2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah piroşla batuşa harika görünüyorlar, yalnız piroşun dantelli taytına bittim bitim erkek annesi olunca böyle bakıyorsun işte ağzın sulanarak:)

amanda aman yagmurada maşallah büyümüşte fındık ayıklarmış bizde istiyoz yagmurun ayıkladıgı fındıklardan:)

Maşallah aşık bebişlerimize :)))

Benim kız da Mersinde tüm garson gençlere,yanımızda güneşlenen erkeklere felan gülücükler yaptı.

maşallah yağmur hanıma fındık gibi:)) cidden çok şeker ya nasılda kurulmuş fındıkların üzerine

darkcım albüme baktım ceren harika çıkmış hepsindede ama bunlar benim daha önce gördüğüm resimler, benim göremediğim bir albümün daha var sanırım:))

hilalcim darkın profiline girip albümüne bakabilirsin bende linkten ulaşamadım

denızanası yakısıklı ılke denızıne

lavınyanın fındık guzelıne

darkın plaj sultanına

baska varmıydı bılmıyorum cok gerı sayfalara gıtmedım ama tum kuzulara
kocaman maasallahhh

ne kadar büyüdü bu canavarlar allahım
öncelikle hepsine 41 kere
piroşla batu süper çift zaten
laviş yağmur için ağaç yaşken eğilir diyip şimdiden fındık ayıklatmaya başlamış
ceren de su kuşu olmuş
bayıldım bayıldım hepsine

amanda aman yagmurada maşallah büyümüşte fındık ayıklarmış bizde istiyoz yagmurun ayıkladıgı fındıklardan:)

bayıldım cnm kızına kocaman maşallahh

maşallah ne güzel ayıklamış fındıkları :))

serin orası heralde uzun kollu giymiş

darkcım albüm de ceren de bir harika opuyorumnanaktan

lavinyacım yağmur da prk güzel maşallah

lavinya maşallah süphanallah yağmur bebeğe...Çot tatlı yaaaaaaaa

maşallah yağmur hanıma fındık gibi:)) cidden çok şeker ya nasılda kurulmuş fındıkların üzerine

hepinizeteşekkür ederiz teyzeleri hepinizi öpüyoruz meleklerinizleeee:1hug:
dark canım bura karadeniz burda havanın durumu belli olmuyor 10 gündür hava bayağı serinledi canımmmm
lelal öğrensin diye oturttum fındığın başınaaa anası gibi hamarat olsunnnsengözlerimebaksanab:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…