2008 Ekim/Kasım Minikleri

beyaz melek bu arada son fot kpss kitaplarıda dikkatimi çekti çoğundan bendede var ama çalışan yok şimdilik

Güliz kız one be minicik at kuyruğu yapmışsın valla ısırım billa ısırıım ben bu cimcimeyi oyy oyy oyy

H.minecim senin kızın gözleri ne kadar güzel maşallah kırkbinkere ayaklanmayan bebiş kalmadı sanırım değilmi

Gülizim gözün aydın.Şeker olmuş annedi.Maşallah kuzuya..

H.mine senin boncukta iyice güzelleşmiş.Face deki videosunu izleyecem az sonra.Bakalım çıtır nasıl yürüyo:))

Manevi oğluma diyecek yok.Sevimli yavrum benim...

evet canım değişiyor zaman içinde, artık banada benzediğini söylüyorlar, bir de saçlarının önünü kestirdim yaa siması değişti çocuğun bir anda, demekki tamamının kestirsem ne olacak kaydirigubbakcemile3

beyaz melek bu arada son fot kpss kitaplarıda dikkatimi çekti çoğundan bendede var ama çalışan yok şimdilik

evet hayatım aynen senin durumdan bizimki de rafları dolduruyor sadece araarda çalışmaya çalışıyorum ama bakalım inşallah ilerletebilirsem bu sene atanmak istiyorum artık
senin bölümün ne canım?

gülizim yerim ben kızımı en erkeksi bebek seçmiştim ama ben buraya bakmadan seçmişim kızım artık hanım olmuş saçlar tokalı falan yerim senin fıskıyeni, o bağlanan yere fıskiye derdi bizim bir tanıdık o geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
z.ceylinime laf yok zaten tatlı kızım cimcime her zamanki gibi güleç ve çook şeker

sınıf öğretmenliği canım.çok alınıyo ama puan çok yüksek geçen sene 70 alabilmiştim anca.bu sene 5.girişim olcak bıktım artık valla

beyazmelekcım eymene masallahhh sana cok yardımcı olacak

gulızgul eylulunde baglanıyor babası pek sevmııyor saclarını baglamamızı

mıne zeynep ceylınede masallah ustundekı esofman takımıda cok guzle bende eylule ıstıyorum ama bulamadımm nerde bulabılrım

canım ben eşortmanlarını bursada nipperland ve mc tintini diye bebek magazaları var ordan alıyorum genelde ama ankarada varmı bilmiyorum buraların eşortmanları çok güzel ama ankarada varmı bakalım bi netten

sınıf öğretmenliği canım.çok alınıyo ama puan çok yüksek geçen sene 70 alabilmiştim anca.bu sene 5.girişim olcak bıktım artık valla

ah canım aynı işte benim de bu sene girersem 6. olacak sanırım artık saymayı da bıraktım PDR olsa alanım şimdiye çoktan atanmıştım ama Felsefe olarak geçiyor bende en yüksek 70alabildim 80i geçmem lazım inşallah olur bu sene çünkü bu sene çok önemli canım sende çalışmaya bak en son daha bugünlerde devam eden öğretmen alımında 6000 küsur kişilik felsefe taban puan 78e düştü bu benim için kaçırılmaz bir fırsat üstelik nimet çubukçu açıklama yaptı yazın 40000 öğretmen alıcaz yıl içinde bir daha almayacağız diye o 40000 arasına girmek lazım çünkü seçim önü olduğu için alabilecekleri kadar alırlar bu sene seçimlerden önce atanmamız süper olur yoksa hangi hükümet gelirse gelsin 3-5 sene yani bir dahaki seçime kadar öğretmen sayısını artırmazlar bence
buradan birbirimize gaz verelim canım bence destek olalım özelden falan yazalım biririmize yol gösterelim öyle olunca insan daha bir istekli oluyor

arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı oldu biraz laf burada açıldı diye öyle oldu
bu arada buğram gözümden kaçmadı en güzel çirkin olan bebek seçicem buğrayı kaydirigubbakcemile3

maşallah derincim çirkinlikleri bile tatlı oluyo yaa.bizimki durmuyo parktaki salıncakta yaw:)
poposunu kaydırıveriyo:)))

maşallah tüm bebişlere hepsi çokkk tatlı allah nazarlardan saklasın hepsini,

eylülün saçlarına, eymenin ocak başında oturuşuna, buğranın çirkin pozuna, zeynep ceylinin endamına bittim, tekrar tekrar maşallah
atladığım varmı bakmam lazım

birazdan bende ekliyecem oğluşumu

pizza tırtıkladıkdıktan sonra:))

geçen hastalandığında yavrumun yüzünün haline bakarmısınız

pizza tırtıkladıkdıktan sonra:))

geçen hastalandığında yavrumun yüzünün haline bakarmısınız

oy yavrum benim kıyamam sana ben çook tatlı annesi çook ye onu bizim için hastalık bile güzelliğinden bişey kaybettirmemiş oğluşuma ama kıyamam ya nası olmuş yüzü öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…