2008 Ekim/Kasım Minikleri

canım saol , hepimiz iyi bakıyoruz bebelerimize , benimkinin danalığı genlerden geliyo , benim sülale iri bir arnavut sülalesi , sen bi kardeşimi görsen anlarsın ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3

şu topiğe ne zaman baksam ağzım kulaklarımda oluyor resmen
andina piroş derin maşallah valla hepsine
ne kadar büyüdü bu danalar ya .. bu arada ben kızımı dana diye severim yanlış anlamayın kaydirigubbakcemile3

derin maşallah buğracığa, dinosuyla çok mutlu görünüyor:))

deniz için yorumlarınızada ayrıca ve tekrar teşekkür ederim, kalimerocum evet kahkaha atıyor benim şebek, duymak lazım

pirayecim çok şaşıracaksın ama o sırada hiç konuşmuyordum çamaşırları ayırıyordum, ben atletlerini makinaya koydukça güldü sıpa, çekimde sonuna denk geldi zaten:))

denizanası bugün nihayet izleyebildim kahkahaları
allahım ya çok alem bunlar nasıl kahkaha atıyor çok şekrdi

deniz de piroş gibi çok güleç o zaman herşeye gülüyo yavrum:) hep gülsünler inşallah..........
evet ya herşeye gülüyor, canı yanarken ağlasa bile birisi konuşsun ona hemen susup gülüyor, dediğin gibi allah hep güldürsün yüzlerini:)

denizanası bugün nihayet izleyebildim kahkahaları
allahım ya çok alem bunlar nasıl kahkaha atıyor çok şekrdi

bencede alemler canım, ben daha çok gülüyorum o hallerine gerçi:)

kızlar çok teşekür ederiz..hepimizimn bebişleri çok tatlı..
cagancuk beğendirmişiz kendimizi..iyi.zemuszemus.. ne demişler ev alırsan tuğladan kız alırsam muğladannn:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…