2008 Ekim/Kasım Minikleri

yine çok güzel fotolar koymuşsunuz kızlar ya bayıldım maşallah bebeklerimize nasıl da tatlılar hepsini öpüyorum....
lavişçim piroşun kelebek kanadını bi arkadaşım aldı ama bende marketlerde filan gördüm aynısını oyuncakçılardada var,kanat,taç ve asa olarak satılıyo canımcımopuyorumnanaktan

ohh denizciler yavaş yavaş dökülmeye başladı maşalah yaa çok tatlılar benimki hiç sevmedi soğuk diye bu gittiğimizde havuza sokmayı planlıorum belki onu sever

remedios bu sonki pozu görünce aklıma direkt otobüs veya kamyon şöförleri vardır ya hani direksiyonbaşında yan oturup poz verirler öle bir görüntü geldi aklıma . ay çok komik bu veletler ya :))

biz de keyif yaptık birazopuyorumnanaktan

ohhh keyfiniz artsın pek güzel çımışsınız şu üstü güneşlikli simitlerden ne aradım bursada ne joker'i kaldı ne toyikisi bulamadım megerse gittigimiz yerlerde varmış ne pişman oldum aldıgıma krem sürdük ama yancak diye çok korktum ben neyseki yakmadan geldik

remedios bu sonki pozu görünce aklıma direkt otobüs veya kamyon şöförleri vardır ya hani direksiyonbaşında yan oturup poz verirler öle bir görüntü geldi aklıma . ay çok komik bu veletler ya :))

lelalciğim aynen öyle kamyoncu oldu bizimkisi
simitin üzerindeki kırmızı şeyler de korna gibi ses çıkarıyor zaten

remedios nereye gittiniz tatile

h.mineciğim biz şarköy'e gittik
bir hafta benim ailem kaldı yanımızda bir hafta da eşimin ailesi kaldı

remedios, mine maşallah bebişlerinize, allah keyiflerini arttırsın

benimki hiç durmadı bunlarda doğrudan simitle yüzdü beyefendi

bu ne yaaa
töbe töbe dövecem ben bunları ,klava:
bunlar bebekmi kardeşim ,resmen büyük insan gibi deniz sefası yapıyolar
remedios ve h.mine cim çok şeker bebikler maşşallah..

remedios, mine maşallah bebişlerinize, allah keyiflerini arttırsın

benimki hiç durmadı bunlarda doğrudan simitle yüzdü beyefendi

canım seninki aşmış bunlar sarmadı demek deniz beyi seneye kendi yüzer artık herhalde

bu ne yaaa
töbe töbe dövecem ben bunları ,klava:
bunlar bebekmi kardeşim ,resmen büyük insan gibi deniz sefası yapıyolar
remedios ve h.mine cim çok şeker bebikler maşşallah..

valla sorma ne sefa yapmak benimki çıkmak istemedi denizden

h.mine ve remedıos bayıldım bebıslerınızın denız keyfıne :) benımkı denızı sevmedı nedense her soktugumuzda aglıyor

maşallh bütün bebişlere çok tatlılar.hele deniz sefası yapanlara bayıldım birazcıkta kıskandım biz daha tatile gidemeyenlerdeniz çünkü.oğlum suyu çok seviyo ama bu sene denizi göremiycek galiba:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…