sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz
benim kocacığım hala gelmedii vistayı yeniden kuruormuşş gelince haketti galibaklava: çok bilmekte ii değil diorum adama ama herrrrşeyden anlar yarebbiim ne bizim eve nede arkadaşların evine tamirci gelmez benim ki fazla becürüklüü ve meraklıı kötükedihüso
hoşbulduk ibolya ama hala anlamadım neyse.. merancım gerçekten yakınmışız sevindim.. ben çıkıyorum kızım uyumuşken bende uyuyayım biraz...
Len killi gari bende varim kimseler bilmez var nihal var kimselerim bilmezim diye nihali 3 kere sayiyon beni bikere bile saymiyon
höööyyyyttttttklava: kaç gün gelmedik hemen listeden adımız silinmiş seksü hatunum iboşum ne çabuk sildin sen beni
ben ayrı geçen günlerimizde hep seni düşündüm halbukisenağlama
sevgili kardeşcağımızım benim laptopu kaçırdığından beri teknolocien uzak kaldımdı
nca bir iki kez cepten bağlandım onda da kontörler su gibin gittiğinden anca mail kontrol edebildim
kimler öslediii beni baakıım
ben biliyom bi celenim merak etmiş beni:1hug:a.s. kimsecikler sormamışş:a015:
bu arada ilk defa geçmiş okuyamıcm üffffffff ne çok kıllatmıışınız
bi iki gün fransız takılcam herhalde bu arada arıkan arkadaşım hoşgelmişina.s.
yaw bizim bilgisayar şuan evde en çok payaşılamayan kocişim sıra bekliyoo bugün çok takılamıcam ama bundan sonra başınızdayım anacım
bana ve eraya yer açın bakııımmm:lepi:klava:
çok ararsınız mok muhabbetini peehh
benim kocacığım hala gelmedii vistayı yeniden kuruormuşş gelince haketti galibaklava: çok bilmekte ii değil diorum adama ama herrrrşeyden anlar yarebbiim ne bizim eve nede arkadaşların evine tamirci gelmez benim ki fazla becürüklüü ve meraklıı kötükedihüso
sen oluyon halilo :roflol: hoşgelmişsen halilo, ben iş bitirici ibolya memnun oldum, bi de hödük avcısı celen var, sona lokmanh ekim meran var, sona hala bi folüm bulamadığım çıtır var sonra mok profösürü terken var, sonra yazıp yazıp kaybolan prenses var sonra cep tilfonunuylan aramıza katılan ve her moka verecek cevabı da vrdır hatunun, sonra kimselerbilmezim var, sonra teelekomcu özlem var sonra nihalim canım gülüm balım kimselerim bilmezim var, amannn var oğlu var zamanla alışırsın hoşgelmişen Şeniz
baktım anamda nerden bulcez bunu.diğerlerinide boynuma takıp gezcem gariayyyy celen geldin de okusun bu mesajımııı
kız celen bak ne buldummmmm
ben piyasadaki çoğu emziği aldım ama bunu hiç görmemiştim bak ödüllü tasarım falan diyo anne memesine benziyomuş acaba alır mı bizim cadılarr ben kocişe sipariş verdim inşallah bulur..
