2008 Ekim/Kasım Minikleri

doldurdum yine buraları:))
son foto.da dışarı çıkmak için giydirmiş ablam piroşu montunuda atmış omuzlarına şoförümsü bi görüntü olmuş:))

çağancım bizde hala test sürüşlerini yapıyoruz pek bişey diyemiycem ama dikkatini çekti baya oyuncaklarla uğraşmaktan tutunamıyo ama:)) bisiklet gibi yapıp üstüne oturtunca çok hoşuna gidiyo itiyo kendini

anam anam gelinim gelmişşşşş , dünyalar güzeli prensesim benim..

annesi koyma diyorum şu kızın mayolu resimlerini nete , kıskanç bir akrep erkeği benim oğlum kaydirigubbakcemile3

yerim onu bennnnn

andına maasallah batu bey kocaman gorunuyor
ne kadar guzel bakıyorsun annesı sen oglusuna

denızanası vıdeoyu acmadı pc ama evde deneyecegım
yorumlara bakılırsa gulucuklerle dolu bır vıdeo olmus
maasallah denız beye

pıraye yıne lıstelerı sallamıs
maasallah annnesı allah nazardan saklasın

dark,kalimero,hilal ve tabiki kızımın müstakbel cadı kaynanası şaka şaka:))teşekkür ederiz ve bol bol öperiz siziopuyorumnanaktan
ilke deniz i izledim nekadar güzel gülüyo maşallah tatlıma bide bırrrrrrrrrr yapıyo çok şeker sonlara doğruda yorulmuş artık gülmekten:)) ne dedinde güldü bukadar annesi merak ettim:))

dinoyuda yerim buğrayı da tutmayın beni:)) maşallah çok tatlııııııııı
piroşta gördü foto.yu ağzı ayrılcak gülmekten artık dinoyamı bu cilveler buğrayamı bilmem:)) bebek görünce çok mutlu oluyo benim kızım yaaa

aynen piroş benimki de öyle.bebekleri pek sever pek gülerr sanki kendi neysee:))

sen benim oğlumu katil mi edecen beeeeeee , bakmasın öleee buğra falan anlamam vallaaaaaaaa kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…