2008 Ekim/Kasım Minikleri

valla babasıyla ikimiz zor tuttuk canım zaten biraz yamuk oldu.bende uzatmayı düşünüyodum ama gözümüze giriyodu çok bide kız sanıyolardı oğlumuu şimdi kurtulduk biraz

kızlar çok çabuk büüyüdülerya bide buraya bebeklik yani ilk fot koyalım bakalım nasıl değişmişler

evt güzel fikir koyalım bakalımmm :))

bu yeni doğduğu zaman benimki 31/10 doğumlu yaa ekim anası oldum ama son anda:))

küçük fotoğraflar(sol taraftakiler) ilk haftalarından büyük olanı(sağ taraftaki) tam 3 aylık iken (boyutları aynıymış:)))

ayy nasıl miniklerr dimi kızlar yaaa.Allahım ne kadar büyüksün!! yoktan var ettin şimdi de hergün büyüyorlar gözümüzün önünde şükürler olsun binlerce kereee :gitme:

gerçektende ne kadar çok büyümüşler görünce daha iyi anlıyo insan..ama ben küçük halini şimdiden çooooooook özledim.omuzumda uyuyodu ne güzel şimdi yatmıyo bile küçük canavarım

vayyy bee işe bak ,gözünün önünde hep aynı gibi geliyo ama resimlere bakınca büyüdüler diyosun ,cagancuk ,remedios ve tabiki piraye çoookkk tatlılarmış hala öyleler maşşallah..

ay ay ayyy yerim ben onları..Bi yakalasam bi şöööyyyleee mıncıklasam...cagancuk ,remedios , piraye aslıhan bebişler küçükkende çok tatlılarmış şimdide çookkkk tatlılar...Allah sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin

maasallah yaaa
ınsan kendı gozunun onunde hıc buyumuyormus gıbı gelıyor ama eskı fotolara bakınca gercekten de buyumusler
maasallah tum bebıslerımıze

hepsine maşallah gerçekten çok çobuk büyüdüler ya ama her halleri bi başka tatlı
buda benim aşkım daha 2 günlük

buda şimdiki hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…