2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah çağana ve yağmura,

yağmur ne kadar güzel bir prenses olmuş annesi, maşallah sıkıştırmak lazım tontiş kollarını:))
çağana zaten söylenecek birşey yok zaten maşallah yavruma he zamanki gibi çokk yakışıklı, allah nazarlardan saklasın tüm bebişleri

bu resimdede çok tatlı çıkmış çağan
cnm yeni çekilmiş foto.su yok pek piroş böcüğünün en kısa zamanda yüklerim ama:)

Çağana ve Yağmura maşallah.Nasıl büyüdüler ya..Seneye de takla atan hallerini falan çekeriz:)))

maşallah yağmura tam prenses valla..
elbisenin içinde harika görünüyo lavişim.
güzelliğini sendenmi almış ne?

işte bizde geldik..

dün sabah kahvaltısını yediremedim.
bide son zamanlarda hep kendi tutmak istiyo çatalını kaşığını.
bende patates kızartması koydum önüne.bide plastik çatal.
iyi başladı ama sonlara doğru şımarıp çatalı tabağa hızlı hızlı vyrynca çatalın dişi kırıldı.fotoda görünüyo:)

buradada akşam yemeği yedirmeye çalışıyorum.
dişlerden sanırım hiç iştahı yok.
ağzındaki lokmayı 1 saat tutuyo ağzında sonra çıkarıyo.
fotoda ağzı dolu ve ısrarla yutmuyo.
ağzın yorulmuyomu öle tutmaktan be oğlum

Son düzenleme:
yerim ben tosun paşamı , azom çok tatlı yaaa , hele o çatalı tutmasına bayıldım..kıvırcık salatam benim

Azom iyi görünüyo tontiş.Bırak depodan yesin biraz.Maşallah kirpikleri falan uzun uzun yakışıklı erkeğin. Bu arada bende veriyorum eline çatal ama ortalığı mok ediyo Anıl.Mandalina veriyorum sıkıp bırakıy yüzden kaşık tutma operasyonlarını erteledim:))

yasmincim bizimkide sağa sola çok saçıyo.
ama istiyo hevesini alsın diye veriyom bazen..
ilk yılbaşı akşamı arkadaşlara gittiğimizde arkadaşım yemek masasında kucağına aldı.çatalı istedi verdi oda.
gözümün içine bakıyo kızıcammı diye.
serçe parmak havada kibarca çatalına batırdı patatesi ve ağzına götürdü.bayıldım öle yapıca..
bende dün sabah bişey yediremeyince böle yaptım.
küçük danam böle yedi..
valla işlerine gelince öle bi yiyolarki..
yeterki gönülleri olsun:)
çok tatlılar ama yaa...
maşallah hepsinede..

olsun yağlı olsun:)) ben o kadar pipirik kıl bi insanımdır ki normalde yağ falan hemen bitlencem sanırdım.ama bişey olmuyomuş anacım , anne olunca anladım:)))) canları sağolsun insan kızamıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…