2008 Ekim/Kasım Minikleri

fırar edecek
valla eylulde ole yemek yerken hep tukuruyormus bakıcısının ustune :))
dun eylulde ıshal olmus cok fena bu cocuklara ne oluyor boyle

diloksum, h.minecim, derincim ve seyram ne güzel çıkmış bebekleriniz maşallah yaa
hepsine baktım az önce ne zamandır vakit bulup giremiyorum buraya maşallah ne güzel fotolar eklenmiş
ya kızlar sizde de aynı şey oluyor mu bilmem şimdi buraya fotoları koyuyoruz yaa 2008 kasım bebekleri olduğu için mi bilmem bir kanım ısınıyor onlara anlatamam hepsini gülümseyen yüzle izliyorum moralimi düzeltiyorlar resmen hepsi çok güzel geliyor gerçi bütün bebekler güzeldir ama bizimkiler daha bir sıcak geliyor bana

remedios maşallah oğluna..
onu bi yakalasamda o yanacıklardan ısırı ısırı versem..Kıyamam yaaa...

isyanlarda güliz teyzesi
yemeğin üzerine öksürüyor diye bir şurup içiriyoruz günlerdir kaçıp gideyim diyor
ay canım benim.bebişler sevmiyo şurupları.bizde eylüle demir ve vitamin şuruplarını içiremiyoz...
şeker bu yaa şeker havuz sefası da yaparmış minnoş güliz bu kız sana çok benziyor yaa

teşekkür ederiz teyzesi... evet canım bana benziyo biraz..9 ay taşıdık olsun o kadar diyorum benkaydirigubbakcemile2

valla cicm biz de 9 ay taşıdık ama çocuk tutmuş babasına benzemiş ucundan kıyısından almış tabi benden de bişeyler ama işte genele bakınca babası küçük sıpa -tatlicadiarzu-

valla cicm biz de 9 ay taşıdık ama çocuk tutmuş babasına benzemiş ucundan kıyısından almış tabi benden de bişeyler ama işte genele bakınca babası küçük sıpa -tatlicadiarzu-

canım sağlıkları yerinde olsunda boşver kime benzerse benzesinler bence..hem huyu sana benzer belkide..kaydirigubbakcemile2

remedios oğlun çok yakışıklı yaa saçlara bak bayıldım maşallah kuzuma
gel sen bana ben yemek yedirmem sana oynarız hep olmazmı tontiş

remedios senin kara yağızın saçları yine uzamış:)) benimkinin de çok uzadı yaa ama nasıl kestircem bilmiyorum:S aslında kestirmiycektim birazz uzasın diyodum ama çok gözüne giriyo gibi oluyo.anestezi lazım benimkine imkanı yok kestirtmezzz:)

remedios oğlun çok yakışıklı yaa saçlara bak bayıldım maşallah kuzuma
gel sen bana ben yemek yedirmem sana oynarız hep olmazmı tontiş

oynamaya gelir piroş teyzesi

çantası ve yeşil donu da çok güzel bu arada:))))

yeşil donu çok yakışıyor kuzuma:roflol:

derinciğim biz bayram öncesi traş ettireceğiz
ilk traş ettirdiğimizde küçüktü ne olduğunu anlayamadan babasının kucağında oturmuştu şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…