maşallah kuzularasimaları değişiyor hala,acaba ne zamana kadar devam edecek değişimleri.meleğim özellikle eymen değişmiş biraz.çok tatlı kuzum
azocum seninki çok kaldı ya karnında ohhh mis gibi yer tabi ne çıkçam dışarı diyodu çocuk.o yüzden maşallahı var.mutlka soya çekimdir ama ben anne karnında çok klan bebeklerin gelişimlerinin daha iyi olduğuna inanıyorum.dışarda da büyüyor ama anne karnında gelişimini tam anlamıyla tamamlayınca seninki gibi oluyor.
bizde 4+ kullanıyoruz gece gündüz tutuyo
beyaz melek bu arada son fot kpss kitaplarıda dikkatimi çekti çoğundan bendede var ama çalışan yok şimdilik
evet canım değişiyor zaman içinde, artık banada benzediğini söylüyorlar, bir de saçlarının önünü kestirdim yaa siması değişti çocuğun bir anda, demekki tamamının kestirsem ne olacak kaydirigubbakcemile3
evet hayatım aynen senin durumdan bizimki de rafları dolduruyor sadece araarda çalışmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah ilerletebilirsem bu sene atanmak istiyorum artık
senin bölümün ne canım?
gülizim yerim ben kızımı en erkeksi bebek seçmiştim ama ben buraya bakmadan seçmişim kızım artık hanım olmuş saçlar tokalı falan yerim senin fıskıyeni, o bağlanan yere fıskiye derdi bizim bir tanıdık o geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
z.ceylinime laf yok zaten tatlı kızım cimcime her zamanki gibi güleç ve çook şeker
sonunda bizimde saçlarımız bağlanıyo artıkkkkk:ecrin_bebek:
beyazmelekcım eymene masallahhh sana cok yardımcı olacak
gulızgul eylulunde baglanıyor babası pek sevmııyor saclarını baglamamızı
mıne zeynep ceylınede masallah ustundekı esofman takımıda cok guzle bende eylule ıstıyorum ama bulamadımm nerde bulabılrım
sınıf öğretmenliği canım.çok alınıyo ama puan çok yüksek geçen sene 70 alabilmiştim anca.bu sene 5.girişim olcak bıktım artık valla
pizza tırtıkladıkdıktan sonra:))
geçen hastalandığındayavrumun yüzünün haline bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?