2008 Ekim/Kasım Minikleri

çok teşekkür ederim dünürüm.opuyorumnanaktan.çok haklısın kızmakta nişanlımızı çağırmayı unutmuşuz.:kedi:.siz bizim cahiliğimizi verin artıkın.üzülmesin damadım seneye uzun uzun yapar tatilinii:lepi:

bizim tatil fot yok ama canavarımı külah yerken çektim ekleyeyim dedim.tam bir külah canavarı oldu bayıla bayıla yiyo.
ttp://img243.imageshack.us/img243/1368/resimlerim357.jpg

çook tatlı maşallah çağan a. saçlarıda pek güzellmişşş bende mi kestirsem ne yapsam yaa.Uzatmak istiyodum oğlumun saçlarını ama CADIARZU

çook tatlı maşallah çağan a. saçlarıda pek güzellmişşş bende mi kestirsem ne yapsam yaa.Uzatmak istiyodum oğlumun saçlarını ama CADIARZU

bende uzatmak istiyodum aslında ama gözüne gelmeye başladı çok mecburen kestirdik üzülmüştüm ama alıştım şimdi

ay kızlar buraya pek fazla giremiyorum ben ne güzel resimler koymuşsunuz öyle yaa bakmaya doyamadım valla hepimizin yavrusunu maşallah yaa allah hepsini bize bağışlasın
birazdan ben de koyayım oğluşum resimlerini şimdi bir öğrencim geldi iimi bitirince ben de son hallerimizden ekleyeyim gerçi deniz fotolarını kasım annelerine koymuştum ama olsun buraya farklılarını koyarım :icecream:

maşallah hannicimm çok tatlı oğlun varr.Gözlere bittim masum kuzu bunlarr:)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
mucize senin tontişte çok güzel yaa maşallah

iştee teyzeleri buda kelebek piraye:))

teşekkür ederiz teyzesi.yaa senin bu kelebeğin ben hayranıyım.çok tatlı ya.hele şu dişleri gözüken resim varya bayıldım ona.ama sen bu kelebeğin resimlerini böyle güzel güzel yakından koyma istersen.valla nazar değecek diye korkuyorum.allah nazarlardan korusun inş.

ya bu piroşu nasıl sevecğimi bilmiyorum yaaa bauoldım kostümüne hele o dişleri var ya kıtır kıtır yerim valla minik prensesinn piroşun kostümünü nerden aldınız canım?

gülizgül sizde çok ttalı görünüyorsunuz canım öpüyorum kızını dökük saçlarından:))
çağan ve derin canım sizde süpersiniz hepinize maşallahhhhh
kalimero seninkide kumsalda vücüdu gösterisi yapıyor hani:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…