2008 Ekim/Kasım Minikleri

form çok aşalara inmiş...Dayanamam ben miniklerimizin olduğu sayfaların böyle aşalarda kalmasına...

maşallah cnm abla kardeş çok güzel çıkmışlar ne güzel iki tane kızın var ilerde arkadaşlık ederler birbirlerine büyüdükçe yaş farkı kapanıyo zaten

teşekkür ederiz teyzesi...Bende çok memnunum iki kızım olmasından..Allahım bir ömür boyu sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah...

Kalimerocum sünnetten bir hafta sonra girdi havuza benim miniğim , çok da seviyo suyla oynamayı , çok merak ediyorum denizde neler yapacak acaba

Kalimerocum sünnetten bir hafta sonra girdi havuza benim miniğim , çok da seviyo suyla oynamayı , çok merak ediyorum denizde neler yapacak acaba

ne kadar surede tamamen ıyılestı batu bey
bızımde 1 haftayı gectı ama hala kızarık ve yara gıbı gorunuyor
doktorumuzda banyo yapabılır kendıne aıt havuza gırebılır dedı ama korktum koymadım ben

batu seni yerim ham yaparım küçük erkek havuz sefasıda yaparmış maşallah sana
havuzda çok güzel andinacım daha önce resmi koyulan havuz dimi memnun kaldınmı nerden ve ne kadara aldın cnmcım

andına cevırım dısı canım
bende de aynısı var bız carrefourdan aldık
o hafta ıcı gecerlı fıyatı sadece havuz 17,90 tl ıdı
sısırmek ıcın pompası falan bıze 25,00 l ye gelmıstı ama sımdı cok bır fıyat farkı olacagını sanmıyorum
bız cok memnun kaldık bızım kucuk bey sunnetınden once bırkac kez gırdı ıcıne kendı kendıne donebılıyor rahat kullanıyoruz

kalimerocum batu tam bir haftada iyileşti ve ben banyosunu yaptırıp havuza da attım kendisini , evet biraz kızarıklık oluyo ama doktoru normal demişti bize , doktoruna danış sok diyosa sok , fazla hassas davranma gülümcüm yoksa daha çok göze batıyo herşey opuyorumnanaktan

piroşum bu havuzun resmi konmuştu ama ben bunu nisanda almıştım daha marketlerde satılmıyoken , 15 liraya almıştım merterde bir oyuncakcıdan , carouselde toyikide 15.99 dı sanırım hafta sonu gördüm , oraya bakabilirsin baya bi çeşit var hayatım.. bide bi sürü simit aldım onların resmini de koyarım bi ara

kalimerocum andinacım teşekkürler cvplar için bende bundan almak istiyorum
andinacım hatırladım hatta bana yerini tarif etmeye çalışmıştın:))sen oranın yerini öğren annenden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…