2008 Ekim Anneleri

eylul canim benim kizda surekli gozlerini kasir elliri surekli yuzumde ben cekiyom cizecen diye geri hani uykusu gelen cocuklar gozlerini ovalar ya ayni bunu eldivenini cikardigimdan beri yapiyo ama hic alerji ihtimali vermemistim

benim kocacım da yazın gidecek askere napacam bilmiyom aklıma geldikçe çok üzülüyom
yav aklı nerdeymiş senin herifin bu yaşa kadar niye gitmemiş yav :uhm:
o helikopteri napcaksan artıkın :roflol:
yok canım ya kocacım daha 24 yaşında ama kızım büyümeden gidim geliyim yoksa ayrılmak daha zor olur diyo
eh çok doğru bi karar vermiş yosan kızı gelin ederkene gidecek askere
evet cnm troid hastasıyım yarın gidip yaptırsam iyi olcak galiba..biraz yüzümün şiştiğinide hissediyorum sankii
yafri böle bi rahatsızlığın var işte niye ihmal ediyon, alllah mafaza azarsa sen çekecen yine, ihmal etme kuşum git bi tahlil neyin ettir
sen o hödük görümceni yollasana baa, zaten görümceden yana yaralıyım hırsımı seninkinden alıyım kötükedihüso
sağol yafrim allah razı olsun Şeniz
ozaman beeen terkeeen iboooş kısaca hepimiz bi gidekCADIARZU
olur bana uyar hatta gitmişken bakırköye de bi uğrayıp 3-5 ay kalıyım diyorum hemi tatil olur :roflol:
canım benim, dr ların etinden sütünden yününden faydalanıldığı için zaten 1 yıl yapıyolar
dr larda kısa dönem yokkkkk
e yuh artık yav onlar insan diilmi niye 1 yıl yaptırıyolar, yafrim bu ggünler de geçer be hiç yaşamamış gibi olursun, hayırlısıyla gitsin gelsin napcen :teselli:
:roflol::roflol:
eylul canim benim kizda surekli gozlerini kasir elliri surekli yuzumde ben cekiyom cizecen diye geri hani uykusu gelen cocuklar gozlerini ovalar ya ayni bunu eldivenini cikardigimdan beri yapiyo ama hic alerji ihtimali vermemistim
beimki de kaşıyo ama sadece uykusu geldiği zamanlarda, zaten o zaman gözleri de kırmzı kırmızı oluo, diğer zamanlarda kaşıntı filen olmuyo, bence eldivenle bi alakası yoktur yaf :uhm:

amannn yarabbimmm maşalllah ibolyo kız sen bu işin kitabını yazacan valla değişik yerlerden alıntı yazıp cevap yazıyon daha biz iki ayrı alıntı yapamıyoz becerikli karısın vessalam:roflol:

amannn yarabbimmm maşalllah ibolyo kız sen bu işin kitabını yazacan valla değişik yerlerden alıntı yazıp cevap yazıyon daha biz iki ayrı alıntı yapamıyoz becerikli karısın vessalam:roflol:

:roflol::roflol: ay ne alaka ayol mq ile alıntı yapmayı daha bugün öğrendim, ben hep alıntı yap butonuna sağ tıklayıp yeni sekmede aç deyip öyle yazıyodumsonra bütün mesacları birleştiriodum :icecream:

kız terkeeennnn bura bitti gittin birde konumu açtın.anacım bilemedim ben sen ne cevap bekliyorsun.kız yanımda olsan yerdim seni çok tatlısın çoooook

kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..

kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..

hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3

Vallami len ben kendim ogrendim sordum sordum kimse anlatmadi bende yanlis yapa yapa ogrendim amma bu coklu alintinin alintisi gicik oluyo hepsi birlesiyoya hangisine cevap verdigin karisiyo

hadi yaaa iyiki bana nasıl yapılcanı sen anlatmamışsıın kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3

Pu haha ha allah iyilini versin oglusu doyurup kizi uyuttunmu ya su profil resmine nisanin yakin plan resmini bi koysana cok seviyom senin kizini yaa

Pu haha ha allah iyilini versin oglusu doyurup kizi uyuttunmu ya su profil resmine nisanin yakin plan resmini bi koysana cok seviyom senin kizini yaa

evet tameri doyurdum nisanıda yatırdım :lepi:
tamam teyzesi değiştireyimm :1closedeyes:
hacer napıoo :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…