2008 Ekim/Kasım Minikleri

vay vay vay hımmm doktor hanımıda yeni gördüm yaww :uhm: pek yakışmışş o alet :)) adı herneyse steteskopmuydu neydi diş buğdayında falan mı seçti yoksaa

evet tatlım diş buğdayında ilk onu seçti cimcime ..ikinci olarak diğer eliyle çekice yeltendi ama fotograf çekmek için eline vermedim allah muhafaza ne bulsa ağzına soktuğu için önce tadına bakıyor nesnelerın kaydirigubbakcemile3

inş.seçtiği gibi iyi bi doktor olur kızın:))

aslıhan cım maşşallah kuzuya ,ne güzel gülmüş öyle çok sevimli ,allah bahtımı güzel etsin

cagancuk çok tatlı bebişin...Allah sağlık sıhhat versin...En kısa zamanda saçı kesilmiş halinide istiyoruz...

Uzaktan kumanda canavarı bunları hepsi , cagancuk oğlun pek şeker maşallah , kk’nın yakışıklılarından öp benim için onu annesi , bol bol mıncıkla muzur şeyi

çağanımızda pek tatlıymışşşş saçları kesilince daha da bi tatlı olmuşş bende mi kestirsem yaa bak şimdiii:)) uzatıcam diyodum ama kafa terliyoo ya.nasıl kesildi bu arada nasıl durduu.anastezi falan gerek benimkine sanki:))

ben 3 yaşına kadar falan kestirmemeyi düşünüyorum , kıvırcık saçlı olduğumuz için bukle bukle uzatıcam saçlarını omuzuna kadar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…