2008 Ekim Anneleri

Uff ben gidiyom ya uykum geldi meran kizini op benim icin masallah cok tatli gozleri boncuk boncuk masallah

yine her zaman ki gibi eksik anlattı cep teliifonuylan aramıza katılan ve her moka verecek cuuvabı olan arkadaşımızın adı leyla kimselerbilmezi iki yazmışş beyazzambak yazcedii lülülülülülü zambak yarın seni yolcaak söyleyim ibolya karusuuu :dance:[/QUOTE]

anaaaaaaa onu unutmuşum delikafadulden

aman benimkisi de anlar tamirden neyin, 8 senede bi lamba takmayı öğretebildim şindik anlıyo olarak görüyoz kendilerini :roflol: evin tamir olayları da bana bakar anacım, kumanda yere düşer lehimi bozulur ben lehimlerim, onun içün pazardan özel havye bileme aldım, la ben gibi becerikli karıyı bulmuş yaranılmıyo buna bak yine şiddetim depreşti iyimi :mymeka::çok üzgünüm:

hoşbulduk ibolya ama hala anlamadım neyse.. merancım gerçekten yakınmışız sevindim.. ben çıkıyorum kızım uyumuşken bende uyuyayım biraz...

yafrim şindik şöyle oluyor, b izamanlar burda hll nickli birisi geziniyodu, biz de onu ana bu halil mi ki diye gırgırla karışık muhabbetini ettiydik, ondan sonra ne zaman misafir gelse topice biz ana halil geldi diyoduk, işte o halil muhabbeti burdan çıktı yafrim yosan halil filen yok korma hepimiz karuyuk :roflol:

Len killi gari bende varim kimseler bilmez var nihal var kimselerim bilmezim diye nihali 3 kere sayiyon beni bikere bile saymiyon

len seni de saydım da ismini sölemeyi unutmuşum :roflol::roflol:

len yafrum valla billa allah beni davul etsin ki hep aklımdaydın yemin ediyom bak ahan da bu pc başından kalkmak nasip olmasın kaç kere soram şu karılara dedim dedim benim sıpadan fırsat bulup da soramadım ne zaman srmaya niyetlensem sıpa vaaa dedi, sonra da ben sormayı unuttum, yavrum heç unuturmum gülüm balım dalım bidenem sen benim bidenecik avkapımsın ba Şeniz

yafrimmmmmm yeminle bak aklımdaydın gı her dakka seni düşündüm acep bu karı niye gelmiyo ki diye, ahan düşünmediysem allah beni daş etsin daş :çok üzgünüm:

çok ararsınız mok muhabbetini peehh

bak hala alınganlık yapıyo yaaaa, yerim len bn seni ge bura geŞeniz

neyse ben yatiiimmmm uykum geldi, yarına da çarşıya çıkcam, oyun halısı neyin bakcam böcüğüme, la benim hödük daha erken diilmi diyo geberdecem bu herifi, erken geç ne fark eder ayol, erken olsa bile alim elimin altında bulunsun dimi, sankim her gün çarşıya çıkma şansım varmış gibi, sinir ediyo beni yav, çocuğun çıngırağını bile al dedik dedik beyefendi almamış neymiş efem hatırlatmasına yazmışmış he hatırlatma gidip alcek sankim çıngırağı, yine ben gittim aldım, bu herife kalırsak bizim oğlan kendi kendine büyüycek , oyuncak neyin bakim bi fiyat araştırması yapim nettemi ucuz dışardamı ucuz bi bakim yarın, onun içün uyuyup dinlnmem lazım, öpüyom lem hepinizi, en datlu yerlerinizden hemü :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyyy :a015:

benümki de gelmedi adamların makinası yetişcekmiş fuara offf allahtan kerem arıza çıkarmadı fazla uyudu salıncağında zıp zıp

telekomcu özlem ha:roflol::roflol::roflol:

ben geldüm.yemekten sonra misafür geldü sosyetik bi karıylan kocası.karının dizlerine kadar uzanan beyaz çizmeleri vardı:dilcikar:

baktım anamda nerden bulcez bunu.diğerlerinide boynuma takıp gezcem gari

bende bırakmaya karar verdimkaydirigubbakcemile5
[/IMG]

başka yerden resim buldum oldi miiiiiiiiiii

celen karısı gelince bak leynnnnnnnnnnnnnn
baktım anam pek bi uzunmus.bademciğine değmesin:uhm:
Puhahahaha ne guldum bee len kayserili deme baska sehir koy oraya kayserilileri yarim akilli sanacaklar simdi len meran orangutanlarda ayni urangutana benziyo demi lenn
ne dalga gecion len:mymeka:
Len caktirma sil sende
ne o?neyi sildidelikafadulden
kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
haliloooo hosgelmişena.s.

