2008 Ekim/Kasım Minikleri

teşekkürler kızlar tüm bebeklere maşşallah
azocum ben değilim o eşimin kuzeni o ben o kadar zayıf olsam yağ reklamlarında olduğu gibi uçarım valla havalara sırnaşık şey

lavinyacım bakalım arkası kız mı olacak bende merakla bekliyorum 5 hafta sonra öğrenicem sabırsızlıkla bekliyorum bende

hilalcim teşekkür ederim senin sarkık yanaklı kızında çok güzel baktıkça ısırasım geliyor valla

azocum tanıştırıyım ben :)

mert burda 10 aylık civarı saçlarımı kestirmiştim o zaman bunu koydum o yüzden şimdi uzadı biçimi kaçtı şimdi kestiremiyorum da kaldı biçimsiz

azocum tanıştırıyım ben :)

mert burda 10 aylık civarı saçlarımı kestirmiştim o zaman bunu koydum o yüzden şimdi uzadı biçimi kaçtı şimdi kestiremiyorum da kaldı biçimsiz
kocaman kocaman maşallahhh sizee..mer sana çok benziyo annesiiizemuszemus

kocaman kocaman maşallahhh sizee..mert sana çok benziyo annesiiizemuszemus

bunu duyduğuma çok sevindim ama babsınla tanışsan aynı şeyi sölemezdiniz eşimin bebeklik resimlerinle kopya oğlum 2.yiğit büyüyor diyor görenler ama olsun erkek adam babsına benzesin demi ama hamileyken çok dua etmiştim erkekse babasının kopyası kızsa benim kopyam olsun dedim hep

ayy metime bakk yaaa maşallah oğlumaaa yürüyor artık sanırım dimi maşşşaallahh ohh,Allahım koşturmalarını da göstersin.

bu arada mert kesinlikle yiğite benziyor cnm yerimseniben

Canım maşallah merte , benim en favori kasım erkeklerinden mert bebek , bayılıyorum onun o yanaklarına , mümkünse görüşmeyelim görüşürsek nanaklarını ısırabilirim o canavarın : )))

Canım maşallah merte , benim en favori kasım erkeklerinden mert bebek , bayılıyorum onun o yanaklarına , mümkünse görüşmeyelim görüşürsek nanaklarını ısırabilirim o canavarın : )))

teşşekkür ederim andinacım ısır canım ısır sana fede olsun alışkın zaten benim oğlum yanaklarının poposunun ısırılmasına

ay gözüm gönlüm açıldı yine ilk buraya uğruyorum iyi de yapıyorum Oğuz beyler ve mert beyler buradaymış ikisi de birbirinden harika çıkmış maşallah çocuklarımıza yaa çook tatlılar

Bu sayfaya epeydir uğramamıştım ..yataktan kaçtım , annem çok kızdı uyumuyorum diye : ))

Son düzenleme:
Koca adam olmuş Batu :) Çok tatlı maşallah... Pijamaları da çok yakışmış bu arada :) Erkek pijaması gibi

Krikitos'cum size de kocaman bir maşallah :) Ana - oğul çok güzel çıkmışsınız.

saol elmalım , erkek adama erkek pijaması :)) bayılıyorum onun o haline , yataktan kaçıp kaçıp salona koşturuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…