2008 Ekim/Kasım Minikleri

tesekkur ederım canım benım rabbım evlatlarımızın acısını gostermesın bızlere bagıslasınnnkaydirigubbakcemile3

teşekkürler çağan ve seyra teşekkürler kızlar, seyra sende koysana güzel berilinin resmini, özellikle eşim bayılıyor ona tabi bende:)

çağanada maşallah nasıl oturmuş bisiklete öyle abi gibi duruyor

amanın yeni resimler gelmiş
ay maşallah valla hepsine
çağan gerçekten 2. resimde kız gibi çıkmış
gözler falan süper maşallah

denz de yayılmış çayıra çimene sarı kafam benim

cagancuk. ıcır ve denizanası...Maşallah süphanallah bebişlerinize.Hepside birbirinden tatlı...Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin..Hepsini ayrı ayrı kocaman öpüyorum...

buda benım ballı bademım eylulummm

bende ekleyim dedim geçen gün göbek bağı gömmeye gittiğimizde çektim

burdada kız gibi çıkmış valla oğlum herkes kız sanıyo zaten
http://img412.imageshack.us/img412/1654/grnt068.jpg

lelal, hilal sağolun kızlar bizde sizi öpüyoruza.s.

Hepsi çok tatalı maşallah.
Allahım özenmişde yaratmış hepsini.

cağancuk kısa benzemiş orda cidden.

benim kızıda gören erkek sanıyo D
Pembe giyinse bile.

Yarın bizde foto koyalım

denizim pek şeker maşallah anasııı

bizde cumartesi günümüzü aşkımızla buluştuk , ilk fırsatta yüklüycem piroşla batuyu

andina paşan ne diyor...Özledim falan..Ne oooo..Aşk acısımı çekiyor yavrumm..Gerçi piroşada aşık olunmayacak gibi değil...Oğluna hak vermemek elde değil..Ay canım benim...

caguncuk maşallah çagana tam kız güzeli valla
deniz beyde vücudundaki elektirigi atmış topraga iyi olmuş
ıcırcım seninkinede maşallah pek şeker
piroşla batuda buluşmuşlar pek yüz vermiyolar gibi birbirine ama neyse tartıştılar mı yoksa?
hepsini allahım nazarlardan korusun kasım bebeklerinin var bi büyüsü

hepsine kocaman maşallahh ayol bizim bebişlerde var bişeyy bu kadar tatlı çocuğu bir arada hiç görmedim bennnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…