tememdirr sildimm
ya ne ooooodelikafaduldenÇok üzgünüm çoook
bu halilooo nedir anlayamadımmm
sen sabahtan siliktinCADIARZU nie sildiler seni
çok ararsınız mok muhabbetini peehh

noldun gene:teselli:

Cep telefonuyla baglanip her moka bi lafimmi var pu hahaha kiskanma olm kucuck ekrandan minnacik klavyeyle hpicinize laf yetistiriyom ne maharetli gariyim herufum dogumgunumde leptop alacak baa o zaman kimse tutamaz benii aslinda pc musait oluyo m.a bin ona gecmiyom ya bu na alistim gezdigim yerde laf yaristiriyom pc nin basina oturunca oyle kaliyom butun isler kaliyo ne ev temizleyebiliyom ne bebeyle ilgilenebiliyom ben gezici pcyimde ondan her lafa yetisiyom wc bile yazarim len

ewet canım babalar böyle allahtan araştırmacı gazeteci anaları var yavruşların yoksa ne ederlerdi ....oyun parkı hayat kurtarıcım cidden tavsiye ederim hem çok geliştirio bebeyi tiny love tekmele oynadan memmunum şahsen kerem de memmun sanırsamdelikafadulden

ben yok muyum leyyynnn
beni adamdan saymıyonuz mu leyynnn

leylacım bana güzel bi ad bulmuştu
emzik dbest :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

vaşşşş yakışır leylamıza cepten böle laf yetiştirion da laptoptan naparsın artık kimbilir kimselerbilmez bilir puahahahahahahaha:roflol:
ben kaçanzi gacılar.cook midem bulanıo.çok kötyüm(((((((

nie kız yeni geldiydin yoksam hamilemisin:uhm: yoksa beyaz çizmeli karımı mideni bulandırdınaniknanik

benümki de gelmedi adamların makinası yetişcekmiş fuara offf allahtan kerem arıza çıkarmadı fazla uyudu salıncağında zıp zıp

telekomcu özlem ha:roflol::roflol::roflol:

hea :roflol::roflol:

ahan işte ondan diyoz ya her moka laf yetiştiriyo diye :roflol:

oni internetten neyin aldıysan linkini özel mesac atsana banaa buyo bi bakam ne menem bişeymiş bu arada hödükleri boşver gitsin :roflol:

ben kaçanzi gacılar.cook midem bulanıo.çok kötyüm(((((((

hamilemin len yoksa :1shok::1shok:delikafadulden

ben yok muyum leyyynnn
beni adamdan saymıyonuz mu leyynnn

leylacım bana güzel bi ad bulmuştu
emzik dbest :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

ay ivet emzik dbest :roflol::roflol:

ne biliim valla basımda cok dönüo.sanırım kusmak üzereyim

yafrim bugün tam formundasın haaa allahtan bu yeni evde pcyi salona aldım kahkaha da atsam kimse duymiy :roflol::roflol:

kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
hoşgeldin canım aramıza.a.s.
e kızıyonuz ben napiim alla alla
kız sana kızanın alnını karışlarım ben heee:teselli:yavrus rahat ol azcım yaaaa
Bacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune
hee valla demi oraya başkasımı yazacak gene biz yazacağız.ve burda aldığın cevapların aynısını alacaksın
tamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa
sen buranın gülüsün sensiz olurmu:1hug: sakın haaa
ayynen benimde öyle herif tatildeya anam ne zaman otursam bunun başıma arkamda bitiyor.ciğerci kedileri gibi bekliyor kalksada ben otursam diyee.bazen gıcığına kalkmıyorum zavallı pes ediyor gidiyor:teytey:

yok kız oyun halısına erken değil tam zamanı benimkisi keyfi yerindeyse bayılıyor nasıl heyecenlanıyor

kız celen alcam ben o emzikten vallaaa emziklen kafayı bozdummmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bademciğine de deyse alcam vallaaa delikafadulden

japon malıymış bu emzik hemi ödüllüymüş :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…