2008 Ekim/Kasım Minikleri

ay o pirayenin gülen yüzünü görünce içim açıldı resmen resme bakıp bene gülümsüyorum karşıdan gören olsa deli diyecek
ama çok tatlı olmuş piroş maşallah cimcimeye .. valla pirayenin kıçını ısır ve kaşı annesi :))

çok teşekkür ederiz güzel teyzoşlarımız,sizin için mıncıklarım, öperim sıkarım:)) lelalcim kıçını ısırır kaşırım:) nazar değmesin bütün bebişlerimize hepsi ayrı tatlı ayrı güzel

denızden cıktık ve ruzgara karsı tshırtumuzu gıyıp kumla oynarken

şemsiyeyi tutmak suretiyle ayağa kalkma cabalarımız

eve gelıp dus aldık veranda keyfı yapıyoruz

hep benım kucagımda suya gırdıgı ıcın gobeklı bır bıkınılı hatun gormek ıstemezsınız dıye kesılmıs bır foto daha

cep telefonumuzdakılerı ekledık aksama bakalım foto makınemızde neler var

teşekkür ediyoruz teyzesi.evet biraz tombiş çağan 10 kilo 250 gr olmuş

çok tatlısısnız...

kalimero daha miço resimleriniz dün gibi hatırlıyorumda bu resimlerle arada ne kadar fark var. yüz hatları iyice oturmuş boy atılmış maşallah maşallah

çok tatlısısnız...
tsk ederız teyzesı sızınde bızden fazlanız var eksıgınız yok yanee

kalimero daha miço resimleriniz dün gibi hatırlıyorumda bu resimlerle arada ne kadar fark var. yüz hatları iyice oturmuş boy atılmış maşallah maşallah

buyuyorlar dı mı yaww
bende karsılastıyorum da hakıkaten degısıyor dıyorum
kasımın en zayıf dogan bebıslerınden olan oglusum aydaslarını yakaladı

çağancım teşekkür ederiza.s.a.s.

kalimero paşan çok yakışıklı görünüyor maşallah, keyif yapmış yavrum,

gülizgül sizde harika görünüyorsunuz maşallah ikinizede

KALİMERO BU BÜYÜMÜŞ KOCAMAN ABİ OLMUŞ , NASILDA OTURUYO SANDALYEDE 41 KERE MAŞALLAHHHHH

GULİZ ANA-KIZ SÜPERSİNİZ NE DİYİMMMM

bunlarda bizim hafta sonu kaçamağımızdannn.

amanda aman benim gelinim deniz keyfimi yapmışkaydirigubbakcemile3çok kızdık ama insan nişanlısınıda almazmı yanına klava:babasının işleri yüzünden tatil yapamıcak benim tosunum bu sene.ikinizede maşallah canım çok tatlısınız nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…