2008 Ekim/Kasım Minikleri

Sağolun canlarım.Hepsi de ne tatlı oldular.Daha çekilebilir hale geldiler:))Az önce Eylül ve Batuşa da baktım.Ya böyle şeker olunur mu?Beni ikinci çocuğa sürüklüyolar.Özellikle kızlar:)))

ayy bu mert harika bir bebek ya ,krikitoscum çok yakışıklı maşşallah ,
eylülde pek sevimli oluyo günden güne maşşallah ona da

batu' nun maceraları gibi olmuş andiş ,fotoroman tadında :) haylaz oğlan çok yakışıklı yine her zamanki gibi..

hele şu anılın gülüşü yokmu valla hasta oldum yaa ,en güzel gülen bebek seçtim kendi çapımda :))

andina bayıldım oğluşuna koca adam gibi maşallah.allah nazardan saklasın dışarı falan çıkarınca okuyup üfle valla nazar değmesin çocuğa

maşallah kuzucuklara maşallah hepside birbirinden güzel yakışıklı
ama batuya bittim yaa erkek adam pijaması giymiş yerim onu bennn çok tatlı olmuş annesi

Eylülüm nasıl tatlı oldular.Diyorum ya artık burnunu kırıştırıp gülüyo cilveli şey.Sağol seçimin için:))

Dilekcim teşekkürler...

yasmin damadım herzaman olduğu gibi yine çok tatlı..benim kız asık suratlı, anıl güler yüzlü..inşallah anlaşabilirler:))))

ıcır maşallah süphanallah eylül hanıma...çok tatlı yaaaa...erkeklerimiz delikanlı, kızlarımız genç kız oldular nerdeyse:)))

maşallah kuzucuklara maşallah hepside birbirinden güzel yakışıklı
ama batuya bittim yaa erkek adam pijaması giymiş yerim onu bennn çok tatlı olmuş annesi

ye maytabım afiyetle ye :)))

yasmincim anıl da herzamanki gibi süper çıkmış resimlerde , çok güleryüzlü maşallah

ye maytabım afiyetle ye :)))

yasmincim anıl da herzamanki gibi süper çıkmış resimlerde , çok güleryüzlü maşallah

Sağol canım.Yüzü aynı babasına benziyo.Tek tesellim güleryüzü bana çekmiş.Senin oğlan da büyümüş kıı.Boyu da bayağı var maşallah.E anne uzun baba uzun di mi)

maşallah bütün bebişlerimize ne çabuk büyüdüler bunlar böyle ya hepsi birbirinden güzel birbirinden yakışıklı oldular valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…