka: bi daaa alıntı yaparsam iki olsun:dilcikar:

[QUOTE=ibolya;
yarasın yavrum :lepi: yav bu arada herkes bişeyler veriyo böcüğüne, ben sadece su veriyom, acaba ben de mi başlasam bu organik bişelere :uhm:

benim tavsiyem eğer sütün bebeğine yeterli geliyosa ek gıda verme sadece havuç ve elma suyu ver arada kendi yaptığın doğal seylerden mama kaşığı kadar tattır amaç değişik tatlara alışsın en iyisi şimdilik anne sütü benimkine yetseydi sütüm vermezdim bugün ilkdefa basladım bende zaten huysuzlanıyodu doymadığı için.

yarın kayınvalidemler gelecekmişşş:çok üzgünüm yüzden giremeyebilirim sizde çok üzüldünüz değilmi:jeyyar:ya şaka bir yana ben galiba sizi çok bunalttım iyisimi bikaç gün görünmiyim ortalıkta:a015: napiim burdan başka bir yerde kendimi rahatlatamıyorum kusuruma bakmiyin bende böyleyim işte ama anne oluncaya kadar böyle bir huyum olduğunu doğrusu bilmiyodum:dilcikar::dilcikar:

Nihal ben de 3 gundur havuc suyu veriyom canim benim kiz mokunu yapmiyo 5 gun bile surebiliyo biliyosun havuc suyunu ilk verdigim gun 2 kere yapti amma ben sevicten mokun rengi dikkattimi cekmedi ama turuncu degildi galiba oyle olsa dikkatimi cekerdi mutlaka ama turuncu olsada endiselenmezdim havuctandir kesin benim kizda turuncu kusuyo oda biseymi

aman ben bir telaşalandım sorma gitsin:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…