2008 Ekim/Kasım Minikleri

kalimerocum andinacım teşekkürler cvplar için bende bundan almak istiyorum
andinacım hatırladım hatta bana yerini tarif etmeye çalışmıştın:))sen oranın yerini öğren annenden:))

<<pirayecim aynısının tıpkısından bizdede var ben kiraz bebenin internet sitesinden almıştım. bak istersen bi siteye..:lepi:

piroşşşş çok fenasın ayolll kaydirigubbakcemile3
valla yapmadı oğlum fıskiye pek usluydu , sonra kızlar gelip de aaa bu ne deyince giydirdik mayosunu

ayyyyy bayıldım havuzunuza bende alıcam bi havuz suyu çok seviyo oğluşum ama bahçemiz yok bizim mecburen balkona koyucaz

ayy ayy yağmurum gelmiş nede güzel gülmüş, çok güzel bi kız olcak maşallah yağmurcuğa
andina kapandımı kiraz bebe niyeki bayada iş yapan bi yerdi tühh

lavinyacım tam yemelik bu güzel , gülüşüne bayıldım muzur şey

piroşum kapandı valla , ben de tesadüfen uğradım göğüs pedi alacaktım bi baktım kapkaranlık içerisi koli dolu , herşey &#37;50 indirimliydi zaten , yani kapanmadan 10 dakika önce girdim içeri öyle diyim..
hatta kolilerin üstünde tiny love kitap buldum , normalde 38 liraydı 15 liraya aldım :dance:
ama üzüldüm kapanmasına , benim çok işime yarıyodu orası , artık netten alıcam ama kargo parası ödiycez boşu boşuna :sm_confused:

maşallah yağmur bebeğeNazar boncuğumuzuda koyduk..Allahım o güzel yüzünden gülücükleri hiç eksik etmesin inşallah..

ay batu beyede maşallah süphanallah Pek bi mutlu görünüyor..Yerim ben onu yerim..cokacimcoook

kızlaarrrr....
yokmu bebeğinin resmini ekleyecek biri.lmaz:..Hadi canlanın biraz..zemuszemuszemuszemus

maasallah batu beye
benım kucuk oglumun yanında abısı gıbı duruyor
anne baba yapılı sanırım bıraz bız cok kucuguz de oglum ve ben

maşallah batuşuma çok yakışıklı olmuş yine çokta güzel giyinmiş baklavalı çorapta giymiş:)) yerim o çoraları da ayakları da çapkın seni... ama o ev ayakkabıları heeççç gitmemiş altına hıhhhhsırnaşık şey

yaa siz bizim kızları görünce süslü püslü kız istiyosunuzya bende valla 2.erkek olsun demeye başladım aslında kız bebiş manyağıyım ama hevesleniyorum valla böyle cooll giydirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…