2008 Ekim/Kasım Minikleri

yaaa anneme bişey söyleyin fotoyaf makinasını istiyoyum bana veymiyoy, oysa ben onu çok seviyoyum yesim çekiceeem,yalayıcaam,sehpalaya tak tak vuyucaam o çıkan ses çok güzel oluyoy çünkü

neyse bayıştık annemle

ulen tam şuyada makinayı buldum kayıştıyayım diyoydum ki babam geldi yakaladı bende topaylanıp kaçayım bayi

neyse annem geldi de kuytaydı beni zaten uyku saatim gelmiş tulumlayımı giymişim gideyim yatayım bayi

off yoyuldum biyas uyuyup dinleneyim sonya kaldığım yeyden devam edeyim

yav ben uyuyoyum annem resim çekicem diye uğyaşıyoy gözleyimi kamaştıydı flaşlay klava:

benden bu kaday teyzeleyim biy dahaki sefeye göyüşmek üzeye beni özleyin byeee

melegim masallah eymene,kocaman olmus kuzucuk..

emzikte hic cikmyior agizdan karizma gitti eymen pasa:))

öyle valla gündüzleri neyse de hele akşamları uyku saati yaklaştımı ağzından çıkarmıyor artık

oyun oynarken falan nasıl oluyorsa birden aklına geliyor meme-meme-meme diye bir başlıyor papağan gibi tekrarlamaya sıkıyorsa verme kaydirigubbakcemile3

Harikasın beyazmeleğim.Maşallah eymen paşaya nasıl büyümüş.Çok yakışıklı maşallah..

Bu arada bulduğun kız hakikaten benziyor kereme.Yakışırlar valla.

eymennn maşallah sana çok tatlısın bebişim yerim seni

sağol tatlım opuyorumnanaktan

Harikasın beyazmeleğim.Maşallah eymen paşaya nasıl büyümüş.Çok yakışıklı maşallah..

Bu arada bulduğun kız hakikaten benziyor kereme.Yakışırlar valla.

teşekkür ederim canım
öyle dimi Nazlımeleğin Kaan için düşündüm ben ne zamandır benzetiyorum birbirlerine zaten Kaan'da boştaymış Kerem'in varmış bir tane iyi olur kaydirigubbakcemile3

bu arada yatağımızın içini görüyor musunuz savaş alanı gibi hergün o hale getirip öyle uyuyor nasıl beceriyor bilmem bazen içinde oğlumu bulamayacağım diye korkuyorum o yatak iyi sağlammış valla kaydirigubbakcemile3

maşallah pirosa ve eymene yerım ben onları hamıslık zamanlarımız aklıma geldı nasıl gecmıs hemencecık gunler

benim damadım gelmiş tekrar sabahta yazmıştır inşallah okumuşsundur melegim tekrardan maşallah benim ogluma çok yakışıklı oldu sanada bayıldım ana ogul süpersiniz bu arada bırak artık şu emzigi bak nişanlın bıraktı olurmu hiç öle

maşallah pirosa ve eymene yerım ben onları hamıslık zamanlarımız aklıma geldı nasıl gecmıs hemencecık gunler

ay bazen bende düşünüyorum ve duygulanıyorum ne çabuk geçti ama güzel anılarla dolu

sabah okuyamamıştım canım sağol
bunu oğluma bilahare ileticem bak nişanlın bıraktı emziği sen hala meme diye dolanıyon dicem

ay meleğim sen çok yaşa kaydirigubbakcemile3 hala gülüyorum bu kadar olur ya bunlarında kaanla kerem gibi modelleri..
hakkaten ya nasıl benziyorlar şok oldum delikafadulden evet yakışırlar beğendim canım benim..
dayanamadım eşimede gösterdim oda ilk baktığında üsteki üçlü resime biri kaan gibi kıvırcıkmış dedi aşağıya inince aa benziyorlarmış bunlar dedi..
teşkür edrizzzzz a.s.
eymen paşaya bişey demiyorum çok yakışıklı maşallah oh nasılda güzel uyurmuş öyle çok seviyorum böyle huzurlu uyuyan bebeleri seyretmeyi...

Maşallah çok tatlı çok yakışıklı,en çok da uyuduğu fotolar var ya,onlara bittim,gündüz yaramazlık yapsalarda,gece uyurlarken ne kadar masum olduklarını bir daha hatırlatırlatıyorlar sanki.

Maşallah Eymene annesine benziyor yakışıklı bebeğimiz

oooo eymen pasa harıka olmus yaa
annesı maasallah her ıkınıze de

teşekkür ederim canlarım evet haklısınız bende onu uyuren seyretmeye bayılıyorum dünyanın en huzurlu anı gibi geliyor yaptığı bütün yaramazlıklar kızgınlıklarım yorgunluklarım herşey unutuluyor

nazlımeleğim bende işte ne zaman gitsek o arkadaşlara yada onlar bize gelseler Zeren Eylülü görünce Kaan geliyor gözümün önüne, bazen bana bir bakıyor sanki Kaanın o resimlerdeki bakışı hayret yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…