2008 Ekim/Kasım Minikleri

andina batu beyede maşallah süphanallah:))tam delikanlı vallaha..son resimde şaftı kaymış gerçekten..niye o kadar yorulmuşki..

oğuz, mert ve batu beylere maşallah, hepside birbirinden yakışıklı, laf olsun diye söylemiyorum valla hepsi çok şeker,
yalnız andinacım batuşun pijamasına bende bayıldım, nereden aldın canım?

andina o küçük erkeğin pijamasını alır paralarım vallaaaaa :)
ya yalnız birşey dikkatimi çekti kasım erkekleri hiç1 yaşında gibi durmuyor batu,deniz,ömer kaan,ilke
yaşlarından büyük gözüküyorlar koca adam oldu hepsi maşallahh

andina batu beyede maşallah süphanallah:))tam delikanlı vallaha..son resimde şaftı kaymış gerçekten..niye o kadar yorulmuşki..

canım önce akvaryumu gezdi sonra anne ve anneannesiyle forumu dolaştı artık bitap düştü resmen , arabaya bindirdiğimizde öyle bakıyordu bana dayanamadım hemen çektim resimlerini :)) zavallı oğlum 1 yaşında alışveriş mağduru oldu :)

oğuz, mert ve batu beylere maşallah, hepside birbirinden yakışıklı, laf olsun diye söylemiyorum valla hepsi çok şeker,
yalnız andinacım batuşun pijamasına bende bayıldım, nereden aldın canım?

tatlım bende bayılıyorum pijamalarına , geçen kış halam hediye etmişti , zara home'dan almış , hala var mıdır bilemiyorum ama bi bak istersen..

evet lavinyacım hepsi koca adam maşallah

andinacığım batu çok yakışıklı
o mavi pijamalar saten mi yoksa:)

yok canım saten değil ama kumaşı çok farklı , tiril tiril dokunması güzel bir kumaş bi adı vardır mutlaka ama ben bilemiyorum :))

bu arada hırka tanıdık geldi mi? evde sokakta hep üstümüzde :))

ıcırcım korsan gibi olmuş , maşallah kızımıza çok şeker

hırkayı gördüm canım çok yakışmış güle güle giysin kuzucuk

ıcırcım maşallah fıstık eylüle..

andişim batunun fotoları göremiyorum.
akşam evden bakıcam artık.
çok merak ettim bak şimdi..
zaten çok yakışıklı bi erkek maşallah..

canım benim ne tatlı gülüyor..seni gidi seni..ne meraklılar değil mi yasmin..tuna da tulumla aynı anıla benziyorr

maşallah anıla

bu su damacanası merakı bütün bebişlerde var
hangi eve gitseler mutlaka bir tane var
özellikle su borusunun ucu çekip çıkartılıp yenmeye çalışılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…