Gülizgül yerim ben o bızdığı çirkin şey.Tüü tüü allah nazarlardan korusun.Pirayecim senin kız çok güzel yatmış bayıldım yatışına valla.Andina çok şanslı fıstık gibi bi gelini var.Göbişini yerim ben onunn.Miniğim senin oğluşunun resmini göremiyorum tatlım ya faceye koysana oradan bakayım.
Kızlar bu resimde bizden bende ilk defa görüyorum kuzenin arşivinden çekmiş çekmiş bizede göstermemiş.Oğuz burda küçük daha ama baksanıza şunun yanaklarına ya
Teşekkürler canlarım.Darkçım benzeye benzeye birtek dudakları benzedi bana zaten.Kırmızıyı bende çok seviyorum erkeklerde.Kızlarda da tam tersi mavi takıntım var.Cagancukuk evet küçükken çok şişkoyduk şimdi normale döndük.Ne zaman yürümeye başladı o zaman kilolar gitti.Bu arada tüm organlarımızı gösteriyoruz kızlar buna pipide dahil:)En çok babasının hoşuna gidiyor:)
dilek ben bu yakışıklıyı alır yerim arada ekle oğuzun resimlerini çok yakışıklı fakat en çok o kırmızı kazaklı resme bayıldım küçük erkeğim ya nasıl da tatlı maşallahh
dilekçim maşşallah oğuza tam erkek suratlı mert gbi oda suratında ben erkeğim ifadesi var süper küçükken bile hemen erkek dimi derlerdi mert e oğuzda öle maşallah bebeklerimize hepsi ne kadar yakışıklı birer küçük adam ne kadar güzel minik hanımefendi oluverdiler
Lavişim sen iste yeterki bitanem eklerim dimi daha o kadar çok resmi varki kendi bilgisayarlarım olmadığı için şimdilik bukadar ama gelsin faceye'de eklicem.
Saphiracım niye kız niye acıdın oğluma .Çokmu içli bakmış ne :))
Kirikitosçum katılıyorum sana canım kocaman oldular.Bizimkinin kirpikleri çok uzun olduğu için bazen kıza benzetiyorlar ama dediğin gibi erkeksi surata daha hakim.Birde erkeksi sese.:)
ay canımcım sakın yanlış anlama.yanlış bişeymi söyledim acaba.özür dilerim tatlım.çok masum ya o açıdan söyledim acıma duygusuyla değil yani ordaki yazık opuyorumnanaktan
Saphiracım canım hayatım şaka yaptım tatlım.Ayyy sen yanlış anlamışsın.Aslında bu içtenliğin yani hislerini o kadar dile güzel dile getimişsin ki çok hoşuma gitti bile.Takılayım dedim bacım.
eeee egeli efe oyunu oynayacak tabi bizimkide bi cangırtı duymasın başlıyor horon tepmeye:)))
eller hemen yukarı kalkıyor bacak bile kırıyor akıllı kızım
krikitos maşallah merte çok yakışıklı kız güzelliği var mertte arkası kız:)))
azocum krikitos o değil hayatım bildiğim kadarıylaaa