2008 Ekim/Kasım Minikleri

allahım yaa nasılda tatlı hepsi
piroşumun her resmi ayrı bir güzel baylıyorum ona maşallah kızıma
güliz canım o bal gözlü kızının da kelini yerim ben nasılda gülmüş maşallahh
buğrayı dövücem zaten pek asabi canım:)))dinosuda hayırlı olsun bu aradaaaa
hepisne maşallahhhhhhh

minik kalimero teşekküre ederiz canım.a.s..bence kıskanmaz benim dünürüm öpebilirsin tabiki kelinden..delikafadulden

lavinya bal gözlü kızımla bizde seni ve bebişini öpüyoruz canım..opuyorumnanaktan

beni beğenen iltifat eden teyzoşlarımın hepsinin ellerini tek tek öperiimmmpuyorumnanaktan

saol canım :)) sorma valla ne kadar büyüdü ben bile şaşırıyorum zaman ne kadar hızla geçiyorr( biz iş yerindeyken bebeler büyüdü gittiiii.üzülsemmi sevinsemmi bilemedimm

pişşt dombili buğra in bakıyım o salıncaktan piroşu bindircem, şapkayı da takmış cilalı ibo gibi:))
yaaaaaa ben bu çocuğa bayılıyorum yaa derin getirsene azcık ben bakıyım sen işteyken piroşada arkadaş olur:)) maşallah çok tatlı çok kızımın erkek versiyonu yicem valla bi gün... bi buluşma yapsakta ısırsam azcık
buarada yakışıklı batuşum kıskanmasın piroşla buğriş sadece arkadaşlar:)

evt aynen cilalı ibo gibi oluyo onu takınca bi acayip şapkaakaydirigubbakcemile3
saol canımmm ayrıca yakın olsak arada sizde dururdu hakkaten oynarlardı ne güzell:)):teytey:

Son düzenleme:
darkcımmm senin kuzunuu yerim ben yaa çoook tatlıymışşş maaşallah şöle daha yakından bi resmini koy kuzunun görelim.. gözleri renkli galiba... sana gelince kuzucun gözlerimi kamaştırdı o yüzden seni sonradan farkettim:)) röfleni güle güle kullan tatlımm... saçlarının açık ve dalgalı halini daha çok beğendim:)

maşallah canım sizeee. röflenide güle güle kullan canım hoş olmuşş alkisalkisalkis

Teşekkürler Canım.
Gözlerimiz renkliydi ama dönüyo büyük hızla.Ben sana daha yakın bi poz bulayım.ama yenilerden yok sanırım.

beni görmedin demek hıhh:umursamaz:
Teşekkürler saçımın o halini bende seviyorum.Onun için fön başlığı almaya karar verdim zaten.Vigo mu deniyodu ondan alıcam.

maşallah canım sizeee. röflenide güle güle kullan canım hoş olmuşş alkisalkisalkis
Teşekkürler canımcımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…