2008 Ekim Anneleri

tamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa

hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3

yok canım onu bilmiyorum vallahi.. demekki o kadar eski takip etmiyormuşum. ayrıca sende antalyadansın sevindim.. doktorunuz kim bi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.

kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..

haliloooo hoşgelmişsinnn kaydirigubbakcemile3

Bacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune

:roflol: :roflol: :lepi:

evet tameri doyurdum nisanıda yatırdım :lepi:
tamam teyzesi değiştireyimm :1closedeyes:
hacer napıoo :ecrin_bebek:

Banyo yaptirdik uyutmaya calisiyom banyoda bayiliyo bu kiza ya cok tatli oluyo bigun birisi yikasada bende doya diyo seyretsem kayinvaldem yikiyo bende su dokuyom ama izleyemiyom yuzunun seklini felan benim odamda elekt. Isiticiyi acip odayi isitiyom kuvetininde yikiyoz dolabimin ustu ayna komple buda aynanin onunde banyo yapiyo ya bitene kadar aynada kendini seyrediyo su dokuyom kafasina hala gozunu kapamiyo kendine bakip aynada guluyo zilli bu yaa uyumaya calisiyim simdi

tamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa

Kusme len gel opecem mucuks mucuks seviyoz seni nereye gidiyon

sem pimpirikli değilsin kii ... çok korktuuum haliloo olarak gelmenden kaydirigubbakcemile3
yok canım onu bilmiyorum vallahi.. demekki o kadar eski takip etmiyormuşum. ayrıca sende antalyadansın sevindim.. doktorunuz kim bi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.
anlatırız anlatırızz .. doktorumda medicalparkta gülsüm hanımm...harika bir insan ve harika bir doktordur...sen kime gidiyorsun yakınmıyız aceba nerde oturuyorsun sakıncası yoksa tabii :1closedeyes:

hee kendini izlioo he kaydirigubbakcemile3 ee kız tabii şimdiden alışsın aynalaraa :ecrin_bebek:

merancım benim doktorum anadolu hastanesşnden aşkın hanım.. ben larada özgürlük bulvarında oturuyorum.. yajınmıyız acaba medikal bize yakın

mq nedirki hiç duymadım:uhm:
mesac yazdığın yerin altında üç tane buton var en ortasındaki, yeeterli bi açıklama oldumu kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
sen daha biraz önce kırmızıydın ne ara normele dndün yav :uhm:
Bacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune
zaten bu bebe terkenin yüzünden mok düzenini oluşturamadı, mıçsa kabahat mıçmasa kabahat :roflol:
hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Vallami len ben kendim ogrendim sordum sordum kimse anlatmadi bende yanlis yapa yapa ogrendim amma bu coklu alintinin alintisi gicik oluyo hepsi birlesiyoya hangisine cevap verdigin karisiyo
aman bende yakında eski düzene dönerim herhal, diğer türlü dha iyiydi
hadi yaaa iyiki bana nasıl yapılcanı sen anlatmamışsıın kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
yafrim yav sen de hiç zevk almyon ki sohbetten, hep şöyle oldu böyle oldu sizde blemi şylemi, ay biraz geyiğe de katıl millet onu anlatmaya çalışıyo sana, tabiki de sorunlarımızı paylaşcez ama arada eğlenmeyi de bilecez, sen küsme yafrimmmm ben döferim onları ah ederim onlara bn, len terkenime laf etmeyin bundan sona yakarım klava:
bu halilooo nedir anlayamadımmm
sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz

sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz[/QUOTE]

yine her zaman ki gibi eksik anlattı cep teliifonuylan aramıza katılan ve her moka verecek cuuvabı olan arkadaşımızın adı leyla kimselerbilmezi iki yazmışş beyazzambak yazcedii lülülülülülü zambak yarın seni yolcaak söyleyim ibolya karusuuu :dance:

benim kocacığım hala gelmedii vistayı yeniden kuruormuşş gelince haketti galiba klava: çok bilmekte ii değil diorum adama ama herrrrşeyden anlar yarebbiim ne bizim eve nede arkadaşların evine tamirci gelmez benim ki fazla becürüklüü ve meraklıı kötükedihüso

hoşbulduk ibolya ama hala anlamadım neyse.. merancım gerçekten yakınmışız sevindim.. ben çıkıyorum kızım uyumuşken bende uyuyayım biraz...

Len killi gari bende varim kimseler bilmez var nihal var kimselerim bilmezim diye nihali 3 kere sayiyon beni bikere bile saymiyon

höööyyyyttttttklava: kaç gün gelmedik hemen listeden adımız silinmiş seksü hatunum iboşum ne çabuk sildin sen beni
ben ayrı geçen günlerimizde hep seni düşündüm halbukisenağlama
sevgili kardeşcağımızım benim laptopu kaçırdığından beri teknolocien uzak kaldımdı
nca bir iki kez cepten bağlandım onda da kontörler su gibin gittiğinden anca mail kontrol edebildim
kimler öslediii beni baakıım
ben biliyom bi celenim merak etmiş beni:1hug:a.s. kimsecikler sormamışş:a015:

hoşbulduk ibolya ama hala anlamadım neyse.. merancım gerçekten yakınmışız sevindim.. ben çıkıyorum kızım uyumuşken bende uyuyayım biraz...

Canim bak simdi yanlis anlarsin sen ben anlattiim su halili simdi biz yimne burda fingirderken tanimadigimiz "hll"mi neydi boyle bi kullanici isimli biri geldi bu ibolya garisi gel sende karis senin adin halil mi dedi ondan sonra buraya misafir ziyaretciler geliyoyo her gelene halil senmisin diye arar oldu onu bizde dedikki bu misafir ziyaretcilere uye olun gelin dedik simdi sen hahlil yani misafir olarak gelip baktinmi buraya diye takiliyolar cok berbat anlattim anlmadigini biliyorum neyse bosver kotu bisey degil alinma yani

bu arada ilk defa geçmiş okuyamıcm üffffffff ne çok kıllatmıışınız
bi iki gün fransız takılcam herhalde bu arada arıkan arkadaşım hoşgelmişina.s.
yaw bizim bilgisayar şuan evde en çok payaşılamayan kocişim sıra bekliyoo bugün çok takılamıcam ama bundan sonra başınızdayım anacım
bana ve eraya yer açın bakııımmm:lepi:klava:

Hosgeldin bacum valla ben buraya yazmadima ama aklimdan gecmistin ee kiz nasilsin anlat bebis napiyo celen de takilamadi pek yatili misafirleri vardi istanbulu fethettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…