2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah bugraya koca adam olmuşda park yatağı alt kata inmiş

evt canım çoktaaaan indik 4 ay falan oldu yani. sen indirmemişsin gördüğüm kadarıyla ama bence indirmelisin artık ben bu vaziyette bile korkuyorum, aşağıya sarkmaya çalışıyorr çünkü.allah korusunn ama inin artıkk büyüdüler ayoll:)hihoyyyt

HanniBunny sonunda gördük oğlunu gül yüzünü ..maşalalh bütün bebişlerimiz gibi çok tatlııı

teşekkürler teyzesi
ellerinizden öper oğluşumda :)

o tatlı yavrunuzuda sizlere bağışlasın rabbim..

çok seviyorum ya ben bebekleri...

küçüklüğümden beri yani...
amin canım ...rabbim yavrucuklarımızı korusun bizde kızımla sizi öpüyoruz..opuyorumnanaktan

canım benim park yatak odada süs olarak duruyo fazla eşyaları koyuyoz ben onu gündüz yanımda uyur diye aldım ama ses oluyo gündüzde diger beşiginde uyuyo ondan pek kullanmıyoz biz uyumuyokende kesinlikle içinde durmuyo artık birazdaha büyüsün belki oyun parkı olarak kullanır

hımm anladım.Eski evde yer yok diye biz bunu almıştık.Kısmet oldu ev aldık:) eve geçincede başka almak istemedim kendi odası bazası var ama daha orda yatamaz. Bunun fileli kısımlarıyla bi süre oynuyo aslında.o içerde biz dışarda oynaşıyoruz.Bi süre daha bunda yatacak.ıçine yaylı yatak aldım bende zaten farketmiyo yani.ama oyun parkı olarak kullanılmasııı yani yok öyle bişey.Onun içinde çocuk dururmu hiç çıldırıyo beni alın diye bi süre sonra hapis kalmış gibi:))

swetter maşallah seninkide ne kadar büyümüş saçları falan değişmiş :)

2 gündür giremiyodum ben yokken ne güzel resimler eklenmiş öyle allah tüm bebişleri nazardan korusun.hepsini öpüyoruz koklaya koklaya

o ingilizceyi kim yazmış yaa ben oraya işte bu da benim bıdığım yazdım olay bak kaydirigubbakcemile3

çok ilginç bişey oldu lelalcim inanamazsınız sayfa bir anda tüm yazıları ingilizceye çevirdi ikinci yazdığımı da aynı şekilde siz de olmadı mı?

çok şaşırdım yaa kapattım açtım düzeldi yazarken türkçe yazıyorum oraya direk ingilizce olarak çıkıyor

burası da dershanemizin önündeki sokak oğlum komşu esnafın kızının yürütecinde nereyi talan edebilirim diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…