2008 Ekim/Kasım Minikleri

temmuz annelerine koydum.Görmedim beklediğini canım yaaaa

.............................................................................................

Son düzenleme:
darkinlife maşallah süphanallah kızına ve sana...
röfleni çok beğendim güle güle iyi günlerde kullan...

maşallah bütün bebişlere hepsi birbirinden tatlı birbirinden şekerler tam mıncıklamalık ısırmalık oldu bunlar

dark ceren çok tatlı yaa maşallah kuşuma tokasını yerim ben onun öp benim yerime
saçlarında süper olmuş ama ben en çok açık ve dalgalı saçı yakıştırdım sana çok hoşuma gitti sanada maşallah:)

beni beğenen iltifat eden teyzoşlarımın hepsinin ellerini tek tek öperiimmmpuyorumnanaktan

maşallah buğrişime ya çok masum duruyor minik erkek onu var ya yerim ben yercokacimcoook
lavişim sağol cnm
sen o kelebekten buldunmu cnm bulamadıysan avm ye gidince alıp yollıyım yağmurcuğuma
tatlım önceki gün gittik avm ye bir oyuncakcıda gördüm ama kırmızı ve çok büyüktü almadım bende o yüzden canım düşündüğün için teşekkürler canımmm
evt aynen cilalı ibo gibi oluyo onu takınca bi acayip şapkaakaydirigubbakcemile3
saol canımmm ayrıca yakın olsak arada sizde dururdu hakkaten oynarlardı ne güzell:)):teytey:

dövecem bak ben bunu çok şirin

bu buğriş ne yapmaya çalışıyor bizi kıskandırmak mı istiyor
yemyeşil çimlerde oturmuş
bir yanda havuzlar bir yanda salıncaklar
bir keyif bir keyif
biz de bu sıcaklarda ofiste bilgisayarın karşısında tutsak olmuş oturuyoruz

dark maasallah ceren hanıma
ve sana da tabıı
ayrıca sacların cok guzel olmus

maşallah ceren'e ve annesine

dark maşallah hem sana hem cerene

darkinlife maşallah süphanallah kızına ve sana...
röfleni çok beğendim güle güle iyi günlerde kullan...

maşallah bütün bebişlere hepsi birbirinden tatlı birbirinden şekerler tam mıncıklamalık ısırmalık oldu bunlar

darkcım sanada kızınada kocaman bir maşallahhhhh

Hepinize çok teşekkür ediyoruz teyzeleriŞeniz

Bende Açık dalgalı halini beğeniyorum saçlarımın,aynı fikirdeyim :)

Gulizgul boncuklar için ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…