2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah fıstığımaaa çok şekerrr süslü olcak bunlar belli:)
piroşta allık sürmeye çalışıyo:
yerim ben onun allık süren ellerinii...bilmedikleri yokk...

yok be gülizcim ,özel günler dışında bende pek sürüp sürüştürmem ,ama doğru eylüllerde azıcık kokoşluk var galiba :)bayanssulusmile
kokoşlar siziii :)))bayanssulusmile

maşallah eylülüme çok tatlı olmuş annesi yerim ben onu.saçlarda kıvıcık galiba.yakında onlarıda düzlerse hiç şaşırma vallakaydirigubbakcemile3

Maşallah yakışıklı oğluna cagancuk Allah bağışlasın baby face suratlı erkeklere hiç dayanamam

cagancuk maşallah süphanallah çağan paşaya..
ay ne kadar büyüdüler yaaa..
allahım acılarını göstermesin..

Cagancuk harbiden büyüyo bunlar :)) Nasıl da büyümüş, Allahım nazarlardan esirgesin..Maşallah..

huuuuu neler oluyor burda resimleri mi ekliorsunuz buraya nannnnnnnnnn neden bnm haberim neyin yokkkk

maşallah kuzulara vlla hepsi birbirinden güzel yakışıklı

teşekkür ederiz teyzeleri öpüyoruz sizi..
piroşum saçları daha güzeldi daha uzundu ama ramazanda kestirmiştik anca bu kadar oldu..

küçük prensesim piroşum benim çok tatlı maşallahh.allah gülen yüzünü hiç soldurmaz inşallah.

Oy oyyy maşallah çizgi film kahramanıma çok tatlı ya yerim onu ben
Bende ekliim barem artıkın oğluşumun resimlerini 

eymen bey geeeeldiiiii

sadece kendi yemiyor yoğurdu görüldüğü gibi halı malı bişey kalmıyor

e poz vereyim bari yoğurdumu yedim mutluyum

hamarat oğlum benim barbunya taneliyor annesine yardım ediyor

söylemedi demeyin oğlumu alan yaşadı yerimseniben

Aaa o güzel takımını giymiş:) Tontişim şimdiden alışsın, eli de yakışıyo..Aferin yavruma:)

çağanımız, eymenimiz ve prensesimiz piroşşş çok tatlısınızz..alahım ne kadar büyüdüler büyüdkçe yakışıklaşıp, güzelleştiler...

Son düzenleme:
evet o takmını giydi teyzesi ama biraz büyük geliyor iki yaş yazıyor ama beden iyide boydan kaybediyoruz biraz kıvırıyoruz paçalardan, o minik elleriyle bi yapışı var ki yasmin teyzesi hiç sorma tatlım benim

gülizim sağol valla çok büyüdüler bebeklikten çıkıyorlar artık hepsi çok tatlı birer çocuk olmaya başladılar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…