bende bırakmaya karar verdimkaydirigubbakcemile5ya kızlar moralim bozuk aslında.eylülün dünden beri bişeye alerjisi var.gözünü kaşıyo,kaşlarını kaşıyo.kıpkırmızı oluyo yavrumun suratı.dün elma suyu verdim.bugün de 2 çay kaşığı komposto ve yoğurt verdim.ama onları alınca beni emmek istemedi.ben de ilk gün bu kadar yapıyosa sonradan hiç almaz dedim.ve bırakmaya karar verdim.size de danışıyım.sizce ne yapayım?kuzusu var bitane.dün yıkadım.onunla oynuyo bikaç gündür.acaba onun tüyleri mi alerji yaptı ki:
baktım anam pek bi uzunmus.bademciğine değmesin:uhm:[/IMG]
başka yerden resim buldum oldi miiiiiiiiiii
celen karısı gelince bak leynnnnnnnnnnnnnn
ne dalga gecion len:mymeka:Puhahahaha ne guldum bee len kayserili deme baska sehir koy oraya kayserilileri yarim akilli sanacaklar simdi len meran orangutanlarda ayni urangutana benziyo demi lenn
ne o?neyi sildidelikafaduldenLen caktirma sil sende
haliloooo hosgelmişena.s.kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
ya ne ooooodelikafaduldenÇok üzgünüm çoooktememdirr sildimm
sen sabahtan siliktinCADIARZU nie sildiler senibu halilooo nedir anlayamadımmm
neyse ben yatiiimmmm uykum geldi, yarına da çarşıya çıkcam, oyun halısı neyin bakcam böcüğüme, la benim hödük daha erken diilmi diyo geberdecem bu herifi, erken geç ne fark eder ayol, erken olsa bile alim elimin altında bulunsun dimi, sankim her gün çarşıya çıkma şansım varmış gibi, sinir ediyo beni yav, çocuğun çıngırağını bile al dedik dedik beyefendi almamış neymiş efem hatırlatmasına yazmışmış he hatırlatma gidip alcek sankim çıngırağı, yine ben gittim aldım, bu herife kalırsak bizim oğlan kendi kendine büyüycek , oyuncak neyin bakim bi fiyat araştırması yapim nettemi ucuz dışardamı ucuz bi bakim yarın, onun içün uyuyup dinlnmem lazım, öpüyom lem hepinizi, en datlu yerlerinizden hemü :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyyy :a015:
mesac yazdığın yerin altında üç tane buton var en ortasındaki, yeeterli bi açıklama oldumu kaydirigubbakcemile3
sen daha biraz önce kırmızıydın ne ara normele dndün yav :uhm:
zaten bu bebe terkenin yüzünden mok düzenini oluşturamadı, mıçsa kabahat mıçmasa kabahat :roflol:
:roflol::roflol:
aman bende yakında eski düzene dönerim herhal, diğer türlü dha iyiydi
:dilcikar:
yafrim yav sen de hiç zevk almyon ki sohbetten, hep şöyle oldu böyle oldu sizde blemi şylemi, ay biraz geyiğe de katıl millet onu anlatmaya çalışıyo sana, tabiki de sorunlarımızı paylaşcez ama arada eğlenmeyi de bilecez, sen küsme yafrimmmm ben döferim onları ah ederim onlara bn, len terkenime laf etmeyin bundan sona yakarımklava:
Cep telefonuyla baglanip her moka bi lafimmi var pu hahaha kiskanma olm kucuck ekrandan minnacik klavyeyle hpicinize laf yetistiriyom ne maharetli gariyim herufum dogumgunumde leptop alacak baa o zaman kimse tutamaz benii aslinda pc musait oluyo m.a bin ona gecmiyom ya bu na alistim gezdigim yerde laf yaristiriyom pc nin basina oturunca oyle kaliyom butun isler kaliyo ne ev temizleyebiliyom ne bebeyle ilgilenebiliyom ben gezici pcyimde ondan her lafa yetisiyom wc bile yazarim len
ben kaçanzi gacılar.cook midem bulanıo.çok kötyüm(((((((
benümki de gelmedi adamların makinası yetişcekmiş fuara offf allahtan kerem arıza çıkarmadı fazla uyudu salıncağında zıp zıp
telekomcu özlem ha:roflol::roflol::roflol:
