2008 Ekim/Kasım Minikleri

Azocum canım çok tatlı paşan yaa.Canım bişe dikkatimi çekti tontişin önlüklerinin aynısından bizde de var.Geçen Sedaya gittiğinde taktığın önlük ve bu yemek yedirirken taktığın önlük önünde öpme beni yazıyo dimi oyy yerim onu benn

maasallah kuzulara
sabah sabah senlendı gozum valla
superler

hele omer kaan'ın catal tutusu cok kıbar

bızde elımızde catal kasık olmadan masaya oturmayanlardanız
ılk once guzel tutuyor ama sonra sımarıp tabagın ıcındekılerı dokmek ıcın kullanıyor

pamuk prensesim huzurlarınızda....

poz da veriyor benim minik kelebeğimmm

eklediğinm fot açılmıyo galiba bende bi daha ekliyeyim dedim

bunuda denemek için ekledim bakalım nasıl olcak

bayıldım bayıldım hepsi birbirinden harika kuzuların, lavişim prensesin tam prenses hakkaten pamuk şeker gibi olmuş, çağan beyimizde tam bir prens canım benim
ömer kaan'a hastayım zaten kıvırıcığım benim çatalını yerim senin, sizleri dinleyince anladım ki hepsi aynı bunların hepsi kendi yeme hevesinde ama sonlara doğru cıvıtıyorlar kaydirigubbakcemile3
buğranın o gülen yüzü desen harika çıkmış yaa valla sabah sabah içim açıldı

Derincim biliyosun Buğrişko hayranıyım.Herzamanki gibi çook yakışıklı maşallah.Ya herşeyin yavrusu, küçüğü güzel oluyo di mi?Küçük erkek bu da:)))Ayrıca foto.makinası ne marka.Net çekmişsin..

Aman Allahım uyutmaya uğraşmadan, kendi isteğiyle uyuyan bi bonus kafa:))Ne tatlı uyuyo.Kilotlu çorabıyla gezinirken uyuyakalmış:))Yerim onun o parmağını, ballı parmak...

ne kadar tatlı bunlar yaa hepsi şeker gibi
kıvırcık ömer kaan ı yesinler gözleri çok güzel maşallahhh
buğriş yine manken gibi giyinmiş gelmiş ısırırırm ben o tonton yanakları maşallah sana
zeyna kız senin saçların kıvırcık değil sanırım yiğit in saçları kime benzemiş çok güzel yavrum yaa nasılda uyumuş kalmış parmakta ağızda maşallah çok tatlı

yasmincim pirayecim çok teşekkür ederiz.aynı fikirdeyiz yasmin seninle :)) herşeyin küçüğü harika.en sevmediğim hayvanların küçükleri bile sevimli geliyo:)) bizim makine nicon ama artık eskidi diyo eşim.ben anlamam bu işlerden ama güzel çekiyo gerçekten net sonuç veriyo.zeynam senin bonusa da maşşallah çok tatlı.Bi kere buğra da böyle uyudu gözümün önünde.ödüm patladı.meğer çocukcaz yorgunluktan nerdeyse bayılacakmış:))

hangisine bakıcagımı saırdım valla butun bebişler birbirinden güzel kasım bebişlerinde hiçmi çirkini yok ayol maşallah hepsine

maşşallah bütün bebekler harika

yağmur çok güzel olmuş prenses gibi o elbise ile ,
azocum ömer kaanı bırakın artık kendi yesin canım ,gördüğüm kadarı ile koca bir adam o artık :))

derincim favorim buğra yine karizma ,her zamanki gibi

kuzu kafaya söyşeyecek söz bulamıyorum ,gelsin benim kızıma da öğretsin uyuyakalmayı ,maşşallah çok sevimli ,hele o parmak :))

çağanı da kaçırmadım gözümden ,arad gördüm onunda minik bi fotosunu ,pek yakışıklı o da maşşallah ..

anam benim bonusum gelmiş yerim senin o bal parmağını ben, annesi nasıl tatlıdır o parmak kim bilir yavrum benim sızmış resmen çok yorulmuş demekki maşallah sana

zeyna maasallah senın bonusa
hakıkaten ne kadar guzel kendı kendıne uyuyabılmıs olması
yastıgını da yanında tasımıs mınık kuzu

ben daha oglumun yatıpta kendı kendıne uyudugunu ne gordum ne de duydum

azocum tombik tombik yanaklarını ısırasım geldi oğluşunun.çatalıda pek güzel tutumuş

teşekkürler teyzoşlar:)

buğriş ne yakışıklı annesi tam karizma maşallah..

kız zeyna sen uyutmuyon galiba bu çocuğu hiç:)
yavrum nasılda güzel kendi kendine uyumuş.
saçlarda bizimkinden daha kıvırcık olmuş haa..
maşallah tam bonus..
o parmağı ağzına sokmasıda çok tatlı yaaa...

evet eylülcüm artık istiyo kendi yemeyi.
ama arkadaşların dediği gibi şımarıp 2 dk. sonra dağıtıyo ortalığı:)))

ya kime ne yazacağımı bilmiyorum ben buğra,efe,ömer hepsi çok tatlı yerim hepsini maşallah kuzularaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…