2008 Ekim/Kasım Minikleri

Maşallah ılke Denize.Hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri.Eğer tekrar hamile kalırsam hep ılkenin fotosuna bakacam.Rabbim nazarlardan korusun.Yüzü de harbiden kötü olmuş biraz.Ama beyaz tenlilerde böyle oluy da nazar boncuğu yavrumun.Yanımda olsa nasıl mıncıklarım onu.Öp bizim için:))

çok teşekkür ederiz teyzoşlar, hastayken içim acıyordu valla yüzüne bakarken, allahtan çabuk geçti, allah tüm bebekleri korusun

denizanası altın saçlı oğluna diycek laf yok çoooook tatlı ama hastalanınca oldu demişsin ne o yanaklardaki allerjimi neymiş?

denizanası altın saçlı oğluna diycek laf yok çoooook tatlı ama hastalanınca oldu demişsin ne o yanaklardaki allerjimi neymiş?

mine, azo, derin sağolun kızlar

derincim doktorda tam olarak şudur diyemedi, hatta iki dra gösterdik ikiside aynı şeyi söyledi,
- alerji olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum,
- bu mevsimde bebeklerde virüslere bağlı olarak döküntü olabilir dedi
- birde kızamık aşısından sonra bir ay içinde döküntü olabilir dedi son iki seçenekten birisi ama bizde bilemedik, yanında ateş vs bişii olmadığı içinde sadece alerjik döküntüler için bir ilaç kullandık

bu arada görmeyenler için söylüyorum buğranın fotoğraftakiyle alakası yok , gerçekte inanılmaz tatlı bir bebek, düşünün fotodaki güzel ama gerçekte çok çok daha sevimli hastasıyım kendisinin

zeynep ceylin senin o gözlerini yerim ben maşallah
eylül senin o iki tutam saçını alırım yerim haa ,güliz canım aynı yağmurunki kadar yağmurunda yanlarda arkada var önde yok kime çekti acaba:)) maşallah eylülee
çirkin örden buğra ne kadar çirkin olmaya çalışsanda çok tatlısın yine maşallah
allahım ya bayılıyorum şu ilkeye her gün seviyorum buzdolabımızın üstündeki resmini çok yakışıklı denizannem yaa o kırmızı yanakları bi kerecik ısırabilsem keşke
alerji olmuş ama güzelliğini hiçbişye bozamamış denizin ona da kocamna maşallahh

derincim,denizannem maşallah kuzucuklara denizanem aynı döküntü bizde de oldu.Momecon isimli bir ilaç kullandık.Bizimki'de çok alerjik bünyeye sahip herşeyden bişe çıkıyor valla

kucuk adam denızımı kocaman opuyorum
cok yakısıklı bır delıkanlı
boncuk gozlerınden opuyorum tatlı kuzunu

bugra buyumus delıkanlılardan bırısı
kocaman bır nazar boncugu da bugra ya

iltifatlar için çok teşekkürler teyzoşlarım:)) Bir ishal salgınına yakalandık ki sormayın mahvolduk bir haftadır.kusma ishal ateş( hemde ailecek olduk valla.allatan buğrama rotavirüs yaptırmışız.Yoksa bir değil kimbilir kaç serum alması gerekecekmiş kuzumun.

ayy ne tatlı bunlar yaa maşallah
denizciğin yanakları kıpkırmızı olmuş ama öyle bile tatlı sarı şeker
çağanı göremedim malesef açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…