- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
Bacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune
haliloooo hoşgelmişsinnn kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :lepi:
evet tameri doyurdum nisanıda yatırdım :lepi:
tamam teyzesi değiştireyimm :1closedeyes:
hacer napıoo :ecrin_bebek:
tamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa
sem pimpirikli değilsin kii ... çok korktuuum haliloo olarak gelmenden kaydirigubbakcemile3tamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa
anlatırız anlatırızz .. doktorumda medicalparkta gülsüm hanımm...harika bir insan ve harika bir doktordur...sen kime gidiyorsun yakınmıyız aceba nerde oturuyorsun sakıncası yoksa tabii :1closedeyes:yok canım onu bilmiyorum vallahi.. demekki o kadar eski takip etmiyormuşum. ayrıca sende antalyadansın sevindim.. doktorunuz kim bi mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.
Banyo yaptirdik uyutmaya calisiyom banyoda bayiliyo bu kiza ya cok tatli oluyo bigun birisi yikasada bende doya diyo seyretsem kayinvaldem yikiyo bende su dokuyom ama izleyemiyom yuzunun seklini felan benim odamda elekt. Isiticiyi acip odayi isitiyom kuvetininde yikiyoz dolabimin ustu ayna komple buda aynanin onunde banyo yapiyo ya bitene kadar aynada kendini seyrediyo su dokuyom kafasina hala gozunu kapamiyo kendine bakip aynada guluyo zilli bu yaa uyumaya calisiyim simdi
merancım benim doktorum anadolu hastanesşnden aşkın hanım.. ben larada özgürlük bulvarında oturuyorum.. yajınmıyız acaba medikal bize yakın
mesac yazdığın yerin altında üç tane buton var en ortasındaki, yeeterli bi açıklama oldumu kaydirigubbakcemile3mq nedirki hiç duymadım:uhm:
sen daha biraz önce kırmızıydın ne ara normele dndün yav :uhm:kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
zaten bu bebe terkenin yüzünden mok düzenini oluşturamadı, mıçsa kabahat mıçmasa kabahat :roflol:Bacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune
:roflol::roflol:hoşgeldin canım a.s.
ee bizi takip ediosan haliloşuda biliosundurr...eski haliloşlardan mıısın senn kaydirigubbakcemile3
aman bende yakında eski düzene dönerim herhal, diğer türlü dha iyiydiVallami len ben kendim ogrendim sordum sordum kimse anlatmadi bende yanlis yapa yapa ogrendim amma bu coklu alintinin alintisi gicik oluyo hepsi birlesiyoya hangisine cevap verdigin karisiyo
:dilcikar:hadi yaaa iyiki bana nasıl yapılcanı sen anlatmamışsıın kaydirigubbakcemile3
yafrim yav sen de hiç zevk almyon ki sohbetten, hep şöyle oldu böyle oldu sizde blemi şylemi, ay biraz geyiğe de katıl millet onu anlatmaya çalışıyo sana, tabiki de sorunlarımızı paylaşcez ama arada eğlenmeyi de bilecez, sen küsme yafrimmmm ben döferim onları ah ederim onlara bn, len terkenime laf etmeyin bundan sona yakarımtamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa
sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şenizbu halilooo nedir anlayamadımmm
mesac yazdığın yerin altında üç tane buton var en ortasındaki, yeeterli bi açıklama oldumu kaydirigubbakcemile3
sen daha biraz önce kırmızıydın ne ara normele dndün yav :uhm:
zaten bu bebe terkenin yüzünden mok düzenini oluşturamadı, mıçsa kabahat mıçmasa kabahat :roflol:
:roflol::roflol:
aman bende yakında eski düzene dönerim herhal, diğer türlü dha iyiydi
:dilcikar:
yafrim yav sen de hiç zevk almyon ki sohbetten, hep şöyle oldu böyle oldu sizde blemi şylemi, ay biraz geyiğe de katıl millet onu anlatmaya çalışıyo sana, tabiki de sorunlarımızı paylaşcez ama arada eğlenmeyi de bilecez, sen küsme yafrimmmm ben döferim onları ah ederim onlara bn, len terkenime laf etmeyin bundan sona yakarımklava:
sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz
sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz
hoşbulduk ibolya ama hala anlamadım neyse.. merancım gerçekten yakınmışız sevindim.. ben çıkıyorum kızım uyumuşken bende uyuyayım biraz...
höööyyyyttttttklava: kaç gün gelmedik hemen listeden adımız silinmiş seksü hatunum iboşum ne çabuk sildin sen beni
ben ayrı geçen günlerimizde hep seni düşündüm halbukisenağlama
sevgili kardeşcağımızım benim laptopu kaçırdığından beri teknolocien uzak kaldımdı
nca bir iki kez cepten bağlandım onda da kontörler su gibin gittiğinden anca mail kontrol edebildim
kimler öslediii beni baakıım
ben biliyom bi celenim merak etmiş beni:1hug:a.s. kimsecikler sormamışş:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?