taytını yerim ben onunnnnn maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı
derinciğim çapkın buğra'ya maşallah
resimdeki oyuncaklarla oynamayı becerebiliyor mu
bir sürü oyuncağın üzerinde 6 ay sonrası diyor ama çoğu bizimkilerin 1 yaşından önce oynayabilecekleri türden değilgamyoncuiremsu
:) yok hayatım ya dişlerini kaşıyooo sadece bakıyoo öyle alıp alıp değişik bişey olsunda ne olursa olsun .alışınca ona işi bitiyo yine etrafa sardırıyooo hemde çok fena.Tvnin alttında anfi var onun sesini açıyo durmadan hemde sonuna kadar sonra ağlayarak kaçıyoo delüüü:) ya gördünmü bak ne oluyo diyorum ama o siyah kutular onu çok cezbediyoo:)
her hali güzel maşallah
Maşallah maşallah yaramaza
bu topıc cok asagıda kalmıs bıraz yukarı cekmek lazım
maasallah deyın bıze teyzoslar
http://img34.glitterfy.com/177/glitterfy104939591D30.gif
Duruyada maşallah
Allahım şu şekerlere bak maşallahmaşşallah buğra beye...valla kaynaştı batuyla piroş ama kızım yanında pek ufak kaldı batunun:))oda 75 cm benimki anca 70 olmuştur:)) ama çok komikti dünkü halleri batu bağırıyo sesler çıkarıyo piraye de korkup ağlıyo batu muzur muzur gülüyo o zaman:)))sanki piroşta kendi bağırmıyomuş gibi korkuyo:9bide dergileri paylaşamadılar ikiside birbirinin önündeki dergiye saldırıyo büyüdüler valla artık oyuncak kavgası yapıyolar
ayy maşallah sana zeynep ceylin her hali güzel
Derincim senin yakışıklıyada kocaman maşallah o ne bakış öle:)))Çapkın seni gidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?