2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah hepsine yaaa bu kadar sevimli olunmaz ki yaa buğranın o şaşkın halleri,yağızın sevimliliği eylül hanımın o tatlı gülüşü maşallah hepsineeeee

zilliye bakk sen atlıkarıncayada binermişşşş.tipsizzopuyorumnanaktan

maşallah piroşa çok manalı bakmış annesi korkmuş muydu atlı karıncadan

buğraya da maşallah kocaman adam oldu vallahi

maşallah hepsine eski resimlerine bakıyorum arada kımıldayamıyorlardı bile.. şimdi aman allahımm gözümüzün önünde nasıl da büyüdüler.minnoşşlar .öpmekle hıncımı alamıyorum ısırıyom arada azcık o da yetmiyo dişlerimi sıkmaktan mahvoldum valla.:)delikafadulden

ya teyzeleri atlı karıncaya bindi piroş
kuzeni biniyodu oda arkasına bindi:)
yok hiç korkmadı remediosçum önce şaşırdı sonra güle güle bi hal oldu:)
geçen haftada avm de tırtıla bindi tren gibi gidiyoya bayıldı ona bayıldı hiç kımıldamadı

tırtıla kiminle bindi kız.kendi başına mı bıraktın yoksaamm:1shok:

remedios oğlun çok yakışıklı yaa saçlara bak bayıldım maşallah kuzuma
gel sen bana ben yemek yedirmem sana oynarız hep olmazmı tontiş

Anaaaaa sen ne diyon dünür ? gebertirim valla , gelmimmm oraya ne öyle kimi davet ediyon aloooo

Hem o adam kim bakim , gelinimi bindirmişsin arkasına ???

aman allahımbu kadar mı tatlılık olu ya hepsi birbirinden şeker bu bebişlerin en güzel bebeklerin hepside kasım ayındamı toplanmış nedir ya maşallah kuzucuklarıma

oturttum oglusumu kucagıma beraber bakıyoruz resımlere ama kızlardan alamadı gozunu. :)) hepsıne masallah bebıslerımızın

tırtıla kiminle bindi kız.kendi başına mı bıraktın yoksaamm:1shok:

evet cnm kendi başına:) önce korktum olmaz dedim baktım atlıyo tırtıla doğrı kızda dedi korkarsa durdururum bindirdik bizde
ama mest oldu resmen görsen varya düşermi diye korktuğum kız havalı havalı bi bakışlar atıyo bana hiç sesi çıkmadı kımıldamadı da bayıldı avm ye gidiyim yine bindircem:)

Anaaaaa sen ne diyon dünür ? gebertirim valla , gelmimmm oraya ne öyle kimi davet ediyon aloooo

Hem o adam kim bakim , gelinimi bindirmişsin arkasına ???

kaynana kaynanaaaa:))
gelininin olayla bi alakası yok anacım ben çağrıyom remediosun kuzusunu:)sevmeyezemuszemus
kızım olaydan habersiz uyuyo heyecan yapma gıııııııı:))
atta önünde oturan sarı kafada ablamın ufak oğluşukaydirigubbakcemile3

Konuyu değiştireceğim ama birşey sorabilir miyimm? Kuzucuğa yeni yatak aldık. Eski yatağında yanda minderler vardı çarpmasın diye. Buna da gerek var mı? Eski yatağında dönemiyordu ama bunda dönüp duracak büyük ihtimalle. Yaparsam parmaklıkların hepsine yapmak gerekir. Onda da kız hapis gibi bunalmaz mı? Bilemedim işte, sorayım dedim.fisfisfis

Ay yanlış yere yazmışım, diğer tarafa geçiriyorummmmm....

tmm canım resmimizi koyarım ama bilmiyorum nasıl eklendiğini

oy oy masallah pırosa sankı 3-4 yasında kız gıbı cıkmıs ne kadar alımlı masllahh

bugrıs sen napıonn ole cok tatlısın kocum herzamankı gıbı

piraye maşallah kuzuşuna..Allahım nazarlardan korusun..dur nazar boncuğunuda takalım
hemde ikitane..

tontoşş beril'e maşallah boncukk yerim onu:)) güliz remedios laviş ıcır seyra teyzoşşlar sizde çook mersüü::ecrin_bebek:

Piroşum demek yanlız bindi bende oğluşu bindireyim bari yaww. maşallah maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…