2008 Ekim/Kasım Minikleri

Piroşum haklısın ayakkabılar gitmemiş altına ama napim üşümesin yavrum diye giydirdim kusura bakma olmaz bi daha valla , yoksa biliyosun pek düşkünüzdür giyim kuşamımıza , hatta bugün iki tane hırka aldım gap’den , % 50 indirim vardı dayanamadım , bir tanesini doğum günü partisinde giydiricem , şimdiden bunları düşünüyorum yaw deli miyim neyim lülülülülülü

Kalimerocum canım biz karı-koca iriyiz , doğal olarak oğlan da iri , eşim zayıf ama uzun , bende 1.74 civarıyım , eh kilom da yerinde maşallah , erkek kardeşim 1,95 , o yüzden batu da uzun , zaten boy-kilo tamamen genetik , aile nasılsa bebek de öyle oluyo... ben de minik bebeklere özeniyorum valla , belim çok ağrıyo benim sıpa yüzünden

batunun tarzını yerim .. piraye sana katılıyorum ikinci çocuğun erkek olması yönünde bende de var eğilim. onları böle cool görünce diorum neden olmasın şimdi kızıma bakarken kendimi erkek reyonunda buluyorum bir anda :)))
laviş bu arada senin kızın gözleri burnu ay maşallah ya büyüdükçe daha da güzelleşiyor

Demek herkes kendinde olmayanı istiyor , bende önce kız reyonuna gidiyorum , sonra erkek reyonuna , ama içim gidiyo kız reyonunda... bazen diyorum ki ahhh batunun şu kıvırcık saçlarına ne güzel tokalar takılırdı :roflol:
Fazla beklemeden yapacam ikinciyi galiba bende a.s

aa deme yaa gap te indirimmi var benimde gitmem lazım arkadaşımın düğünlük elbise alırım kokoşuma:)) olsun batuş patiklerle de yakışıklı olmuş cnm:))
2.de erkeği tutturabiliriz inş.lelal olmazsa da sağlık olsun napalım, ama onlara da çok güzel kıyafetler var ya bayılıyorum
daha önce kim söylemişti unuttum çekiliş yapıp hediye alıncaktı bebişlere yapsak aslında oğlu olanlar kızlara kızı olanlarda oğlanlara hediye alsın hevesimiz kalmasın:))

piroşum gap normalde çok kazık biliyorsun , %50 indirim ile makul duruma gelmiş fiyatlar , bi bak valla harika şeyler var , hani piyangodan para falan çıksa ilk işim gidip ordaki herşeyden bir tane almak olurdu oğlşuma herhalde kaydirigubbakcemile3

ben bu hediye fikrini sevdim , aslında bi gün buluşsak ne güzel olur yaaa , orda veririz hediyeleri birbirimize , hemde beraber vakit geçiririz... ben çok isterim oğluşumun bi sürü arkadaşı olmasını kaydirigubbakcemile

evet cnm çok kazık gerçekten ama süper şeyler var bi zara bide gap bayılıyorum o markaların cicilerine,arada alıyorum ama çok pahalı(inş.indirimi yakalarım
hediye ve buluşma fikri çok güzel vallazemuszemus

ay sorma piraye valla ikinciyi gidip gelip düşünüyorum hani erkek olsun istiyorum ama kısmet tabi belli olmaz o yüzden daha 4 sene var önümde şimdilik dursun bakalım :))
pirayecim kaçırma zaradaki indirimi çok güzel ve uyguna düşmüş fiyatlar
ben dün akşam iş çıkışı baktım valla toplamışlar bile pek çok şeyi hatta indirimden bir gün önce zarada bir yağmurluk görmüştüm çok şeker pembe beyaz kareli ertesi gün alayım diye girdim ama indirime girince cevahir magazasına göndermişler hepsini alamadan çıktım tabi o yağmurluğu (

melek utku maşallah valla erkek adam takım elbisesini de giymiş çok şeker

lelalcim bende 4 sene sonra düşünüyorum 2.yi kısmetse
yaa ben gidene kadar herşey bitçek offf(
o dediğin yağmurluğu görmüştüm cnm enson gitmemde çok şekerdi gerçekten

andina ve melek-utku maşallah süphanallah bebişlerinize ikiside birbirinden tatlı...Erkek anneleri olarak yandınız..Büyüdüklerinde kızlar peşlerinden koşacak..:)))

oy oy oy yerim ben senin tombiş memişlerini..Kuzummm havuz sefasıda yaparmış...
derınxby bebişle tatil zor oldumu? Kısmet olursa haftaya bizde gideceğizde...Azıcık bilgi ver hadi:))

saol canımmm :) valla hiç zor olmadı çok güzeldi herşey.Benimde korktuğum şeyler vardı haliyle bebek sonuçta ama inan bebeşim bana hiç zorluk çıkarmadıı.Bizim birde ilk kez gittiğim için eşimin memleketi olduğundan dolayı babamız çok yoğun bi program yapmış bize hergün dolu dolu gezdik denize girdik şelalere gittik piknik yaptık Sinop güzel biyer gerçekten.Temiz havasında oğlum saatlerce hiç uyumayacağı kadar uyuduuu güne hep güzel kalktıkk hasta da olmadık çok şükür güzeldi yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…