Cep telefonuyla baglanip her moka bi lafimmi var pu hahaha kiskanma olm kucuck ekrandan minnacik klavyeyle hpicinize laf yetistiriyom ne maharetli gariyim herufum dogumgunumde leptop alacak baa o zaman kimse tutamaz benii aslinda pc musait oluyo m.a bin ona gecmiyom ya bu na alistim gezdigim yerde laf yaristiriyom pc nin basina oturunca oyle kaliyom butun isler kaliyo ne ev temizleyebiliyom ne bebeyle ilgilenebiliyom ben gezici pcyimde ondan her lafa yetisiyom wc bile yazarim len
ewet canım babalar böyle allahtan araştırmacı gazeteci anaları var yavruşların yoksa ne ederlerdi ....oyun parkı hayat kurtarıcım cidden tavsiye ederim hem çok geliştirio bebeyi tiny love tekmele oynadan memmunum şahsen kerem de memmun sanırsamdelikafadulden
ben yok muyum leyyynnn
beni adamdan saymıyonuz mu leyynnn
leylacım bana güzel bi ad bulmuştu
emzik dbest :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
vaşşşş yakışır leylamıza cepten böle laf yetiştirion da laptoptan naparsın artık kimbilir kimselerbilmez bilir puahahahahahahaha:roflol:
nie kız yeni geldiydin yoksam hamilemisin:uhm: yoksa beyaz çizmeli karımı mideni bulandırdınaniknanik
hoşgeldin canım aramıza.a.s.kızlar hepinize merhaba. ben de ekim annesiyim minik bir prensesim var. uzun zamandır takip ediyorum sizi aslında ama bir türlü yazamamıştım. umarım bundan sonra güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
kız sana kızanın alnını karışlarım ben heee:teselli:yavrus rahat ol azcım yaaaae kızıyonuz ben napiim alla alla
hee valla demi oraya başkasımı yazacak gene biz yazacağız.ve burda aldığın cevapların aynısını alacaksınBacim zaten orayada biz girip yazacaz kizacak adam oradada kizar oncedende bol kaka ve yesil kaka diye topik acmistin kimse bisey yazmadi cunki burda diyoz zaten takma kafana tatlim dusme su cocugun ustune
sen buranın gülüsün sensiz olurmu:1hug: sakın haaatamam artık napsak adımız pipirikliye çıktı aa adamı hasta etmeyin len burda sizde bir sürü sorunuzdan bajsediyosunuz ben size bişey diyomuyum zor geliyoısa cevap vermeyin dahada gelmem halil olarak gelirim bak haa
ayynen benimde öyle herif tatildeya anam ne zaman otursam bunun başıma arkamda bitiyor.ciğerci kedileri gibi bekliyor kalksada ben otursam diyee.bazen gıcığına kalkmıyorum zavallı pes ediyor gidiyor:teytey:bu arada ilk defa geçmiş okuyamıcm üffffffff ne çok kıllatmıışınız
bi iki gün fransız takılcam herhalde bu arada arıkan arkadaşım hoşgelmişina.s.
yaw bizim bilgisayar şuan evde en çok payaşılamayan kocişim sıra bekliyoo bugün çok takılamıcam ama bundan sonra başınızdayım anacım
bana ve eraya yer açın bakııımmm:lepi:klava:
neyse ben yatiiimmmm uykum geldi, yarına da çarşıya çıkcam, oyun halısı neyin bakcam böcüğüme, la benim hödük daha erken diilmi diyo geberdecem bu herifi, erken geç ne fark eder ayol, erken olsa bile alim elimin altında bulunsun dimi, sankim her gün çarşıya çıkma şansım varmış gibi, sinir ediyo beni yav, çocuğun çıngırağını bile al dedik dedik beyefendi almamış neymiş efem hatırlatmasına yazmışmış he hatırlatma gidip alcek sankim çıngırağı, yine ben gittim aldım, bu herife kalırsak bizim oğlan kendi kendine büyüycek , oyuncak neyin bakim bi fiyat araştırması yapim nettemi ucuz dışardamı ucuz bi bakim yarın, onun içün uyuyup dinlnmem lazım, öpüyom lem hepinizi, en datlu yerlerinizden hemü :jeyyar: beni özleyin anacım baaaaaaaaaayyyyyyy :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?