eymennn maşallah sana çok tatlısın bebişim yerim seni
Harikasın beyazmeleğim.Maşallah eymen paşaya nasıl büyümüş.Çok yakışıklı maşallah..
Bu arada bulduğun kız hakikaten benziyor kereme.Yakışırlar valla.
maşallah pirosa ve eymene yerım ben onları hamıslık zamanlarımız aklıma geldı nasıl gecmıs hemencecık gunler
benim damadım gelmiş tekrar sabahta yazmıştır inşallah okumuşsundur melegim tekrardan maşallah benim ogluma çok yakışıklı oldu sanada bayıldım ana ogul süpersiniz bu arada bırak artık şu emzigi bak nişanlın bıraktı olurmu hiç öle
ben geldim teyzeleyim aslında sabah ayanızdaydım ama teknik biy ayıza yüzünden gittim şimdi yine geldim
bunlay benim aykadaşlayım dün akşam onlaya gittik çok güzel oynadık evi de dağıttık biy güzel ohh
bu aykadaşlayım ikizleyden biyincisi Nida ILgın hanım benden iki ay küçükley 2009 ocak bebekleyinden
bu aykadaşım da Zeren Eylül annemin Nazlımelek teyzemin oğlu Kaan'a beğendiği kız, ona benzetiyormuş da o yüzden yakıştıymış biybiyleyine zemuszemus
Maşallah Eymene annesine benziyor yakışıklı bebeğimiz
Maşallah çok tatlı çok yakışıklı,en çok da uyuduğu fotolar var ya,onlara bittim,gündüz yaramazlık yapsalarda,gece uyurlarken ne kadar masum olduklarını bir daha hatırlatırlatıyorlar sanki.
oooo eymen pasa harıka olmus yaa
annesı maasallah her ıkınıze de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?