2008 Ekim/Kasım Minikleri

fater, güliz teşekkür ederiz teyzoşlar allah hepsinin yüzlerini ömür boyu güldürsün inşallah

Krikitos,Andina;Cağancuk maşallah.

Denizanası maşallah Denize.Ay kız koca adam olmuş.Bi sürü dişi mi var ben mi yanlış gördüm.Maşallah.Allahım esirgesin

ayy çok tatlılar yaa maşallah hepsine
yakışıklı ve bir okadarda kariazmatik damadımın anası cadı kaynana olursan vermem kızmı ona göre alırım batu yu içgüveyi olarak:)))
denizanası denizin gülüşünü duyamadım malesef seste bi sorun oldu b.sayarımda açamadım sonra bakıcam ama tontişime

yok be piroşum benden cadı kaynana olur mu hiç :kedi:

hele bu haftasonumu kaynanamla geçirmiş biri olarak benden anca ikinci bir anne olur kızına opuyorumnanaktan

denizanası maşallah bebişine..Allahım bir ömür boyu o güzel gülücüklerini yüzünden eksik etmesin inşallah...

denizanası şöle bir baktım iş yerindeki bilgisayarın kolonları kapalı o yüzden sesi duyamadım ama gülen yüzünden nasıl kahkaha attığı ortada eve gider gitmez açıp izlicem

denizanası canım nasıl da tatlı yaaa bazen yağmura da geliyor böyle gülme krizleri:))hayatı boyunca hep gülsün inş...

hilal, lelal, lavinya sağolun kızlar, hepsine maşallah

lavinyacım burada gülme krizinin sonları var bir ara iyice katılmıştı gülmekten, babasının aklına gelmemiş izlemeyi bırakıp çekmek, aslında neden bu kadar güldüğünü duysanız sizde çok gülerdiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…