2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah ana oğulll size...ay öpesim geldi eymencime..canım benim..meleğim bi günde bize gelin canımcım ya..

geliriz valla neden olmasın bizi boş bıraksalar gitmeyeceğimiz yer yokta dershane de bunu biliyor heralde o yüzden boş bırakmıyor kaydirigubbakcemile3

bizde 4+ dayız 6 diyince azo..bende hadi ya oldummm

kuzulardaki pozlara bakın siz.....

pijamalı batu pek tatlı olmuşsun maşallah

eylülcük çorap çok yakışmış fıstık çok güzelsin maşallah

güleryüzlü anıl ne kadar şirinsin sen yaa benim kızım gibi kocaman gülüyo maşallah sana

karizmatik delikanlı oğuz yerim o dişleri maşallah sana

eymennnnn kestane mi yapıyosun sen kuzummm o elleri ısırırım ben maşallah sana tostosum

eymenim yakışıklı sarı kafam benim saç rengi aynı mert göz yapısınıda benzetiyorum ben onunda hafiften çekik çekik kuzum benim çok tatlısın
bizde 4+plus kullanıyoz gecede gündüzde ayakkabıda 21 ama o büyük geliyor 20 tam olur harelde

dileğim krikitosum remediosum pirayem teşekkür ederim sizlere de

valla rabbim hepsini korusun bebeklerimizin hepsi birbirinden güzel

beyazmelegım maasallah kuzuna
bu cocuk babasına cekmıs canım sana cok yardım edecek benden soylemesı

heralde canım şimdiden her işe el atmaya çalışıyor sanırım bir yardımcım daha olacak valla hiiç şikayet etmem kaydirigubbakcemile3

geçen gün sahpa örtüsünü almış eline gitmiş mutfağın köşesinde silkeliyor ananesinden öğrenmiş sanırım :roflol:

Beyazmeleğim , Dilekcim ne tatlı olmuşlar.Eymeni görünce hep oğlum aklıma geliyo.Benim 2.oğlum da çoook tatlı.Dilekcim senin küçük ördekinde çok sevimli.Ağzını ne tatlı yapmış.Ballı ballı öpmek lazım:))

maşallah kuzulara simaları değişiyor hala,acaba ne zamana kadar devam edecek değişimleri.meleğim özellikle eymen değişmiş biraz.çok tatlı kuzum
azocum seninki çok kaldı ya karnında ohhh mis gibi yer tabi ne çıkçam dışarı diyodu çocuk.o yüzden maşallahı var.mutlka soya çekimdir ama ben anne karnında çok klan bebeklerin gelişimlerinin daha iyi olduğuna inanıyorum.dışarda da büyüyor ama anne karnında gelişimini tam anlamıyla tamamlayınca seninki gibi oluyor.
bizde 4+ kullanıyoruz gece gündüz tutuyo

ay ben bayılıyorum bu yakışıklıya ya maşallah eymene senin o kestane yapan ellerini yerim onlar daha lokum

sonunda bizimde saçlarımız bağlanıyo artıkkkkk:ecrin_bebek:

eylülcümde koca kız olmuş gülizcim büyüdükçe güzelleşti bu kız çok tatlı olmuş senin saçalrını yesinler maşallah sanada

benim minik fıstıgımda geldi teyzoşları

of şu ayagımda çok tatlı afiyetle yiyeyim en iyisi

Son düzenleme:

maşallh eymene çok tatlı olmuş.çokda becerikli annesine yardım ediyo şimdiden.bencede kestirmeyin saçlarını çok güzel gözüküyo.çağanınkilerde uzadı çok ama kıyamıyorum kestirmeye herkes kestir diyo bıktım artık ama dinlemiyom kimseyikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…