2008 Ekim/Kasım Minikleri

ay bn burada yokken h.minenin zeynep ceylini, ıcırımın eylülü, anıl paşamı görmüştüm bitek, buğrişkom ve tatlı kızım aysu ay allahım her biri birbirinden güzel maşallah yaaa nasılda büyümüşler

oy oy yerim ben onları ayol kocamaaaannn olmuşlar ya... ne çabuk büyüyor bunlar...

küçük hanım kalkmış süsleniyooo:)) rimelini sürüyoo :)))

ee parfümsüz çıkılmazz :)))

son olarakta poz veriyoz :)))

maşallah küçük cimcimeye çok şeker şimdiden başladılar valla mallarımıza ortak olmaya.)

Eylül cimcimesi 17 yaşında bulur kocayı bence.Şuna bak kokoş, ne olacak:))) Çok çabuk büyüyolar.Sanki 2 sene öncesinde karnımızda olan onlar değildi, maşallah...

maşallah küçük cimcimeye çok şeker şimdiden başladılar valla mallarımıza ortak olmaya.)
sorma minecimm..benim çok ilgim yoktur esasında boyaya:) özel günler için alırım..ama kızım çok meraklııı :)))

cımcıme hanım sımdıden kokos takılıyor
maasallah canım guzel kızına
çok kokoş olacak lorecimmm :)))

Eylül cimcimesi 17 yaşında bulur kocayı bence.Şuna bak kokoş, ne olacak:))) Çok çabuk büyüyolar.Sanki 2 sene öncesinde karnımızda olan onlar değildi, maşallah...
ahretim 17 miii...kız anası 30 yaşında evlendii..ondan sonrası var öncesi yoıkkk..neyse büyük konuşmayıp bahtı güzel olsun diyeyim :))
sorma canımm.daha 2 yıl önce ortalıkta yokkenn..şimdi süslenmeye başladılarr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…